Bölüm 4-İlk Teknik

1.1K 103 35
                                    

Odanın köşesinde tek kişilik kahverengi deri koltukta oturan kahverengi saçlı çocuk elinde ki kitaba heyacanlı bir şekilde bakıp müzipçe gülümsedi.

"Haha, sanırım artık başlaya bilirim." Corvo sadece efsanevi hikayeler anlatılırken duyduğu Tanrı tekniklerini öğrenebileceği bir kaynağı olduğu için çok mutluydu.

Yavaşça kitabın kapağını açıp ilk sayfasına göz gezdirdi. Bilgiye aç bir şekilde ilk sayfaya göz gezdiren Corvo sayfanın başında ki ilk tekniğe baktı.

-Svezans Kayboluş-

Yüce Hız Tanrısı Svezans tarafından yaratılmış bir tekniktir, Seçilmiş canlı dışında hiç kimse tarafından kullanılamaz. (Hatta kullanılması bile teklif edilemez 😂😂)
Teknik 3 Aşamadan oluşur.

1- Teknik Kabulü.

Tekniğin yazılı olduğu nesneye seçilmişin kanı aktarılması gereklidir.

Corvo tekniğin ilk adımını okuduğu gibi bir heyecanla masanın üstünde duran bıçağı alıp işaret parmağını kesti.

Parmağından yavaş yavaş sızmakta olan kanı ilk tekniğin yazılı olduğu sayfaya damlattı.

Heyecanlı bir şekilde değişik birşeyler olmasını bekleyen Corvo Tekniğin yazılı olduğu kağıtta bir sarı bir mühürün oluştuğunu fark etti. Corvo yaklaşıp mühürü incelemek için kitaba yaklaştığı sırada vücudunun çevresini siyah bir tabaka kapladı ve ardından şu cümleler duyuldu;

"Mutlak güç Tanrılardan gelir yüce seçilmiş, Tanrıların kudreti yanında olsun." Ses o kadar baskıcıydı ki Corvo bir an duyma yetisini kaybedeceğini sandı.

"Ragnar?" diye seslendi Corvo, az önce duyduğu cümlenin ne anlama geldiğini sorucaktı ama Ragnarın cevabı,

"..."

Bir hiç.

"Ragnar?" Corvo bu sefer bir daha seslendi içinde ki insana.

"Efendim çocuk." Ragnarın sesi çok bitkin çıkıyordu.

"Daha demin kitapta ki ilk Tanrı tekniğini okurken yani Svezans Kayboluş, kanımı kağıda damlatıp tekniği mühürledim ve ardında "Mutlak güç Tanrılardan gelir yüce seçilmiş, Tanrıların kudreti yanında olsun." Cümlesi kulaklarımda yankılandı." dedi Corvo gerektiğinden fazla ciddi konuştu.

"Tebrik ederim evlat ilk tekniği öğrenmek için gerekli statüye sahipsin, neyse ben güzellik uykuma devam etmeliyim sen tekniğini öğrenmeye felan çalış." Ragnarın sesine bitkinlik hakimdi.

Corvo ellerini havaya kaldırıp "Yüce seçilmiş olmak gibi saçma birşey Ragnarın yaptıkları." dedi sesinde ki buruklukla, Akıl hocası bile uykusunu ondan daha önemli görüyordu, tam bir saçmalık.

CorvoTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang