CAPITOLUL 11

6.6K 332 36
                                    

Cea de la media este Aysha ♥

Liam a descuiat usa masinii si am coborat, obosita dupa intregul drum in care nu am avut curajul necesar sa vorbim unul cu altul. Eu cel putin nu l-am avut.

Stiam ca Liam este special, dar nu m-am gandit ca are o gandire atat de incuiata. Daca el crede ca asa ne poate deapartii, se insala.

"Poti sa te faci comoda." Ma apuca de umeri si ma conduce in incapere. Casa lui pare una chiar modesta, mai mica ca a lui Harry. Nu imi este frica de el pentru ca nu mi-ar face minic insa daca crede ca poate forta pe cineva sa il iubeasca, se insala din nou. "Poti sa imi ceri orice ai nevoie." Zambeste cald.

"Adumi-l pe Harry." Imi pastrez privirea serioasa in timp ce stau pe canapea. El se apropie de mine cu pasi siguri si pentru o secunda am crezut ca am dat de belea.
Se lasa pe vine la nivelul meu si ma priveste nervos. Mainile lui imi apuca coapsele si le strange, respirand pe nas, precum un taur.

"Incerc sa fiu cat de rabdator pot cu tine. Dar daca continui sa fii neascultatoare si ma iei la misto, nu voi mai fii asa!" Maraie. Inima mea a luat-o la vale in stomac. Am suierat de la durerea ce mi-o provoca pe coapse insa nu am curaj sa spun nimic.

"Nu te voi iubii niciodata dobitocule!" Tip dar ceva tare imi atinge obrazul cu o durere imensa. Mi-am acoperit obrazul care ma ustura cu mana si ma uit in soc la el. Tocmai m-a pleznit?!

"Sper ca m-am facut inteles." Se ridica si pleaca.

M-am ridicat de pe canapeaua din piele alba si m-am dus spre bucatarie unde mi-am privit obrazul rosu. Imi venea sa plang si sa tip dar stiu ca nu pot face nimic.

Trebuie doar sa astept ca Harry sa apara si sa-i tabaceasca fundul lui Liam.

Ma simt zguduita de ceva si imi deschid ochii speriata. Satenul imi zambea bolnav in timp ce imi scutura umerii.

"Am facut cina pentru noi." Mi-am dat ochii peste cap si m-am fortat sa ii zambesc. Ma simt bine si fara o a doua palma. M-am ridicat de pe canapeaua incomoda si l-am urmat pana in bucatarie. Masa era frumos aranjata, mult prea frumoasa.

"Ma gandeam ca este o prima intalnire draguta." Chicoteste luandu-mi mana intr-ale lui. Ochii mei s-au deschis larg

"Nu ma intalnesc cu tine." Ma gandesc ca eu si Harry suntem parinti si nici macar nu am fost la vreo intalnire... Inafara de patul lui.

"Nu intalnire, nu mancare!" Striga inlaturandu-mi mana. Mie imi era extrem de foame de as fi mancat orice...

"Nu, nu,nu Liam. Ne intalnim. Te rog, imi este foame." Simt cum lacrimile mi se scurg pe obraji. Ma simt atat de folosita. Ma simt injosita, ce de obicei.

"Aysh, m-ai refuzat. Iar mie nu imi place sa fiu refuzat." Imi ia obrazul in palma sa si imi sterge lacrimile. De ce face asta?! Il vreau departe de mine. Isi bate joc si de farama de demnitate care mi-a mai ramas.

"Te rog, Liam. Fac orice." Imi puteam simti stomacul scotand sunete si sunt sigura ca nu deliram.

"Saruta-ma." Rade atingandu-si buzele roz cu degetul aratator. Ma uit socata la el. Il voi satuta? "Hai Aysha. Nu va fii chiar atat de rau pe cat crezi. Doar un mic pupic." Ochii lui ciocolatii ma privesc rugatori si am zambit slab. M-am apropiat de el, simtindu-i respiratia pe obrajii mei. Imi simt ochii intepandu-ma. De ce nu pot fii fata care sa sarute numai dragostea ei? De ce sunt mereu fortata sa fac asta? Sa ma simt folosita? Sa ma simt vinovata. Vinovata ca pot lupta mai mult.

Imi presez buzele de ale lui si astept cateva secunde, indepartandu-ma rapid.

