CAPITOLUL 3

15.7K 705 66
                                    

"Ti-ai luat tot?" Niall ma intreaba din pragul usii.
"Cum de te-ai oferit sa ma duci? Puteam merge cu Candice sau Louis, stii bine." Mi-am incaltat adidasii si am sarutat-o pe mama me obraz.
" Trebuie sa ajung mai repede la colegiu si esti in drumul meu. La intoarcere poti venii cu ei, pustoaico." Imi ravaseste parul jucaus.
"Nu te purta de parca esti mai batran cu un car de ani decat mine." Ii imping umarul razand.

▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷

"Este groaznic!" Candice tipa trantind pumnul de catedra." Nu pot avea un 8. Ce nota este asta?" Imi dau discret ochii peste cap. Nu pot sa cred ca nu accepta un amarat de 8 la matematica." Am nevoie de 10 pentru ca clar vreau sa intru la cea mai buna facultate, si tu nu ma ajuti." Ii reproseaza profesorulu, lucru pe care nu l-as putea face.
" Domnisoara Law, va rog frumos asteptati calma in banca. Daca ati fi invatat de 10, nota era 10 dar din pacate nu vad a fi ceva de genul pe acolo.",spunand asta, i-a inchis gura lui Candice, care parea pentru prima data foarte ofensata. Ea a pufnit dramatic si s-a asezat in banca, clopotelul sunand de pranz. Sunt lihnita.
"Ce fac fetele mele preferate?" Louis striga tare pupandu-ma pe obraz.
"Am luat un 8." Spune Candice artagoasa. Este doar un opt. Sunt sigura ca isi va repara media. Este prima zi." Profesorul Casilli este un bosorog fara viata." Ma incrut. Este un om in varsta corect.
"Tu Aysha?" Louis imi zambeste si imi da o prajitura cu ciocolata.
" Eu la fel. Doar ca, fara un 8." Rad si iau tava cu supa si spaghete vrand sa o duc inapoi la bucatareasa caci sunt plina. Piciorul meu s-a prins de bancheta pe care stateam si o persoana era in fata mea, acum acoperita de supa si spaghete cu sos de rosii. Mi-am dus mana la gura cand am vazut ca Sara era acea persoana. Daca ar fi o persoana pe care ai dori sa o eviti, Sara este aceea.
"Tu nenorocita neatenta. O sa imi platesti pentru asta." Tipa si pleaca impreuna cu prietenele afara din cantina. Probabil i-am ruinat tinuta de milioane. Am inceput sa plang, nepasandu-mi de ceilalti ain jur. Ma gandeam doar la cum Sara mi-o va plati la fel de aspru.
"Hei shh. Nu o voi lasa sa iti faca ceva." Louis imi sopteste in ureche dar nu pot sa ascult nimic. Sara este o persoana cu inima de gheata si razbunatoare. Tot liceul stie de frica ei si doar pentru ca directorul este tatal ei, niciodata nu primeste o pedeapsa cu adevarat pe meritul faptelor ei.
"Trebuie sa plec." Soptesc si alerg catre dulapul meu, stergandu-mi lacrimile si pornind catre ora de geografie.

*Niall, poti sa vi sa ma iei?* trimit mesajul sperand ca Sara nu se poate lua de mine in prezenta sa. Niall nu este tocmai dragut cu cei care isi bat joc de mine. De aceea prefer sa fie in preajma mea mai mereu.
*Sunt inca la cursuri Aysha. S-a intamplat ceva?* Imi musc obrazul. Oare ar trebui sa ii spun? Nu. As fi o egoista. El are cursuri si nu pot sa ii ruinez planurile.
*Nu, voi gasi eu pe cineva.* imi inchid telefonul si imi pun capul pe banca incercand sa ma bucur de ora de liniste apoi sa ma gandesc la ce va urma.

▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷▷

Clopotelul a sunat si am asteptat ca toti sa iasa din clasa apoi mi-am luat geanta si am expirat speriata, grabind pasul spre iesire. Daca ma gandandesc mai bine, cred ca as rezista sa merg pe jos acasa. Am coborat incet pe scarile mari ale liceului si o masina neagra, un Ferarri negru mi-a atras atentia in parcare. Usa se deschide si pe ea iese Harry, imbracat cu un tricou negru simplu si o pereche de blugi negrii mulati care il fac sa arate si mai frumos daca se poate. Am vrut sa spun ceva insa am fost trasa brusc in spate, surprinderea fiind atat de mare incat am cazut pe spate, fusta mea acoperindu-mi fundul din a-l juli.
"Unde crezi ca mergi ciudato?" M-am ridicat speriata si l-am vazut pe Harry incruntandu-se si venind cu pasi apasati catre locul unde sunt eu si Sara.
"Sara, a fost un accident nu am vrut." Am scancit lacrimile deja curgand pe obrajii mei. Unde e Louis? Mana sa s-a impleticit in parul meu blond facandu-ma sa gem de durere si sa ma uit in ochii ei caprui si razbunatori.
"Ia mana de pe ea." Vocea aceea profunda si ragusita mi-a facut stomacul sa se intoarca pe dos si am oftat usurata cand Sara si-a luat mana din parul meu. Mi-am facut curaj sa ma uit la Harry ce parea ca vrea sa o omoare chiar aici ai acum. " Si daca te mai atingi cu un deget de ea, nu o sa mai scapi usor. Dispari." Tonul sau rece si dur a facut-o sa fuga cu coada intre picioare, iar pe Harry sa zambeasca mandru.
"Aysha. Aysha." Louis striga si alearga intr-un suflet catre noi iar Harry imi apuca mana ajutandu-ma sa ma ridic si mi-am sters lacrimile, zambind catre Louis.
"Sunt bine acum Louis. Nu iti face griji." Am zambit fortat, incercand sa il pacalesc.
"Sara o sa plateasca pentru asta." Spune incruntat si apoi se uita cu dezgust in privire catre Harry.
"Nu patea asta daca pampalaul din tine isi grabea fundul la ea." Harry spune nervos, mana sa lipindu-ma de el.
"Ei bine, nu iti voi da tie explicatii." Raspunde Louis ofensat. "Ne vedem maine, Aysha." Ma saruta pe obraz si ii simt mana lui Harry adancindu-se in soldul meu.
"Pa Louis." Ii fac cu mana si Harry ma trage catre masina sa scumpa.
"Multumesc tati." Ezit prima data dar imi amintesc ca asa doreste sa ii spun. Se intoarce zambind spre mine, gropitele sale formand cel mai frumos dar siret zambet.
"Fata buna." Asta a sunat mai mult ca si cand si-ar recompensa animalul de companie. Asta a vrut sa insemne? Am urcat in masina sa si a pornit cu viteza, eu mutandu-mi privirea pe geam.
Simt o atingere fina pe genunchiul meu care imi provoaca furnicaturi in tot corpul. Ma uit la genunchiul meu si ii vad mana lui. Inelele sale imi provocau o senzatie asa de buna, degetul sau mare facand cerculete pe lateralul coapsei mele. In mod normal i-as fi pleznit mana dar se simtea atat de bine incat cred ca nu se va supara daca continua. Mi-am inchis ochii si mi-am lasat plamanii sa inspire mirosul lui Harry care se afla in toata masina. Am tresarit cand mana sa urca tot mai sus, acum varful degetelor sale fiind sub materialul fustei mele.
"Har-Tati n-" am vrut sa spund dar mi-a taiat propozitia cu un 'shh' ragusit. M-am incruntat si am strans portiera, incercand sa stau calma. Degetele sale mi-au intalnit materialul chilotilor si imediat m-am simtit uda in acel loc. Sunt emotionata?
"Esti uda." Vocea lui Harry era foarte joasa si parea chinuita. Am gresit? "Esti al dracu de uda, Aysha." Repeta, oprind masina in fata casei mele. Deschid portiera si inainte sa ies, cuvintele lui Harry ma lasa masca.
"Diseara cand vi la mine, vino fara lenjerie pentru tati."
Masina porneste tot cu viteza, lasandu-ma socata dar cu o senzatie noua acolo jos.

A/N: Daca doriti next, votati si comentati. Mi-ar face o minunata plecere. Va iubesccc si multumesc celor care voteaza si comenteaza. Dar si pe ceilalti.

Daddy's kitten |Dirty|Where stories live. Discover now