11.

8.6K 538 61
                                    

-Boldog Karácsonyt Mézespuszedlim- karolt át hátulról James.
Az utóbbi napokban azzal szórakoztatja magát, hogy bénábbnál bénább beceneveket talál ki. Voltam már Cuncim, Cukorborsóm, de még Tökfőzelékem is. Rájöttem, hogy ez ellen nem tudok mit tenni, szóval hagyom.

-Neked is Boldog Karácsonyt James- fordultam a fiúval szembe, majd finom puszit nyomtam a homlokára.

-Mikor jönnek a szüleid?

-Pár óra- simítottam végig telt ajkain- biztosan haza kell menned?

-Tuti. A mi szüleink is ma érkeznek, mellesleg Lily nem tudja elképzelni, hogy hol járok....

-És Karácsony van- sóhajtottam egy hatalmasat- este találkozunk?

- Írok, hogy mikorra várj- kacsintott- most viszont mennem kell Mézespuszedlim. Alig várom, hogy megízlelhesselek este- rángatta a szemöldökét egy perverz mosoly kíséretében. Ledermedtem.

-Inkáb... Inkább csak menj- nevettem fel végül, majd kitoltam a bejárati ajtón, kezébe nyomva a cuccait.

Az első utam a szüleim szobájába vezetett, mert ott dugtam el James ajándékát. Kicsit furán néznének ha egy rózsaszín bilincset húznának ki az ágy alól.
Nagy nehezen előkotorásztam, majd a saját szobámban neki láttam a csomagolásának. El-el mosolyodtam, mikor megláttam a szőrös dolgot. Eszembe jutott, hogy milyen nehezen tudtam csak megvenni. Mikor elküldtem James-t, hogy vegyen nekem flexibilt beálltam a sorba, azonban hamarabb visszajött, mint terveztem, így lepasszoltam egy öreg bácsinak, a pénzzel együtt. Hát kár volt. Kiderült, hogy mi már találkoztunk egyszer. Mikor vettem a vásárba a kűrtőskalácsomat. Ismét elmondta, hogy nem fog kikezdeni velem és, hogy mit képzelek magamról valamint, hogy ő emlékszik ám rám.
Nos... Kijelentette, hogy nem fogja megvenni nekem, de a pénzt megtartja, cserébe nem jelent fel a rendőrségen. Azt állította, hogy ő fiatal korában börtön őr volt és a sitten szeretik a hozzám hasonló fiúkat. Nem felejtem el, ahogyan a fakó szemeit végigfutatta rajtam, majd a bilincsen és mondta, hogy ott nem fognak ilyen szexjátékokat adni, maximum a szappannal tudok majd játszadozni. Aztán belekezdett a rémisztően részletes beszámolójába, amit a férfi részleg fürdőjében látott.
Ekkor állt meg mellettünk James. Szerencsére nem vette észre az ajándékát, de 2 napon keresztül hallgattam, hogy miért jön be nekem ennyire az a bácsi. Tegnap azonban random előállt a válasszal, miszerint apa komplexusom van.

~•~

James üzenete: Mézespuszedliiiim, 2 perced van arra, hogy kinyitsd nekem az ajtót, vagy szólok az öreg bácsinak, hogy jelentsen fel.

Aaron üzenete: Szia James! Én Aaron anyukája vagyok. Érdekelne, hogy miért jössz hozzánk este 11-kor.

Semmi válasz. Nem bírtam ki.

Aaron üzenete: Te nagyon okos csak vicceltem. Told fel a csinos kis valagadat a szobámba, nyitva hagytam neked a hátsó ajtót.

James üzenete: Idióta!! Van fogalmad róla, hogy mennyire beszartam? Huhh... Ezért fogazni fogok!

Felnevettem, majd letettem a telefonomat az ágyamra. Elővettem a tökéletesen becsomagolt ajándékokat-igen vettem még neki egy Tanuljunk meg lovagolni! c. gyerekkönyvet, amit tudom, hogy értékelni fog, tekintve a piszkos fantáziájára- majd a hátam mögé dugtam. Fülig érő szájjal figyeltem, ahogyan a félhomályban bebotorkál az ajtón, majd megáll velem szembe és minden egyes apró porcikámat áttanulmányozza.

He's Mine ×BEFEJEZETT×Место, где живут истории. Откройте их для себя