01

19.1K 1.2K 203
                                    

(Bir gün önce)

Hoseok

Hoseok bir kıza deli gibi aşıktı.Öyle ki o kız için her şeyi yapabilecek duruma gelmişti.Sadece tek bir sözüyle davranışlarını değiştirebiliyordu.Onun yanındayken hiç olmadığı kadar mutlu ve umut doluydu.Bunu nasıl başardığını bilmiyordu ve aslında bu yüzden aşıktı ona.

Aşık olduğu kızın doğum gününe sadece 1 gün vardı ve Hoseok ona doğum gününde sürpriz yapamayacağının farkındaydı.Kim , nasıl doğum gününü unutabilirdi ki? Hangi salak? Ya da hangi salağa yatan?

Elinde ki küçük pasta ile evine doğru yavaş adımlar ile ilerlerken onu düşündüğünde hiç eksilmeyen gülümsemesi yine suratındaydı.Bilerek doğum gününden önceki gece gelmiş ve ona gerçek bir sürpriz yapmak istemişti.Pastayı tek eline alıp dar kotunun cebinde ki yedek anahtarı sıkıştığı yerden kurtardı.Kapının deliğine yavaşça sokup bir süre bekledikten sonra içeriden herhangi bir hareketlilik gelmeyince kilidi çevirdi ve kapıyı yavaşça itekledi.

Şuan büyük ihtimal ile uyuduğunu düşünüyordu.

Ya da sadece öyle sanıyordu.

Salon karanlık ve hiç bir ses bulundurmazken uzaktan gelen sesler Hoseok'un kaşlarının çatılmasına ve alnının kırışmasına sebep olmuştu.Kız arkadaşına bir şey olduğu düşüncesiyle elinde ki pastayı herhangi bir yere bırakıp seslerin kaynağına doğru ilerledi.O ilerledikçe sesler daha da netleşip çirkin inlemelere dönüşüyorlardı.Önünde sadece sevdiği kişinin odasının kapısı varken öylece durup sesleri dinledi Hoseok.İçinde ki umudu hala söndürmemiş ve onun için kötü bir şey düşünmemeye , aklına gelen ve olmasından ölümüne korktuğu düşünceleri kovmaya devam etmişti.

Ama gerçeklerden kaçamamıştı.

Kapıyı açtığında gördüğü manzara kesinlikle görmekten ölümüne korktuğu manzaraydı.Başta onu fark etmemiş ve işlerine devam etmiş olsalar da , bir süre sonra izlenilme hissi bedenlerini kaplayıp kapıya bakmışlardı.Hoseok o an hiçbir şey hissedememiş ,hiç bir tepki gösterememişti. Sadece arkasını dönüp oradan çıkmıştı.O evden çıktığı anda gerçekler , bir beton gibi ağırlaşıp Hoseok'u ezmişlerdi.

O aldatılmıştı.

Hem de onun için hiç düşünmeden ölüme bile gidebileceği kadın tarafından.

 

best friend ❆ jung hoseok✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin