hoofdstuk 25

59 4 0
                                    

P.o.v. Fay

"Morgen is de begrafenis." Zegt mijn vader. Ik knik. "Hij komt in de hoek van de tuin. Dan kunnen we er een hek met klimop neerzetten. En een dakje. Voor jou als je alleen wilt zijn." "Bedankt pap." Ik loop naar binnen en merk dan op dat er een kelder is. Ik loop naar beneden en vind daar een zwembad. Nice. Dan komt er iemand omhoog uit het water. "Fay. Wat een verrassing." "Ik zie dat het gelukt is." De koningin knikt bij. "Dit is het mooiste wat me is overkomen. Een eigen zwembad. Of in ieder geval waar ik altijd kan zwemmen." Ik glimlach lichtjes en neem weer afscheid. Ik loop omhoog naar mijn slaapkamer en zoek tussen mijn kleding naar een zwarte jurk. Ik kan er alleen geen vinden. Dan loop ik naar de kamer van Denise. "Denise zullen we gaan winkelen ik heb een jurk voor morgen nodig." "Ik ook en Erika ook." We pakken spullen en roepen Erika dan vertrekken we.

We lopen een winkel die voornamelijk jurken heeft voor begrafenissen. We vinden alledrie een jurk die we leuk vinden. We passen de jurken en ze passen. Dan kopen we de jurken en gaan we weer naar huis.

Eenmaal thuis aangekomen trek ik zwemkleding aan en pak ik een grote badhanddoek. Dan loop ik naar de kelder. Daar leg ik mijn handdoek neer en spring ik met een soepele duik ik in het water. Daar zie ik de koningin meteen. Ik zwem op haar af. "Hey." Begroet ik haar. "Hey mooie duik net." "Dankje." Ik ga naar de kant en ga vanaf daar baantjes zwemmen. Dan word ik aangetikt. Ik kijk om maar zie niemand. Dan draai ik een rondje maar de koningin is aan de andere kant van het bad. Dan tikt iemand weer op mijn schouder. Dit keer pak ik de pols vast. Dan word ik omhoog getrokken. Daar kijk ik in het verbaasde gezicht van een bediende. "Ik moest u roepen het eten is klaar." Ik knik dat ik het begrepen heb. Ik gebied dat ze moet wachten. Ik duik naar de bodem. Naarna zwem ik super hard omhoog en spring ik op de kant. De bediende klapt en geeft de handdoek aan. Ik krijg plotseling een idee. Ik maak een klein vlammetje die niet al te warm is. Daarmee ga ik over mijn huid die meteen droog is. Dan doe ik voorzichtig mijn haar. Als ik helemaal droog ben geeft de bediende mijn kleding. Ze draait zich om en ik kleed me aan. Daarna lopen we naar boven en ga ik eten.

The Found Princess New DangersWhere stories live. Discover now