Capitolul 9*(Part 1)

3.4K 127 29
                                    

Am incercat sa il opresc intr-un fel sa nu plece dar niciodata nu ma asculta. Eram atat de nervoasa pe el.

-"Nu poti sa pleci de fiecare data si sa-ti rezolvi problemele singur!"am strigat in urma lui. Se schimba intr-o camasa alba si pantaloni de costum. "De cate ori ma vei lasa in urma?De ce naiba nu pricepi ca nu poti face totul singur?" 

Isi lega cravata la gat, parand prea calm. Doream asa de tare sa fiu acolo pentru fata mea si pentru el iar Harry ma tine in casa.

-"Jur ca am sa fug de aici daca ma vei trata ca pe un copil." Am spus cu seriozitate. El a ras si a vrut sa treaca pe langa mine. Atunci mi-am strans pumnul si l-am aruncat in fata lui. S-a dat cu un pas in spate si cu capul intr-o parte, rasufland alert. Stiam ca aveam sa imi para foarte rau pentru asta dar la naiba, si-o merita atat de tare. 

-"Am intrerupt ceva?" usa de la intrare se deschide si pe ea intra un cap brunet, aratand bine ca intotdeauna. Ma uit speriata la el si Harry care parea pentru prima data ca pare agitat.

-"Harry?De ce sta Zayn aici?" Am vrut sa ma apuc de ceva dar am sfarsit sa ma rezem de perete.

-"Toate au aceeasi reactie cand ma vad, printesa." Zayn trece pe langa mine si imi face cu ochiul.

Harry l-a apucat de tricou si l-a zdruncinat langa el maraind .

-"Sa nu te dai la ea ca te omor cu mana mea." vocea lui era rece, aratand agitat in sfarsit.

-"Tu m-ai chemat aici, vrei nu vrei, tot trebuie sa fi fost disperat." ii simteam presiunea lui Harry iesind din el. Era intr-un fel ciudat sa aflu ca el chiar ma lasa cu Zayn dupa toate cele intamplate. Harry chiar este prost.

Insa ranjetul lui Harry parca opreste totul in loc. Ii observ umerii cutremurandu-se, semn ca rade. Ce era atat de amuzant?

-"Tu trebuie sa fi fost cel disperat incat sa crezi ca o voi lasa pe ea in paza ta. De aceea am chemat-o pe Molly." Fata lui frumoasa s-a intors spre mine zambind. 

Chiar vrea sa imi cedeze genunchii.

-"S-Serios?" Intreb socata.

-"Doar nu crezi ca Harry minte. Cel putin in privinta asta." Molly intra pe usa chicotind. M-am aruncat in bratele ei si am strans-o tare la pieptul meu. Nu pot sa cred ca este aici cu mine. Ar trebui sa-mi cer scuze pentru pumnul acela. 

M-am asezat cu ea pe canapeaua din sufragerie si mi-a luat mainile intr-ale ei, imbratisandu-ma din nou. Parea tot copilaroasa dar serioasa in acelasi timp, amintindu-mi de prostiile pe care le-am facut impreuna. Parul ei era prins in doua cozi sus si imbracata intr-o rochie rosie prea scurta. Nu pot sa cred ca eram geloasa pe ea si Harry.

-"Se pare ca in seara asta o sa revedem multa lume."Spune oftand. Ce vrea sa insemne asta? "Harry m-a sunat si mi-a povestit tot ce are de gand si jur, omul asta nu e intreg la cap. L-am rugat sa nu te implice dar a spus ceva nu tocmai ortodox."Se opreste brusc si se holbeaza cu ochii mari la mine. 

-"Ce?"

-"Doar.." zambeste "Te-ai bagat in cacat Aysha." Rade.

Am stat cu Molly pe canapea bucurandu-ma cat de mult am putut de prezenta ei. Ce ma rascoleste pe mine este ca nu pot intelege ce a vrut sa spuna. Si de ce nu a vrut sa-mi spuna ce naiba vrea Harry sa faca. Ma simt data pe dinafara de tot. 

-"Ma duc sa iau o gura de aer. Daca il vezi pe Harry sa ma anunti." O opresc pe Molly din trancanit si plec. Nu mai rezist sa o ascult prosteste si deschid usa casei, iesind in gradinita. Aerul rece de noapte imi biciuieste fata dar pasesc inainte. Din spatele casei se aude o voce. Pe cat ma apropii, vocea devine mai tare. Canta atat de frumos, chiar daca era un fredonat aleatoriu. Cobor cateva trepte si ma asez pe ultima, unde si Zayn statea acolo.

Daddy's kitten |Dirty|Where stories live. Discover now