Bijnamen

14 0 0
                                    

•Matthew pov•
Als ik wakker word zie ik dat iedereen nog slaapt, behalve Sammy. Sammy gebaard dat ik naar beneden moet komen, als ik beneden kom begint Sammy al te praten "zullen we haar pranken?" Ik kijk hem vragend aan en zeg "huh wie" hij zucht en zegt "je moeder nou goed..nee Bell natuurlijk" ohh "tja sorry t is nog ochtend" zeg ik en we moeten lachen. Als Sammy het plan heeft uitgelegd pak ik mijn mobiel en open Vine, Sammy  tilt Bell zachtjes op en loopt naar het zwembad. Hij roept " GOEDEMORGEN" Bell schrikt en voordat ze wat kan zeggen gooit hij haar in het zwembad..

•Sammy pov•
Ze wou nog wat zeggen maar was te laat want ik had haar al in het zwembad gegooid. Als ze boven water komt roept ze "MATHEW ESPINOSA EN SAMUEL WILKINSON" whoa ze is niet blij, maar na 3 seconden kan ze haar lach al nietmeer inhouden en ik lach opgelucht mee. Als ze dichtbij de rand is help ik haar omhoog, ze staat daardoor oppeens heel dichtbij en ik fluister in haar oor " sorry babe, maar geen zorgen je bent nogsteeds knap" als ik weer naar achter loop zie ik dat ze moet blozen en als ze merkt dat ik het zie loopt ze snel weg en ik roep " YOU'RE CUTE WHEN YOU BLUSH" waarop ze terug roept " SHUT UP SAMMY" yess een bijnaam denk ik bij mezelf.

•Bell pov•
Als ik binnenkom zit iedereen in de woonkamer en ze beginnen te lachen als ze me zien. "Wat is er met jou gebeurt meid" zegt Taylor "Sammy en Matt" zeg ik en iedereen zegt al "ohhh" en begint te lachen net als ik. "Haha je staat al op vine" zegt nash en hij laat het filmpje zien "omg je bent in je slaap zelfs nog schattiger dan normaal" zegt hayes en hij geeft me een knuffel. Ik begin te lachen en zeg "ik ga even droge kleren aan doen, broodjes liggen in de kast en doe asjeblieft alsof je thuis bent en ohja Lydia komt me zo ophalen voor het shoppen" iedereen kijkt me met smekende puppy ogen aan en ik vraag "wat is er" waarop ze in koor zeggen "we willen nog niet dat je gaat" ik maak een aahw geluid en zeg " ik ben maar 3 uur weg en jullie mogen hier wel blijven en ook weer blijven slapen" iedereen begint te joelen en ik grinnik en mompel "stumperds" en loop dan naar boven. Ik pak een zwarte high waisted skinny jeans en een donkerblauwe crop top met witte randjes bij mijn mouwen en bij mijn hals, je ziet een klein stukje van mijn buik maar ach, ben niet dik dus ja. Ik pak ook ondergoed en sokken en neem een korte douche. Na het douchen kleed ik me aan en doe mijn zilveren ring met een zilveren diamant erop om en een zilveren kerting met een pijl eraan om, ik doe wat mascara op en ook doe ik mijn witte superstars aan doe mijn haren in een knot. Als ik beneden aankom kijken de jongens me met open mond aan "wat is het zo erg lelijk" vraag ik snel en wil alweer naar boven lopen maar dan hoor ik sammy zeggen "nee juist niet..ik bedoel eh..je..je ziet er eh er echt heel mooi uit enzo" hij struikelt een een beetje over zijn woorden "aahw sammy wat lieff" zeg ik en ik geef hem een knuffel en een kus op zijn wang, ik zie dat hij een beetje rood word en ik fluiter "moet je nou blozen door mij?" Hij kijkt me aan en fluisterd dan "je maakt me nerveus, je bent lief, knap en grappig" ik voel dat ik moet blozen en als ik merk dat hij het ziet loop ik snel naar de keuken "YOU'RE CUTE WHEN YOU BLUSH" hoor ik hem roepen en ik roep terug " SHUT UP WILK" en ik hoor ze allemaal lachen, ik eet snel een broodje en dan toetert er iemand, het is Lydia. Ik zeg de jongens gedag en geef ze allemaal een knuffel, dan loop ik daar de auto en geef Lydia ook een knuffel "heyy lydss" zeg ik blij "heey bellie" zegt ze vrolijk. En we rijden naar de stad.

