Hoofdstuk 4

8 0 0
                                    

In het voorjaar, met de paasvakantie, hadden we samen met Jesse's ouders afgesproken om ergens te gaan eten in een restaurant. Toen we aankwamen, gingen we naar binnen en daar zat hij. Jesse was er al toen wij binnen gingen. Mijn ouders waren de eerste die gingen zitten dus was er nog maar één plaatsje vrij... Naast Jesse. Ik ging naast hem zitten en voelde aan dat hij me bekeek. De warmte van zijn blik. Zijn ogen rolde van aan mijn voeten tot recht in mijn ogen. Hij keek me verleidelijk aan en toen kwam de ober. Back to reality, we bestelden ons eten en vroegen wat te drinken. Veel hebben we niet tegen elkaar gezegd... Het was ook niet gemakkelijk om plots terug tegen hem te praten. Het was ook al twee jaar geleden dat we iets tegen elkaar hadden gezegd, omdat hij me al die tijd heeft genegeerd. Wanneer ons eten op was, vroegen we de rekening en daarna zouden we vertrekken. Jesse ging net voor we vertrekken nog eens naar de wc. Ik stuurde hem een bericht. Ik kreeg antwoord, en details van wat hij deed op het toilet. Dat moest ik nu ook niet weten, maar oke.
Toen hij terug kwam van de wc zouden we vertrekken. Zoals altijd komen Jesse en zijn ouders bij ons thuis nog iets drinken als afsluitertje. Jesse vroeg of hij een Jupiler mocht en kreeg die ook. Ik voelde een blik naar me toegeworpen en genoot er enorm van. Wanneer ze waren vertrokken, hadden we toch al terug wat berichtjes gestuurd. En toen besefte ik, dat er gewoon hetzelfde gebeurde. Hij was weer aan het flirten met me. Zoals al die andere keren. Maar ik liet het gewoon op mij afkomen. Ik zal wel hard genoeg terugslaan wanneer dat noodzakelijk is. Maar nu ga ik er gewoon van genieten!

Onze berichten stopten maar niet en het werd steeds verleidelijker. We hebben tot 's nachts liggen sturen en het was fantastisch... Een paar minuten later zag ik op Facebook dat hij zijn profielfoto had veranderd. Op de avond dat hij bij mij iets was komen drinken. Bij zijn foto stond zelfs een beschrijving dat over een meisje ging dus dacht ik meteen dat het over mij ging. Maar daarna gezien was het misschien toch niet waar. Hij kreeg reacties op zijn foto van vrienden en die gingen ook over datzelfde meisje. Ik twijfelde er toch aan omdat hij de hele avond bij mij had gezeten, maar ik mocht niet te hard van stapel lopen, want dan kon ik dubbel zo hard gekwetst worden. Dan ben ik nog meer teleurgesteld en heb ik helemaal geen hoop meer. Dus die gedachten probeer ik weg te vegen.

Maybe he is, maybe not...Where stories live. Discover now