Kapitola 2.

14 1 0
                                    

Večer jsem usínala kolem druhé v noci a koukala se na seriál the 100.

Probudila jsem se až kolem oběda. Domem se rozléhal klid a to mě lákalo si zapnout písničky a pustit je nahlas, aby zněly po celém domě. Jako bláznivá puberťačka jsem lítala po domě a užívala si, že mě nikdo nepeskuje skrz hluk a falešnému zpěvu. Udělala jsem si oběd -salát co jsem měla včera- a v posteli jsem se dívala znova na seriál.

Probudilo mě zapípání SMS. Ani jsem nepostřehla, že jsem usnula. Venku se už začínalo stmívat. Koukla jsem na počítač, ve kterém stále běžel seriál, nejspíš ten samý díl, který se stále opakoval dokola. Poslepu jsem rukou našla mobil a podívala se na něj. SMS byla od Christiana s prosbou, abych přišla dřív a pomohla mu.
Měla jsem tak ještě 20 minut čas, no pro mě to bylo akorát. Nejvíc času jsem strávila výběrem oblečení. Z váhání a několika minutovému zpoždění jsem nakonec popadla tmavé šaty nad kolena, rychle jsem proběhla koupelnou a poslala Christianovi SMS že za pár minut tam budu.

,,Čau!" pozdravil mě hned u dveří a přejel mě pohledem od hlavy dolů. V očích jsem mu v jeden moment uviděla chtíč.
,,Ahoj, promiň mi za zpoždění, nějak jsem to nestíhala." rychle se omluvila a taky ho sjela pohledem. Měl na sobě černé uplejší rifle a krémovou košili. Musela jsem uznat, že byl celkem sexy, i když mám jen o trošku jiný vkus.
,,V pohodě, hlavně že si dorazila. Potřebuju pomoct se zákusky a to já nezvládnu. Nevadilo by ti to? "
,,V pohodě. Kde je kuchyně? "
Jeho dům je velkej. Dvě poschodí a všechen nábytek byl sladěn do světlé barvy. Prošla jsem přes jídelnu a byla v kuchyni. Dostala jsem jednoduché pokyny a odešel. Naštěstí jsem měla udělat jen chlebíčky a nakrájet sýr, šunku, nějakou zeleninu a poskládat to na tác.
Už jsem měla skoro hotovo a uslyšela jsem kroky. Žeby byli tady i ostatní?
,,Vypadá to dobře." uslyšela jsem u hlavy Christianův hlas a vzápětí jsem jeho hlavu ucítila na svém rameni. Rukama sáhnul pro sýr a dal si ho do pusy.
,,Co to děláš? " zeptala jsem se ho a nepatrně se zachvěla. Nikdy o mě zájem nejevil a teď toto? Buď se už opil nebo mu něco vlezlo do hlavy, protože tohle chování se neřadilo do kategorie přátelé.
,,Co jako?" lehce nadzvedl hlavu a natočil ji k mému krku. Ucítila jsem jeho rty. Něžně mě začal líbat a jeho ruce si našly můj pas. Pomalu s nima vyjel až na moje břicho. To už jsem nevydržela a odtáhla se od něj. Dívala jsem se mu do očí a kdyby obličej uměl mluvit, říkal by: to jako vážně? Na co myslíš?
,,Každou chvíli už tu někdo bude. Venku je všechno připravený." s absolutním klidem to řekl a odešel někam nahoru.
Chvíli jsem tam zůstala nechápavě stát a přemýšlela, co se právě stalo. On mě právě teď chtěl sbalit?! Christian? A mě se líbilo jak mě zezadu objal. Jeho horké tělo se ke mně tisklo a jeho horké rty mi jezdili po krku. Stále jsem ho na sobě cítila. Sice se mi to líbilo, ale je to zvláštní. Nikdy o mne zájem neprojevoval a najednou jo?
Vzpamatuj se, Clary, určitě je jen opilej nebo zfetovaný.
Vzala jsem tácy a odnesla je ven na stůl.
Na ulici jsem už viděla přicházet ostatní a přidala se k nim. Hudba už hrála a nálada konečně přecházela do party módu.
Po pár minutách jsem našla holky ze školy a zábava už byla v plném proudu.

,,Ale ale copak to tu máme? Sestřička umí taky chodit na párty bez dozoru?" ozval se za mnou bratrův hlas.
,,Sestřička si to umí zařídit, aby mohla jít." odpověděla jsem a dívala se na něj tím nejvíc naštvaným pohledem. Až teď jsem si všimla Christiana jak se mu směje za zády a poslouchá.
,,Uklidněte se... Vím že vztahy mezi bratrem a sestrou jsou komplikované... ale tady se nechte, jo?" oba nás přejel důležitým pohledem. ,, A ty si vem tohle a do dna." řekl a do rukou mi podal červený kelímek s mým jménem.
,,A co v tom je?" zeptala jsem se a zvedla kelímek do vzduchu. Byl naplněn podobnou tekutinou jako multivitamín akorát husčí a vonělo to po něčem jiném.
,,TO, je má specialita. A pokud ti chutnat nebude tak to stejně vypiješ. To se neodmítá." s vážnou tváří na mne koukal a v očích měl pobavení. Pokrčila jsem rameny, nevšímala si bratra a přitiskla si kelímek ke rtům. Tekutina byla velmi sladká a ke konci trošku zapálila. Skvělá kombinace. S pořádným klepnutím jsem kelímek odložila a labužnicky vydechla. Christian na mne spokojeně mrkl a spolu s bratrem odešli. Ten mi nevěnoval ani pohled. Teď mě to absolutně nezajímalo a hlavní pro mě bylo, abych se znovu bavila s ostatními u stolu a užívala si, co jen de. Tekutina se pomalu dostávala do hlavy a já si tuhle párty začínala užívat víc a hlavně líp.

