The Reality

1K 50 6
                                    

Sziasztok!!! 

Meghoztuk nektek a következő fejezetet!!!!

Reméljük elnyerte a tetszéseteket!! És Úr Isten meg van a 2K megtekintés *-* Nagyon hálásak vagyunk mindenért!!

Jó olvasást!!!

Puszi Viktoriakis

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~Bella Collins~

Öt hónap. Ennyi ideje vagyok Berlinben. Nem mondom hogy nem élvezem az anyaságot, de azért kihagynám a reggeli rosszul léteket.  Reggel mindig a fürdőben kezdek, ez nálam már rutinná vált. Felöltöztem majd még vissza bújtam az ágyba pihenni. A hülye is észre veszi hogy terhes vagyok. Mivel már unom a fekvést így mégis felkeltem majd a tükör elé álltam. Majd magamhoz beszéltem s közben a gömbölyödő pocakomat simogattam. 

- Nahát, már hogy meg nőttél, ha kérhetem ne hisztizz majd. És ne legyél olyan makacs mint az apád. Én kis édes pocaklakóm.-simogattam mindenhol a hasamat. Lisa elment bevásárolni, furcsák a berliniek. A gondolat menetemet a csengő hangja szakította félbe. Lerobogtam óvatosan a lépcsőn, s majd kinyitottam. Az álmaimba se gondoltam volna hogy Harry fog előttem állni. Alaposan végig mért, majd a tekintete a hasamnál állapodott meg. Majd végén vissza vezette a tekintetét az arcomra. 

-Szia.- suttogtam neki. Nem válaszolt csak beljebb jött és a karjaiba kapott. Nagyon meglepődtem így kis idővel de vissza öleltem. Percekig így álltunk az ajtóban majd beljebb invitáltam.

-Bell te terhes vagy?- félve de feltette a mondatot. Én meg csak egy aprót bólintottam. Nem nem vagyok terhes csak hirtelen meghíztam egy csomót. Ezt még a hülye is észreveszi. -És mióta?- Le ültem vele szembe, vajon elmondjam neki az igazat? Hisz ő is ugyan olyan hibás benne mint én. Csak fürkészem arcát, s kezemet felvezettem a hasamra. Cselekedetem láttán mellém ült és ő is a hasamra tette a kezét.

-Én is akkor tudtam meg mikor eljöttem tőled.- Csak magam elé bámultam nem akartam rá nézni féltem a pillantásától. 

-És ki az apja?- kérdések kérdése jutott a fülembe. Ajkamba haraptam s valamit kinyögtem neki.

-Az apja egy olyan ember aki nagyon makacs és felelőtlen volt elsőre.- Talán le esik neki hogy róla beszélek, bár lehet hogy nem. Kinézem belőle hogy ennyire nem figyel az apró részletekre.

-Te engem megcsaltál, mikor még nálam voltál?- Pillantott rám de köpni nyelni nem tudtam. Még a szám is tátva maradt. De hamar összeszedtem magamat és bólintottam. -De nem fogok elmenni, segíteni fogok neked bármi áron. Ha az a fasz megtudta csinálni a gyereket akkor annyiban igazán segíthetne neked.-morgott az orra alatt, erre felkellet kuncognom. Ha most tudnád hogy saját magadat faszoztad le.  -Most ezen mi a vicces Bell?- kérdő pillantása lyukat égetett az arcomba. A mellkasához bújtam némi védelem gyanánt pillantása elöl. De csak kuncogtam tovább.

-Semmi csak a hormonok.- Legyintettem le a kezemmel. Jól elbeszélgettünk megbeszéltünk mindent. Elmondta hogy az anyagiakkal ne is törődjek ő áll mindent. Persze volt ebbe beleszólásom, nem szerettem ha eltartanak. Mivel még nem reggeliztem feltápászkodtam a kanapéról és neki láttam a rántottának. Megkérdeztem Harryt aki csak szerénykedett, de végül elfogadta az ajánlatomat. Az ajtó csukódására felkaptam a fejemet és Lisa lépett be rajta. Megszeppent amikor Harryt meglátta, hisz a rajongója. 

-Sziasztok.- csak ennyit mondott és felrobogott a lépcsőn egyenesen a szobájába. Harrytől elnézést kértem majd Lisa után eredtem. Benyitottam a szobába, s láttam fel alá járkál.

-Harry Styles mi a francot keres itt?-tette maga előtt keresztbe a kezét. De én csak néztem rá majd megszólaltam. 

-Ő az apuka.- nyugodt kijelentésemre egy halk sikítás hagyta el ajkait.- De ő ezt nem nem tudja és szeretném hogy ne is tudja meg.- tetem halkan suttogva hozzá, de így is tökéletesen eljutott hozzá az információ.

-Bella Collins, te felcsináltattad magad Harry Stylessal? - most már ő is suttogott, de csak bólintottam, s ajkamba haraptam. Meglepődtem cselekedetén megölelt. Nem tudtam hogy most hogy érezzem magam. Érezzem magam lecseszve vagy megdicsérve. De egyiket sem éreztem. Még egy keveset beszéltünk és én vissza mentem addigra a telefonját nyomkodó Harryhez. Kocka. Sikeresen én is megreggeliztem majd beraktam a mosogatógépbe a koszos edényeket. Nem nagyon volt kedvem elmenni bárhova is így maradt hogy itthon filmezünk. Lisa valahova elment, mostanában furcsán viselkedik. Harry magához húzott a kanapén így a fejem az ő mellkasán pihent. Számomra sokkal érdekesebb volt az ő szívverése, mint a film amit néztünk.  Holnap kell mennem vissza az ultrahangra Harry rögtön igent mondott mikor megkérdeztem hogy eljönne-e velem. Végül a filmnek is vége lett így rá vett hogy menjünk el sétálni a közeli parkba. Melegen fel öltöztem mert az idő már későre járt. Közben elmesélte hogy, hogy talált rám. Elmentünk egy virágboltos mellett, Harry beszaladt azzal  a mondandójával hogy van egy kis elintézni valója. Mikor vissza tért hozzám kezében egy gyönyörű rózsa pihent. Majd át adta. Úgy éreztem magamat mint az első randin.  Mikor egy kis tóhoz értünk a park közepén leültünk a padra. Egyik kezével át karolt nem szólt semmit csak nézett, kicsit idegesítő volt így én is oda néztem. Csak arra nem számítottam hogy ajkainkat egybe illeszti. Ez a csók egy lassú de még is szenvedélyes. Egy esdekelő férfi csókja volt. Én meg élveztem míg lehetett...

Kérünk benneteket hogy komizzatok!!!

Dangerous Game ~H.S.~Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon