32. fejezet ~ Kellemes ébresztő

228 13 0
                                    

Pearl Clark

Október 06; Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Vad, erotikus álmaim voltak és a testem a kielégítetlenség tüzében égett, amin abszolút nem segített a hozzám simuló férfi test érintése. A napok óta kordában tartott szexuális étvágyam mostanra érte el az éhhalál küszöbét. Szexet akartam, őrült, mindent elsöprő szexet. Nem voltam hozzá szokva ehhez az önmegtartóztató életmódhoz, így a testem fellázadt ellenem és figyelmeztetett, hogy ez így nem mehet tovább. Ebből az állapotból rángatott ki a reggeli csendet megtörő ricsaj. Morcosan húztam össze a szemöldökömet és fintorogva igyekeztem kihámozni magam az olasz macsó karjai közül, míg morogva nyúltam az éjjeliszekrényen hangosan zenélő telefonomért. Rá se nézve a kijelzőre, megnyomtam a fogadás gombot.

- Igen? - szóltam bele csukott szemekkel, alvástól rekedten, de azonnal kipattantak a szemhéjaim, mikor meghallottam a felcsendülő baritont.

- Hola Bella! Csak nem felkeltettelek? - kuncogott bele a készülékbe a spanyol védő összetéveszthetetlen hangja. A vidám szavaktól önkéntelenül mosolyra húzódott az én szám is és az ágyékom megremegett.

- Mi újság Sese? - könyököltem fel miután a hasamra fordultam.

- Nem sok. Hiányzott a hangod gyönyörűm.

- Honnan tudod, hogy gyönyörű vagyok, ha még soha nem láttál? - húztam az agyát.

- Érzem, hogy ehhez a szexi hanghoz csak is egy csodálatos nő tartozhat. Teljesen megőrjítesz - ütötte vissza a labdát.

- Nagyon ki lehetsz éhezve, ha már ennyitől is a szex jut eszedbe - nevettem el magam, amitől a mellettem alvó Vincent lassan megmozdult és résnyire nyitotta a szemét. Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy csókot nyomjak az ajkaira és hozzádörgölőzzek a borostás arcához. Mivel sose voltam jó az önmegtartóztatásban, gondolataimat tett követte.

- Hmm - nyögött fel az olasz elégedetten.

- Ez mi volt? - kíváncsiskodott Ramos és a hangjából következtettem, hogy nagyon is tudja. - Peppel vagy? - komorodott el.

- Gondolod, hogy egy olyan gyönyörű csaj, mint én, egyedül fekszik az ágyában? - fordítottam ellene a saját szavait és elégedett vigyor ült ki a szám sarkára, amit persze ő nem láthatott. - Amúgy igen, Pep is itt van - haraptam be az ajkamat, hogy visszafojtsam a nevetésemet.

Vincent kérdő pillantást vetett rám, mire felé fordítottam a készüléket, ahonnan az andalúz egyik félmeztelen képe nézett vele farkasszemet. Az olasz srác arcán elismerő mosoly jelent meg, majd jelentőségteljesen megnyalta a száját. Ettől a mozdulattól felvillant bennem egy édeshármas lehetősége amire testemben újabb apró borzongásokkal válaszolt. A mellbimbóim megkeményedtek és ajkaim elnyíltak. A mellettem felvillanó kíváncsi tekintetre csak megráztam a fejem, hogy nem akarok beszélni róla. Vinc ördögi mosolyt villantott rám, majd lehúzta rólam a vékonyka takarót, ami alatt a meztelen testem rejtőzött. Döbbenten érzékeltem ahogy először az ujjait majd a száját húzta végig óvatosan a gerincem mentén, majd követte a fenekem vonalát és ujjai eltűntek a combjaim közt. Apró nyöszörgés hagyta el a torkomat mikor rátalált a már kellően nedves puncimra.

- Hagyd abba! - tátogtam felizgulva a vállam felett, de rám se bagózott. Elképesztő ügyességgel mozgatta bennem hosszú ujjait. A vágy, ami már napok óta csak gyűlt bennem, hamar a kielégülés szélére taszított. Vincent egy hirtelen mozdulattal a hátamra fordított és tovább folytatta a kínzásomat miközben szabad kezével a melleimet gyúrta.

- El sem hiszem, hogy nektek pont most kell ezt csinálnotok - hallottam meg egy elkínzott hangot a még mindig vonalban lévő védőtől. - Bárcsak ott lehetnék veled és miattam adnád ki ezeket a hangokat - sóhajtott fel vágyakozva a férfi, ami megadta az utolsó lökést a szakadék szélén imbolyogva és egy kisebb sikollyal a számon a mélybe taszított.