*skip stad*

Het was heel leuk en ik heb een hele mooie promdress hij is strapless en hij is zwart, op het bovenstukje zitten een paar diantjes en steentjes en het bovenlichaam is strak en loopt daarna een beetje uit. Ook heb ik korte broeken, sweaters en topjes gekocht. Als ik de deur opendoe en naar de woonkamer loop zie ik niemand, als ik dan mijn spullen neerzet en naar de ruin loop zie ik ze daar allemaal zitten op het gras en sommige spelen met boo. Als ik moet lachen kijkt iedereen om en rennen ze met zijn allen op me af "BELLL JE BENT TERUG" roepen ze en trekken me in een groepsknuffel, na een tijdje laten ze los en beginnen ze te vertellen over hun dag. Daarna stelt carter een vraag "Bell wij hebben allemaal een andere bijnaam voor je wil je ze horen?" Ik grinnik en zeg "yaass"
Matt: BFF
Nash: WhitegurlBellie
Shawn: BellyBear
Hayes: Belzz
camm: BabyBell
Carter: PizzaBuddyBels
Taylor: BandanaBellaaa
JackJ: twinnieBinnie
JackG: sistahBellahh
Nate: cutiepieBells
Sammy: mababeBell
"CUTEEE MAAR IK HEB ER OOK ALLEMAAL EEN VOOR JULLIE"
Taylor= Bandanaboyy
Carter= PizzaBuddy
Nash= Nashieee
Cammeron= Camm en Cameronie
Shawn= BigTeddyBear
Matt= Matt en BFF
jackJ= jackJ en twinniebinniee
JackG= jackG en brothaajacky
Hayes= Hazzzz
Sammy= Sammy en Wilkiebæ
Nate= NatiePie
Iedereen lacht en dan zegt Shawn oppeens "zullen we nummer uitwisselen en iedereen bell dr bijnaam enzo erin zetten?" Iedereen knikt en dit zijn de namen hoe iedereen er bij mij instaat en ik bij hun;

Carter is bij mij: Carterrr😚🍕
Ik ben bij hem: Bel😚🍕

Taylor is bij mij: Taytay😛
Ik ben bij hem: Bellie😛

Shawn is bij mij: BigTeddyBear💗
Ik ben bij hem : LilTeddyBear💗

Hayes is bij mij: Haazzzz💙
Ik ben bij hem: Bellzzzzz💙

JackJ is bij mij: TwinnieBinnie😘
En ik ben bij hem: TwinnieBinnie😘

JackG is bij mij: Brothafromaothermotha💚
Ik ben bij hem: Sistahfromanothermistah💚

Nash is mij mij: Nashieee💜💖
Ik ben bij hem: WhitegurlBellie💜💖

Cammeron is bij mij: Cammeroni💛
En ik bij hem: BabyBell💛

Nate is bij mij: NatiePie💘💗
Ik ben bij hem: CutiePieBels💘💗

Sammy is bij mij: MaBabeSamm💘💙
Ik ben bij hem: MaBabeBell💘💙

Mathew is bij mij: BFF👫❤️
Ik ben bij hem: BFF👫❤️

Ik maak een groepschat aan:
>CrazyPeople😛💜<
Al snel wordt erin gechat:

>CrazyPeople😛💜<
BFF👫❤️: kwetsend dit, zo raar zijn we nou ook weer niet....toch ?
Ik: sorry BFF maar jawel, jullie zijn lekker gek net zoals ik !😘
Natiepie💘💗: wijze woorden van BELLA allemaal! 😂
Twinniebinnie😘 : ik vind het wel een lollige naam hoorr haha !
Nashieee💜💖: BELLIEEEE MOGEN WE WEER BLIJVEN SLAPEN ENZO😍😏😏????
Brothafromanothermotha💚: jaaa dat zou zo leuk zijnn !!
MaBabeSamm💘💙: jaaaa mag het pleaseee babe😚😭😭💙 ??
BigTeddyBear💗: ja mag hett??😘
Ik: jongens ik zit letterlijk naast jullie😂😂 kneuzen😘😛
Taytay😛: dus het mag ?😏😏😏💞
Ik: *zucht* pffff okee dan😛😏
Carterrr😚🍕: Yaaasss ik bestel alvast de pizza's 🍕🍕😍🍕😍🍕
Ik: yaasss okee BFF  en Nashiee jullie gaan drank halen, NatiePie, Twinnibinnie en Brothafaom gaan alles klaarzetten en Cammeronie geef mij even het nummer van Mahogany!

Iedereen gaat zijn taak doen en dan krijg ik een appje..

Cammeronie💛:
Ik heb Mahogany jou nummer gegeven dus e krijgt zo een appje x💛
Ik: dankje camm xx💛

En hij had gelijk nog geen drie seconden later krijg ik een appje :
Onbekend:
Heeyyy Bell !
Wacht is het goed als ik je zo noem? Omg zo blij dat ik je nummer heb ! Ik heb al zoveel over je gehoord !! Kan niet wachten je een x te zien.
Xxx LOXX
Ik: ewaaaa Mahogany !
Ja tuurlijk mag je me bell noemen en zullen we elkaar ook bijnamen geven zoals ik en de jongens hebben ?
Mahogany: jaa leuk, zullen we gewoon doen : Belss👯❤️ en Mahogss👯❤️ ?
Ik: jaaassss😛❤️ oja ik wil je ook meeten dussss ik geef een feest met gewoon alleeb de MagconBoyss en ik zou t heel leuk vinden als je ook komt !
Mahogs👯❤️ : omgg yass ! OMW
Ik: weet je wel waar ik woon ?
Mahogs👯❤️: ja camm zei het ! Ik zie je zo❤️
Ik: tot zooo❤️

Ik loop naar boven en kleed me om...

Hii guyss !❤️
Ugh ik ben op vakantie en heb hele slechte wifi maar ben over een week thuis dus ik ga nu alles schrijven en dan publiceren ! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en zet in de reacties wie je OTP is en of je ook in het verhaal wilt en dan als wie en hoe je eruit ziet, wel vriendje en zoja wie of geen vriendje maakt niet uit ik zou het leuk vinden om jullie erin te schrijven!😚🍕
Hoop dat jullie het leuk vinden en bedankt voor het lezen
Byebye Swaggerinos❤️😂

Viner ?Where stories live. Discover now