14. Část

44 7 2
                                    

Probudila jem sw a vedle sebe jsem viděla Akia. "A... Akio?!" Vyjekla jsem. On se usmíval, jako kdyby se nic nestalo, jako kdyby na mě neřval. "Odpouštím ti a promiň, že jsem na tebe řval." Řekl s úsměvem. "No dobře, ale kde je Yuna? Myslela jsem, že když je má kamarádka, že sem přijde." Řekla jsem zklamaně.

"Nepřijde!" Řekl vážněji Akio, ale stále s úsměvem. Začínal mě děsit. "Proč?" Zeptala jsem se opatrně. "Protože brečí." Řekl stále s úsměvem. Byl vážně divný a strašidelný, a taky vypadal jako psychopat. Ten úsměv bylo jediné na co jsem momentálně myslela. Děsil mě! A to hodně, hodně moc!

"A proč brečí?" Zeptala jsem se trochu starostlivým tónem. Akio se přestal usmívat. Ulevilo se mi, ale zároveň mě to vyděsilo. "Protože..." Začal, ale pak to neudržel. Začal brečet a to hodně! "Co se stalo?! Okamžitě mi to řekni!" Začala jsem skoro až šílet.

"On.. Izuky... Izukyho přejelo auto!" Začal brečet ještě víc a já už měla slzd také na krajíčku. Přece jen, byl to můj dobrý kamarád. Najednou mi začal zvonit telefon. Yuna!

"Misuzu..." Slyšela jsem z telefonu vzlyky. "A.. Ano?" zeptala jsem se opatrně. "Já..." Uslyšela jsem a potom jen její výkřik, pak už nic. Třepala jsem se. Jestli tohle je realita?! Jestli tohle je život?! Tak je to na nic...

Stoupla jsem si a šla na střechu. Šla jsem až na kraj střechy. Akio šel celou dobu za mnou a pak si uvědomil co chci udělat. Než by mě, ale zachránil... Skočila jsem.

=======
Ahoj lidi,
ano vím, tento díl je krátký a nedává smysl, ale nebojte! To byl účel! ;) V dalších dílech... No to si přečtete sami... :D

Misuzu Where stories live. Discover now