Mikor magamhoz tértem, elnehezült pilláim alól figyeltem az olaszt, aki széles vigyorral az arcán kelt fel mellőlem és eltűnt a fürdőben.

- Ezt még visszakapod! - kiáltottam utána majd egy elégedett sóhaj után újra a spanyolra koncentráltam.

- Mit is mondtál? - búgtam a legszexisebb hangomon.

Sergio Ramos

Október 06; Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Nehezen fogtam fel, hogy a reggeli kósza ötletem, miszerint újra felhívom Belát, idáig fajult, de mégsem bántam meg. Nagyokat nyelve hallgattam végig a lány mámorban úszó nyögdécseléseit, majd észveszejtő sikolyát kielégülése közben. Ezt hallva farkam fájdalmasan nyomódott neki a boxeremnek Szinte könyörgött a szabadulásért, így megadtam neki. Tudom, hogy perverz dolog, felizgulni egy sosem látott nő hangjától, de most még ez sem érdekelt. Az utóbbi időben teljesen rákattantam erre az ismeretlen csajra, aki már a reggeli hangjával is megbabonázott. Miközben lassú mozdulatokkal kényeztetni kezdtem magam, lehunyt szemeim előtt feltűnt egy ábránd kép, hogy hogyan is nézhet ki és meglepő módon Chaterine arca kúszott elém. A Clark lány lelépése óta hatalmas volt a feszültség az öltözőben és persze bennünk férfiakban is. El nem tudtam képzelni, hogy hogy lehetett a portugál ekkora barom, hogy elengedte.

- Ezt még visszakapod! - hallottam meg a testet borzongató édes hangot a fülem mellől, majd a kérdést amit hozzám intézett a lány. - Mit is mondtál?

- Csak annyit, hogy jó lenne, ha itt lennél velem és együtt rosszalkodnánk - vigyorodtam el a telefonpartnerem merészsége hallatán. Semmi megbánást nem vettem ki a hangjából, hogy zavarná amiért megosztotta velem ezt az intim pillanatot.

- Ahogy hallom, te is épp rosszalkodsz - utalt a szaporább levegő vételemre, amit a farkamon egyre gyorsabban járó ujjaimnak köszönhettem. - Segíthetek rajtad valahogy? - kuncogott fel.

- Mivel nem tudsz ide teleportálni mellém illetve rám - biccentettem hátra a fejem, mert a felajánlkozása közelebb hozott a robbanáshoz - már egy részletes leírásnak a testedről is rettenetesen örülnék - sóhajtottam fel. Ahogy kimondtam, tudtam, hogy hülyeséget kértem, és baromira meglepődtem, mikor meghallottam a pittyegő hangot a telefonomon. Kíváncsian nyitottam meg a filet és a szemem tányér nagyságúra meredt, mikor megláttam az üzenetet. A rózsaszín mellbimbókról készített képtől úgy felpörögtem, hogy egy férfias nyögéssel elélveztem. Pár pillanatig kapkodva szedtem a levegőt és csak a fülemben lévő sípolás megszűnése után hallottam meg a halk kuncogást. Megnyomtam a kihangosító gombot, majd törlőruha után néztem amivel újra tisztává varázsolhattam magam.

- Most kinevetsz? - kérdeztem somolyogva.

- Ééén? Dehogy - nevetett fel, most már hangosan. - Nem gondoltam volna, hogy egy kép ekkora hatással lehet rád.

- Gyönyörű melleid vannak - jegyeztem meg kedvesen.

- Köszönöm.

- De tényleg - bizonygattam. - Formásak, kerekek. Pont a kezembe valóak. Nem találkozhatnánk valamikor? Szeretnélek megismerni - vallottam be hirtelen.

- Nem hiszem, hogy ez jó ötlet - komorodott el hirtelen. - Azt hiszem, most jobb, ha megyek - rázott le és én megértettem, hogy nem várhatok tőle többet.

- Oké - sóhajtottam fel.

- Köszönöm, hogy hívtál - tért vissza a mosoly a hangjába.

- Én köszönöm ezt a felejthetetlen telefonszexet - vigyorodtam el.

- Váljék egészségedre! - nevetett fel hangosan, majd elbúcsúzott és kinyomta a hívást.

Percekig kaján vigyorral az arcomon néztem magam elé, majd elégedetten álltam fel a helyemről és indultam el zuhanyozni. Úgy éreztem, ma semmi sem ronthatja el a kedvemet. 

HappenedWhere stories live. Discover now