Hoofdstuk 13

4 0 0
                                    

De volgende ochtend ben ik al vroeg op, maar ik kan echt niet meer verder slapen. Ik zit met zoveel vragen en het ergste van alles is nog dat ik er waarschijnlijk toch nooit een antwoord op krijg. Of toch geen eerlijk antwoord. Vannacht ben ik wel duizend keer wakker geweest en dat alleen maar om Jesse. Het is alsof hij in mijn hoofd kan binnenkomen en hij kan beslissen wat ik doe en denk. Ik heb het er vrij moeilijk mee en begin enorm aan mezelf te twijfelen. Zijn we nog wel vrienden? Duw ik andere niet van mij weg doordat ik zo veel met Jesse bezig ben? Vind hij mij niet te vervelend ofzo? Volgens mij kan zelfs iedereen zien dat ik verliefd op hem ben. En ik moet zeggen, sinds die avond bij ons en al zijn lieve berichtjes, is het er niet op gebeterd. Integendeel, mijn gevoelens zijn misschien wel met tien keer toegenomen. Ik ben voor niets meer bang en stuur hem gewoon op de man af een bericht van wel 20 regels.

L : Wil je dit aub even lezen en zeggen wat jij denkt?  Ik weet niet hoe dat ik het ga zeggen, maar je zwijgt tegen iedereen hierover. Oke?
Je weet al dat je echt een super goede vriend bent en ik il u ook nooit niet kwijt he. Vorige week donderdag... ik kan mij zo goed amuseren met jou e bij u kan ik mezelf zijn enzo. Ik weet totaal niet of het zo is, maar ik denk gewoon dat er meer is, maar ik twijfel. Ik wil gewoon eerlijk met je zijn en mij niet anders voor doen dan ik mij voel. Soms doe je totaal anders en onbeschoft en dan plots ben je weer sunshine. Vrij verwarrend toch een beetje... Ik zou ook gewoon graag weten hoe jij echt over mij denkt. En niks verdoezelen, ik ben een grote meid en kan tegen kritiek. Misschien maak ik mij nu compleet belachelijk, maar op dit moment kan me dat weinkg schelen. Alles wat ik vraag is een eerlijk antwoord op een gewone vraag. Niks is nog hetzelfde... Er is iets veranderd tussen ons.

Ik hoop dat je mij ook begrijpt... Bye x

Ik wi nog wat slapen, maar dan krijg ik plots een berichtje terug. Ik heb schrik om te kijken want waarschijnlijk is het wel Jesse. Ik ben zo een dom, abnormaal, spastisch mens. Wat heb ik gedaan? Mij voor heel de school belachelijk gemaakt. En voor hem. Hij gaat het zowiso wel tegen al zijn vrienden gaan zeggen, want zo is Jesse gewoon. Iedereen weet altijd alles van hem. Wie al zijn vriendinnetjes zijn geweest, met wie hij heeft gekust, met wie hij verder is gegaan dan gewoon een kus, met wie hij de lakens misschien al heeft gedeeld... Maar ik hou me sterk en open zijn bericht...

Maybe he is, maybe not...Where stories live. Discover now