H3/ 5 jaar geleden: Volgende dag

69 0 0
                                    

Het was zondag. Ik werd om 11:00 wakker met hele erge hoofdpijn. Dat kwam waarschijnlijk door de joint die ik gister had gerookt. Ik haalde me telefoon van de oplader en zag dat Jake had geappt. Hij vroeg of we weer kon afspreken net als gisteren.

Jake: Yo heb je zin om weer af te spreken?
Rosalie: Ja is goed ik vond het heel leuk maar heb wel wat hoofdpijn
Jake: Haha ja dat gebeurd altijd bij de eerste keer was bij mij ook zo
Rosalie: Okey gelukkig..dan ben ik niet de enige
Jake: Nee zeker niet maar hoelaat moet ik je komen ophalen?
Rosalie: Gewoon weer om 2 uur? Is dat goed?
Jake: Ja sgoed ik zal proberen om op tijd te komen hahaha
Rosalie: Haha ja is goed nou zie je om 2 uur
Jake: OK doei

Jake was opzich best wel aardig. Wel een badboy, maar wel aardig. Maar ik zou eigenlijk niet weten waarom hij met me zou afspreken..ik vraag het hem weleens. Ik ging me aankleden en deed iets stoerdere kleding aan dan gisteren, want dat zag er heel netjes uit terwijl ik dat daar eigenlijk niet was. Ik deed een kort shirtje aan met een leren jak en een zwarte broek. "Zo dit ziet er beter uit" zei ik tegen mezelf. Ik liep naar beneden om wat te eten. Ik maakte even snel een eitje omdat ik niet te lang de tijd had en ik wou ook nog even Netflix kijken dus ik was om 12:42 klaar met alles en ging Netflix kijken. Toen ik daarmee klaar was, keek ik op de klok, het was 01:39. Ik verveelde me dat laatste half uurtje en ging nog een aflevering kijken want indacht dat hij toch te laat zou komen. Maar om 02:00 stond hij gewoon wel voor de deur. Ik deed open en zei:"Zo je bent op tijd" "Ja inderdaad, spring maar achterop"zei Jake. Toen we op de scooter zaten zei hij nog tegen mij dat ik er heel anders uitzag dan normaal maar hij vind het juist wel cool. Tenminste dat zei hij. We kwamen aan en dezelfde gasten stonden daar weer. Jade, Emily en Andrew. Ze stonden daar al wat te roken en we kwamen erbij staan. Ik zag dat ze drank bij hadden. Emily zag dat ik naar de drank aan het kijken was en zei:"Alvast om voor vanavond in te komen" Ik snapte niet wat ze bedoelde. "Heb je het nog niet gevraagd, Jake?"vroeg Andrew aan Jake. "Oh nee, sh*t vergeten, Roos wil je vanavond mee naar de club?" Ik vond het wel leuk om mee te gaan maar ik wist niet of het mocht van mijn ouders. Ik zei maar gewoon dat ik mee ging. We hadden bij mijn huis afgesproken om 20:00.

Het was 19:00 en ik begon me klaar te maken om vanavond uit te gaan. Ik had een strak zwart jurkje aan. Om 20:00 stonden ze met zijn 4en voor mijn huis en haalde mij op. We reden naar de club. Het was ongeveer een half uurtje rijden. Wij kwamen aan bij de club maar ik zag een bekende auto staan, maar er zijn zoveel dezelfde auto's en ik kon het nummerbord niet herkennen dus het maakte niet uit. We liepen naar binnen en bestelde een drankje.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Heyy, in het volgende hoofdstuk komt het gedeelte waar ze in de club zijn.
Hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vonden!
Kijk snel nog even op huizer want daar is Jake's verhaal
Please vote en comment!

One night standWhere stories live. Discover now