Bölüm 5- Turnuva Öncesi

1K 81 51
                                    

Ucu bucağı gözle belli olmayan engebeli bir ovada 10-12 yaşlarında bir çocuk amaçsızca koşuyordu.

Alnından akan ter damlalarını bileğine bağlı olan kumaş beze sildi,
"U-Usta 3 saattir durmadan ko-koşuyorum." Uzun süredir durmadan koşuyordu Corvo, Ragnarın yaptığı tek şey ise büyük bir ağacın altında gölgelenip arada sırada "Corvoya toplattığı" kirazlardan bir kaç tane yemekti.

"Hala konuşuyormusun sen evlat, haha daha eğitiminin birinci kısmını bile tamamlamadın haha devam et..." Corvo dişlerini son gücüyle sıkarak sabrının bilmem kaçıncı son raddesinde olduğunu tekrar ve tekrar gösterdi ustasına, Ustası ona "Neden güçlenmek istiyorsun?" diye sorduğu zaman Corvonun cevabı "Torn denen adamın yani onu onca zaman bakan insanın intikamını almak için." güçlenmek istediğini söylemişti.

Kalan koşu etabını yarım saatlik bir zaman sürecinde bitiren Corvo, bitkin bir şekilde yere çöktü. "Huh, sonunda bitti." alnında biriken ter damlalarını silip ciğerlerine kapasitesinin sonuna kadar hava doldurdu küçük çocuk, bir kaç saniye havayı içinde tutup dışarıya bıraktı.

"Sırada n-ne var Usta." Eğitime yeni başlayan her öğrencinin sorduğu yegane soruyu sordu Corvo biraz korkarak, eğitimin başlangıcı günün yarısını koşarak geçirmekse yeterince güçlenene kadar hiç uyuyamayacağı tanısına vardı ve bu dahada korkmasına sebep oldu.

-----------------------------------------------------
(1 Ay Sonra)

Yaklaşık bir aydır aynı alanda yoğun bir antreman sürecinden geçen ve eğitime devam Corvo, ustasından eğitimin ilk gün öğrendiği ilk tekniği üzerinde çalışıyordu.

Zihninde, kollarından parmak uçlarına, parmak uçlarından elinde ki ustasının hediye ettiği kılıca doğru uzanan alevleri kontrol etmeye çalışıyordu.

-Ateş ve Kılıç-, diye haykırdı çocuk, sağ elinde tuttuğu bir metre on santimlik kılıç, kabzası hariç alevlerle kaplıydı. Mutluluktan kılıcında ki alevler gibi gözleride parlıyordu "Ustaa!! Sonunda tek seferde alevlere hakim olabildim." Diye haykırdı ve önünde yarı tahtadan yarı samandan ve otlardan yapılmış kuklalara koşmaya başladı, önünde ki ilk kuklaya sağ omzunun çaprazından kalbine kadar yarık açan bir vuruş yaptı, hız kaybetmeden kılıcı sağ elinden sol eline geçirip kuklanın başının gövdesiyle olan bağlantısını yok etti, bu olay sadece 3 saniye sürmüştü!! daha bir hız tekniği dahi kullanmadığı taktirde, tabiki bu hızın en büyük etkeni Ragnarın bir aydır yaptırdığı eğitimdi.

"Evlat." diye seslendi Ragnar mavi gözlü çocuğa.

Corvo bir kaç saniye sonra Ragnarın yanına geldi."Efendim Usta?"

"İkinci tekniğini öğrenme vaktin geldi." Hevesli bir şekilde konuşmuştu Ragnar.

Corvo Yorgunluğun hakim olduğu gözlerle Ragnara bakarken, -ikinci teknik- lafını duyduğu gibi üstünde ki bütün yorgunluk yok oldu ve beklentili gözlerle Ragnara baktı.

"Şuan öğreneceğin teknik, senin rüyanda gördüğün rüyanda ki adamın tabiriyle öğreneceğin veya öğrenmen gereken Tanrı tekniklerinden bir tanesi değil."dedi Ragnar, öğrencisinin hevesini kırmak istemiyordu lakin o teknikleri öğrenecek kadar güçlü değildi Corvo, inanılmaz bir hızla gelişiyordu ama sadece vücuden, daha eğitimin bir aylık sürecinde sadece Ragnarın az miktarda sağladığı enerji takviyesiyle 3. Seviye savaşçı olabilmişti.

CorvoΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα