17.

6.4K 508 91
                                    

Egy szakadék szélén álltam. Egyszercsak meghallottam egy ismerős hangot, ami ez én nevemet kiáltozza. Megindultam az irányába, mikor megpillantottam Lily-t. Egy a földből kiálló gyökérbe kapaszkodott.

-Aaron segíts- kiáltozta egyre hangosabban. Gondolkodás nélkül futni kezdtem felé, mikor egy másik is megcsapta a fülemet. Megtorpantam. Remegő kezekkel pillantottam az egyre lejjebb és lejebb csúszó James-re.

-Segíts- kiáltotta ő is. Lily-re pillantottam, majd a fiúra. Lehunytam a szemem, majd James felé kezdtem rohanni. Letérdeltem hozzá és nyújtottam neki bal kezemet, amit el is fogadott. Teljes erőmből húzni kezdtem, de ugyan ott maradt-Kérlek segíts Aaron- nézett rám könnyes szemekkel. Összeszedtem minden erőmet, majd hangos kiabálással felrántottam a talajra. Lihegve néztem fekete szemébe, ami mint mindig, most is rabul ejtett. Lily felé pillantottam, aki még mindig kapaszkodott, majd futni kezdtem felé, de valaki elkapta a kezemet. Hátra pillantottam. James gonosz vigyorral méregetett, majd a szakadék szélére taszított. Sarkam már le is lógott. Könyörögve néztem a fiúra.

-Kérlek ne tedd! James... én...

-Te mi?- vágott a szavamba- azt ne mondd, hogy szeretsz, mert nem hiszem el. Te képtelen vagy olyan érzelmekre. Lélektelen vagy Aaron- sziszegte a fogai között- éppen ezért is teszek szívességet a világnak, hogy megszabadítom egy ilyen senkiházitól.

-Nem vagyok lélektelen.

-Viszlát Aaron- nevetett fel, majd elengedte a kezemet. Mielőtt még elnyelt volna a teljes sötétség, felidéztem magamban James kedves, mosolygós arcát.
A régi emlékek a fejembe kúsztak, aztán földet értem. De nem fájt. James boldog nevetése elnyomta a fájdalmamat és mosolyogva ért utol a halál.

Már az álmaimba sem menekülhetek. Napról-napra szörnyűbbek lesznek. Az egyetlen vigaszomat is elvették tőlem. Ennek örömére iszom még egy ilyen kék cuccot.
3 órája vagyok Kyle buliján és várom, hogy James ide tolja a képét, de nem tette.
Forog velem minden. De a kezembe veszek mégegy poharat és beleöntöm a szába annak is a tartalmát.
James nem is szeretett. Még egy húzás. Elhitette velem, hogy kellek neki, aztán otthagyott. Még egy üres pohár.
Elérte, hogy érezzek valamit itánta, majd eltaposott mint egy férget.

-Oké Aaron, szerintem ennyi elég lesz- szedte ki Kyle a kezemből az újabb adag alkoholt.

-Nem szeret engem- fúrtam kék szemeibe az enyémeket. Éreztem, hogy könnyeim megerednek és végigfolynak arcomon, forró nyomot hagyva maguk után- nem jött el, pedig megkértem rá- bújtam a fiú mellkasához, aki először ugyan meglepődött, majd viszonozta ölelésemet.

-Gyere Aaron. Szerintem elég volt neked ennyi mára- mosolygott kedvesen, majd segített felállni. Karomat nyaka mögé szorította, majd derekamnál is támaszt nyújtott, úgy kezdtünk el menni egy szoba felé. Útközben nekimentem valakinek.

-Hejj- kiáltottam rá. A sok alkoholtól alig pörgött a nyelvem és rosszabb voltam, mint egy lassított felvétel- bocsika, hogy n...neked ment a lábam- nevettem fel- csak a kis hun...huncutt mindig menne valahova. Per...persze én ráparancsolok, hogy "állj!- álltam meg és mutatóujjamat a nagy semminek rázogattam, mert már rég elhagytuk azt az embert- de ő csak roh...rohangál, meg futkosik... Futkosik- néztem mosolyogva Kyle-ra- milyen vicces ez már?- nevettem fel idétlenül- te... te se futkossál Kylie...

-Fogd már be Aaron- nevetett fel kínjába szerencsétlen- és nem vagyok Kylie. Én pasi vagyok.

-De még milyen jó pasi- simítottam meg az arcát. Sötétkék szemei hatalmasra nőttek, szája szétnyílott. Itt a lehetőség. Közelebb hajoltam hozzá, majd kidugtam a nyelvem- Ne futkossál Kylie- kiáltottam az arcába, mire fel tudta fogni a dolgokat és felnevetett.

-Oké, most jön a nehéz része. Egy kis lépcső. Sikerülni fog.

-Tudod mit?- néztem rá hatalmas vigyorral- vissza v...vonom. Kapj fel a hátadra és futkoss a lépcsőn- kezdtem el ugrándozni mellette. Kyle furcsa arccal nézett engem, majd megrázta a fejét és nekilátott felrántgatni.
Kb a felénél járhattunk, mikor a lábam beakadt az egyik fokba és egyenesen arrcal nekicsapódtam a kemény fának.

-M...mit kötekedsz, ha? Kell...kell a fájdalom?- kezdem el üvöltözni a lépcsővel.

-Istenem- forgatta meg a szemeit Kyle- gyere.

-Nem.. amíg bo...bocsánatot nem kér.

-Én hallottam, hogy megtette. Csak gyere már.

-Tényleg?- ragyogott fel a szemem- semmi ba...baj- kezdtem el símogatni- én is nagyon szeretlek- nyomtam egy cuppanós puszit rá.

-Fujj, ez gusztustalan- fintorodott el a barátom.

10 perc kellett, mire fel tudtunk jönni a szobába. Kyle levetette a felsőmet és a nadrágomat is, amit természetesen félre értettem és elkezdtem vele üvöltözni. Egészen addig nem hagytam abba, amíg egy rövidnadrágot nem adott.

-Ha még egyszer ki mersz velem kezdeni. Én... szólni fogok James-nek. Ő majd elver. A ku...kukim csak is ő fog... hat...foghatja meg.

-Ki?- kerekedett el kék szeme- Aaron... ki az a James?

-Hát Lily bátyja- nevettem fel, bár nem tudom, hogy miért- ő az én...ő az én katonám- öleltem magamhoz jó szorosan a párnát, majd lehunytam a szemem. Nem foglalkoztam Kyle-al, csak aludni akartam.

Kinyitottam a szememet és még mindig forgott körülöttem minden. Nagy nehezen felálltam, majd a konyhába menten egy pohár vízért. Nem sokat tudtam letuszkolni a torkomom.

-Aaron?- hallottam meg egy ismerős hangot. Hatalmas mosollyal fordultam a mögöttem álló fiúhoz.

-Gyere velem- ragadtam meg forró kezét, majd botladozva ugyan, de kihúztam a garázsba.

-Miért nincs rajtad póló?

-Hoppá- nevettem fel- Kyle megpróbált rámmászni- tettem kezemet a szám elé, majd suttogva mondtam neki.

-Ki az? Megölöm- pillantott körbe idegesen, mire nekinyomtam a falnak.
-Hát Kylie- nevettem fel-de te ne foglalkozz vele. Csakis rám figyelj, jó?- hajoltam közel szájához, majd megnyaltam alsó ajkát. Eltávolodtam kicsit, hogy beletudjak nézni, azokba a gyönyörű barna szemekbe, majd nekiestem ajkainak- Annyira örülök neked James- suttogtam ajakaira, mire ledermedt.

-Ki az a James, Aaron? Én Bredon vagyok.

-Leszarom, csak csináljunk valami izgiset- húztam közel magamhoz ismét a fiút, majd nyakát kezdtem szívogatni. A következő pillanatban egy kezet éreztem a vállamon, majd azt, hogy hátrarántanak.
Kyle dühös tekintetét pillantottam meg.

-Fogalmam sincs, hogy mi volt ez, amit láttam, de gratulálok te balfasz... James kurvára végignézte.

He's Mine ×BEFEJEZETT×Where stories live. Discover now