17.

39 3 4
                                    

"Víš... Izuky se se mnou rozešel... Prý miluje tebe.." Řekla Yuna smutně. Taky jsem z toho byla smutná. Akio najednou dal ruku v pěst. "To nedovolím! Ty jsi jen moje Misuzu!" Řekl přísně a potom si uvědomil co řekl a zčervenal. Nevím proč, ale moje city k němu se nějak smazali a teď ho beru jen jako kamaráda. Ano předtím se mi začal líbit.

"Teď není čas na vtípky Akio... Co to je osm?! Měli byste domů!" Řekla jsem a všichni kývli a postupně odešli. Zachumlala jsem se do peřiny a pomalu propadla do země snů.

------

Probudila jsem se v šest hodin ráno a okamžitě se postavila na nohy. Šla jsem ihned do koupelny a udělala hygienu. Poté jsem šla do kuchyně na snídani. Vytáhla jsem mlíko a lupínky a snědla to.

Po snídani jsem šla zase do pokoje a převlékla se do školní uniformy. Vzala jsem si tašku a vydala se do školy. Ve škole jsem šla ke skříňkám a přezula se. Vzdychla jsem únavou, protože jsem do školy skoro běžela, nevím proč, asi jsem ještě mimo z toho 'snu' jen doufám, že to už znova nezažiji. "Misuzu!" Pozdravil mě Akio a objal mě. "Co blbneš!" Vykřikla jsem a odstrčila ho od sebe. Jeho doteky mi najednou přišli nechutné. Nechtěla jsem ho ani vidět, kvůli tomu snu, jsem se nějak změnila, cítila jsem to, ale nemohla to ovlivnit.

Většinu vzpomínek si už nepamatuji. "P... Promiň..." Řekl ublíženě a koukl se do země. Rychle jsem popadla tašku a obešla ho. Došla jsem do třídy a sedla si na svoje místo. Ani na Izukyho jsem si moc nepamatovala, ale vím jedno, včera jsem si toho pamatovala ze života víc než teď. Je možné, že strácím paměť? Ne to je nemožné! No každopádně vím, že jsem na něco důležitého zapomněla.

Zazvonilo a do třídy vešla učitelka. Dávala jsem pozor, ale potom se mi začala motat hlava. Přihlásila jsem se. "Ano, co potřebuješ Misuzu?" Zeptala se učitelka. "Není mi nějak dobře a motá se mi hlava..." Řekla jsem a vzápětí jsem ležela na zemi. Omdlela jsem.

____________

____________

Ahoj lidi,
omlouvám se, že je to tak krátká část! =(  Rozhodla jsem se, že se Misuzu stane jedna věc, která jí ovlivní život... Doufám, že mě neukamenujete, že jsem se tak rozhodla! ='D

Misuzu Kde žijí příběhy. Začni objevovat