6. Část

97 8 0
                                    

"A co ten školní vílet?" Zeptala jsem se. "No... Přesunulo se to na příští měsíc." Řekl Akio a usmál se. Viděla jsem mu v očích, že byl vážně šťastný. "To je..... Dobře" zakašlala jsem. "Potřebuješ něco? Donesu ti to!" Řekl a tvářil se vážně vážně. "No.... Možná vodu... Děkuji..." Odpověděla jsem.

Po chvíli se vrátil s hrnkem v ruce. "Děkuji Akio." Poděkovala jsem a napila jsem se. Ležela jsem tam asi tři týdny. Pak mě propustili. Za týden odjíždíme na ten výlet, docela se těším, ale chtěla bych být s Yunou a ne s Akiem.

Proč vlastně na to myslím? Pomalu jsem došla před dům. Zhluboka jsem se nadechla. Začala jsem hrabat v tašce abych našla klíče. Po pár přendávání věcí jsem konečně našla klíče. Odemčela jsem dveře a pomalu je otevřela. "Halooo?" Zařvala jsem na celý dům. Nic. Vešla jsem a zavřela za sebou.

Došla jsem do kuchyně, měla jsem už totiž hlad. Koukla jsem se na lednici, byl na ní papírek. Vzala jsem ho. Stálo tam: 'Milá Misuzu, až se vrátíš, už tu nebudu, jela jsem na dovolenou. Tvoje máma..' Dočetla jsem a dál jsem se o to nezajímala. Otevřela jsem ledničku a vytáhla marmeládu. Pak jsem si ukrojila chleba a namazala si ho tou marmeládou. Jak jsem to snědla, vzala jsem si mobil a natočila Yunu.

"Ahoj Yuno." Pozdravila jsem. "Misuzu!!! Jsem tak šťastná, že tě zase slyším!!!" Zařvala a rozbrečela se do telefonu. "Můžeš prosím přijet ke mě? Musím se tě na něco zeptat... Ohledně Akia." Tu poslední větu jsem skoro zašeptala. "Tak on se ti líbí?!" Vykřikla a típla hovor. Vzdychla jsem.

Asi za deset minut dorazila Yuna. A hned jak vešla tak mě objala. "Co tedy potřebuješ?" Zeptala se a sedla si na náš gauč. "No.... chtěla jsem se zeptat... Akio byl vždy takoví, jaký je teď?" Zeptala jsem se. Yuna vzdychla. "To bude na dýl, ale dobře..." Začala. "No... Na to samé jsem se ptala mamky a ta řekla, že ví že je Akio hodný milý starostliví a prostě dokonalý, jen se to snaží skrýt tím, že se snaží být zlý. Akio my vždy pomáhal, ale poté zažil šikanu a to jen protože mi pomáhal. Smáli se mu. Proto se snaží být zlý." Řekla.

"Aha." Řekla jsem a zamyslela, když v tom někdo zazvonil. "Du otevřít." Řekla jsem a šla otevřít. Ve dveřích stála Asuna a vedla vedle sebe Akia. Zakryla jsem si pusu a rychle jí pomohla donést na gauč. Sedla jsem si vedle něj na zem a naklonila se tak, abych měla hlavu přesně nad Akiovou hlavou. "Je úplně mimo, byl na mě,hodný, vypadá to že se popral a je z toho mimo." Řekla Asuna.

Najednou si Akio moji hlavu přitáhl ke svojí a... Políbili jsme se?! Nejprve jsem spolupracovala, ale pak jsem si vzpoměla koho líbám a že je u mě i jeho sestra a moje kamarádka. "Akio! Báka!!!" Vykřikla jsem a on se uskál. "Jsi nádherná!" Řekl a já zrudla. Asuna se zasmála. "Nerada ti to říkám, ale teď je upřímný." Zasmála se Yuna. Zrudla jsem ještě víc.

========================================================
Nahoře je Asuna!

Vaše Ruby!

Misuzu Where stories live. Discover now