"A fost atat de groaznic?" Liam intreaba cu o mana pe obrazul meu, impiedicandu-ma sa imi retrag fata de langa el. Asta ma deranjeaza oarecum. Dau din cap in semn de 'nu' iar el ma pofteste la masa.

"Gatesti incredibil!" Spun in timp ce iau inca un cotlet de pe tava. Cred ca am mancat cat o vaca in timp ce el doar a gustat cate ceva. Ma fac de rusine dar am de gand sa profit pentru ca sarutul ala nu m-a incantat.

"Multumesc mama!" Isi ridica mainile in aer razand. "Ma bucur ca ti-a placut." Isi pune mainile pe masa apoi isi rezeama capul pe ele.
Oftez si imi sterg mainile de servetele.

"Cand ai de gand sa ma lasi sa ies?" Il intreb.

"Niciodata." Pufnesc.

"De ce ma asteptam la asta?" Imi dau ochii peste cap discret. Inca am obisnuinta ca Harry se enerveaza cand o fac.

"Poate pentru ca este adevarat?" Rade. "Si ca este pentru binele vostru?" Isi ridica spranceana. De ce toata lumea continuie sa imi spuna pe cine sa iubesc?

"De unde stii de sarcina?"

"Sa fim seriosi. Ce fata ar manca atat?" Rade aratand spre masa. " Plus, mi-ar face placere sa fiu tatal copilului." Aproape ma innec cu propria saliva.

"Ai vrea tu sa fie asta copilul tau. Dar ghici ce, este al lui Harry si vei vedea ce se intampla cand te iei de ceva de-al lui." Marai. Il vad pe Liam tensionat incercand sa se calmeze, dar nu prea reuseste. "Copilul asta este ceva mai bun decat ai putea tu fii. Si Harry va lupta pentru ca este ceva din el. Nu din tine." Scuip.
Liam s-a ridicat de la masa si a venit spre mine, apucandu-mi radacinile parului, tragand. Am genut de durere, cazand in genunchi in fata sa.

"Esti asa increzuta, scumpa mea." Rade. "Mai bine te-ai aseza sa iti povestesc eu ce nu are curaj Harry." Ma impinge in scaun. Respir scazut incercand sa imi calmez inima ce bate tare in piept.

"Nu te-ai intrebat cum de are 28 de angajate? Ei bine, noi eram mari afaceristi. Eram buni prieteni si mi-au luat cativa ani sa intru sub pielea lui." Liam isi aduce un scaun si se aseaza langa mine. L-am privit scarbita printre firele de par ce imi intrau in ochi. "Noi ne ocupam de prostitutie, droguri, curse de masini si crede-ma multe altele. Oriunde te-ai duce, nici un om nu poate sa nu il cunoasca pe 'marele Styles'. Tipul ala si-a facut un nume si un imperiu." Rade nervos lovind cu mana in masa si facandu-ma sa tresar. " El putea oprii orice fata voia si nimeni nu ii reprosa nimic pentru ca sfarsea tragic. Nu te-ai intrebat nici macar o secunda de ce are 28 de servitoare tinere si frumoase?" Imi apuca obrajii, strangand. "Isi batea joc de femei efectiv. Apoi, daca nu ii convenea ceva... POC, un glont in cap. " ma uit terifiata la satenul ce avea ochii sticlosi. "Desigur, asta nu m-ar fii deranjat atata timp cat fratele meu nu sfarsea la fel." Zambeste in sictir. "Bea, se drogheaza, sex la greu, asta este viata la el. Si daca TU crezi ca l-ai schimbat pe EL, te inseli. Pentru ca el nu se poate SCHIMBA. Va venii o vreme cand vei sfarsii la fel-" spune scuipand "- si cand se va intampla, nu vreau sa fiu de fata." Rade amar. " Vei sfarsii crunt. Si atunci iti vei dorii sa nu fii fugit precum o catea de aici. Imi pare rau pentru ca am incercat. Dar, din nou, nimeni nu castiga in fata lui Harry, chiar daca toti sfarsesc morti in jurul lui. Asa ca daca vrei sa pleci, pleaca." Isi scoate telefonul din buzunar si il tine intins spre mine.

(A/N): WOW...
Ce credeti ca va face Aysha?
Ce credeti despre trecutul lui Harry?
Pareri ♥♥

Daddy's kitten |Dirty|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum