Kiss in school

762 50 3
                                    

~~В понеделник~~

Станах с огромно нежелание от леглото си и отидох в банята. Взех си душ, измих си лицето и зъбите и отидох да закуся. Направих си зърнена закуска и седнах на един от столовете, разположени до бар плота.

-Днес ще закъснеем. - каза майка ми. Не се учудвах. Преди да се преместим тук, родителите ми често ме оставяха на леля ми Алис.

-Добре. - отвърнах аз и продължих да си ям закуската. 

-Чао, слънчице. Ние тръгваме. - баща ми ме целуна по бузата и с мама се запътиха към входната врата. Изядох си закуската и излязох от нас.

-Джунгкук! - викнах му и се затичах към него. Целунах го по бузата и го прегърнах.

-Здравей. - той отвърна на прегръдката ми. - Готова да тръгваме? - попита той, а аз кимнах.

~~Пред академията~~

Когато пристигнахме, момичетата ги нямаше. Казаха ми, че ще ходят някъде с родителите си. Влязохме вътре, взехме си нещата от шкафчетата и се запътихме към класната стая. Седях си спокойно до прозореца, когато някой извика името ми.

-Ей, Скайлър. - това беше един мой съученик, но бях забравила името му.

-Да? 

-Надявам си че си запомнила името ми-Мин Ки. - тогава ми светна.

-Да, сетих се. - усмихнах му се.

-Исках да те попитам, дали искаш да излезеш с мен? - когато Мин Ки попита това, за секунда се вцепених. Какво изобщо си мислеше пък този?! Знае, че Джунгкук ми е гадже. Или се преструваше, че не знае? 

-Ъм, всъщност...- в този момент се появи Куки.

-Здрасти, Мин. - Джунгкук го поздрави. - Какво става тук? - попита той с усмивка на лицето.

-Нищо. Просто ѝ казвах едно "здрасти" и това е. - Мин Ки току-що излъга. - Както и да е. Аз се връщам на мястото си. - Мин се върна на мястото си, след което и ние го сторихме и така часът започна.

През тези 40 минути, имах чувството, че ме измъчваха. Беше трудно и много скучно. Нямах търпение да завърша тук, но уви, учебната година едва започна. Докато учителят пишеше на дъската, аз гледах през прозореца как есенните листа падат. Съвсем скоро нямаше да остане нито едно. Часът свърши и беше време да се отправяме към другия кабинет.

I need Uحيث تعيش القصص. اكتشف الآن