Hlavní problém na párty, podle mne je, když se vám začne chtít na záchod ale nevíte, kde je. A to je teď můj problém.
Zvedla jsem se od stolu a šla dovnitř hledat. Prošla jsem do chodby a otevřela dveře, které by mohly být ty správné. Po několika pokusech jsem už otevírala všechny.
,,Christiane? Co tu děláš?" vypadlo ze mne dřív, než jsme si to uvědomila. Co by tu asi mohl dělat? Je to jeho dům a teď vidím jak ještě s dvěma kamarádama jsou skloněný u stolku a u nosu mají bílí prášek.
Christian se na ty dva podíval a oni ihned odešli z místnosti a zavřeli dveře. Překvapeně jsem na něj zůstala stát a čekala.
Otřel si nos a otočil se ke mně.
,,Víš, že je neslušné vejít bez toho, abys zaklepala?" rychlým krokem přešel ke mně a vrazil mi facku. Překvapeně jsem na něho koukala a chytla se za tvář. V očích se mi objevily slzy.
,,Tolik jsem nechtěl, promiň." oči mu zjemnili a vzal moji tvář do obou svých rukou. Sklonil se a zlehka mě políbil na místo dopadu. Zůstala jsem tam stát a nohy zřejmě neměly v úmyslu to změnit. V hlavě jsem neměla nic jiného než jeho rty na mé tváři. Pomalu přešel na krk a hned zase nahoru. Potom mě políbil na rty. Nejdřív lehce ale když jsem mu začala polibky oplácet tak přidával. Ruce si usadil na mých bocích a mě vylétly jemu na krk. Nevím, jak se to stalo, ale neměla jsem v úmyslu v tom přestat. Možná za to mohl alkohol nebo ta Christianova specialita. Cítila jsem, jak pomalu přejíždí rukama až na můj zadek a jemně stiskl. Nechala jsem ho. Zvedl si mě do náruče a přenesl k posteli, kde mě jemně položil. Jeho rty se usadili na mém krku a pomalu jel níž, až našel okraj mých šatů. Nadzvedl si mne a zip na zádech se povoloval. Nesundal je ze mne, protože je nerozepl celý, ale vyskytl se mu výhled na moje prsa, které zůstávaly v podprsence. Z úst mu unikl slabý vzdech a hned si jich začal všímat svými rty. Natiskl mě na zeď ještě víc a přesunul se se mnou na jinou stranu. Ruce mu putovaly po stehnech a odhrnoval látku na nich, až se dostal k mému rozkroku. Nepatrně po něm přejel rukou a tentokrát mě unikl vzdech. Na chvíli se odtáhl od mých rtů, aby mi stáhl kalhotky, ale zase ne úplně dolů, a potom mě začal zase vášnivě líbat a jeho ruce zase putovaly k mému rozkroku. Nejdřív mě pohladil po pyscích a potom jedním prstem zajel. Prohla jsem se v zádech a zavzdychala mu do rtů. Když to dělá někdo jiný, je to úplně jiný pocit. Trochu jsem se bála momentu, až se vsleče i on a já ho ucítím v sobě. Chci to a zároveň o to nechci přijít tady. Na svoje myšlenky jsem ale neměla teď čas. Zajímal mě především Christian. Jeho prsty a rty, které putovaly pokaždé jinde.
,,Zřejmě ruším co?" ozvalo se ode dveří. Přestali jsme vnímat jenom sami sebe a otočili jsme se ke dveřím. O rám dveří se opíral blonďatý kluk ve věku 17-18 let. Tričko ukazovalo jeho vypracované tělo a v obličeji měl pobavenej výraz.
,,Jdi do prdele. A nevím kdo tě sem vůbec pustil. Všechny hosty znám a ty tam rozhodně nejsi." zavrčel na něj Christian a já se rychle aspoň trošku zakryla. Ale stejně jsem viděla jeho úsměv, že už mě viděl. Ale stejně nevím co všechno.
,,Já jsem vždy vítán. To si zapamatuj kamaráde." ukázal na něj varovně prstem a zmizel za dveřmi. Samozřejmě je nechal pootevřené a kdokoliv by prošel tak by nás viděl. Když jsem se na Christiana podívala tak byl v obličeji rudý vzteky. Pustil mě a mířil si to k odcházejícímu cizinci se slovy, že mu rozbije ten jeho ksicht za zkaženej.. dál jsem už neslyšela.
Rychle jsem si oblékla kalhotky a srovnala si šaty. Neměla jsem chuť tu zůstat o kousek dyl. Po této situaci, kdy mě viděli možná dva chlapy v jeden den jsem se cítila strašně. Skoro jak kdybych dávala každému a ten cizinec čekal ve frontě.
Co to krucy se mnou mělo znamenat!?

*1525 slov

A Potom Se To StaloWhere stories live. Discover now