Een huis bijna aan zee

19 1 0
                                    

*tijdskip*
Het is de laatste week van de zomervakantie en Bella woont nu al 4 weken bij haar tante Jill, Jill is haar lievelingstante en is meer een vriendin dan tante en het is altijd super gezzelig. Ze heeft een best groot huis met een grote woonkamer en een keuken met keukeneiland , als je dan de trap op gaat heb je haar kamer, een logeer kamer, een grote badkamer met massage douche en bubbelbad, op de bovenste verdieping is bella's kamer met een groot tweepersoonsbed, een inloopkast, makeuptafel (die ze alleen voor haar harene n mascara gebruikt) en een badkamer met grote douche en een bad. De tuin is ook heel groot met een privè zwembad dat ookal niet klein is. Maar het huis is modern maar ookwelweer knus ingericht. Als je nog verder de tuin in loopt staat daar een soort bed met heel veel kussens en uitzicht op zee, ool hangt er een hangmat.
Dat is Bella's lievelingsplekje.

Ze hebben ook een auto, ze hebben een soort samenvoeging van een audi tt en een audi A3, bella noemt het daarom een audi T3😊

Ze wonen in florida dus het is bijna altijd mooi weer en Bella heeft ookal haar rijbewijs gehaald dus ze mag van haar tante met de auto naar school rijden.

Volgende week namelijk al de eerste schooldag!

Heeyy mensen !❤️
Sorry kort hoofdstuk maar de volgende wordt langer
Nogmaals dankudanku voor het lezen van mijn boek!
Dit is niet mijn eerste boek maar ik heb al heel lang niet geschreven dus sorry als het heel erg slecht is☺️😛
Als jullie tips hebben zou ik die heel graag willen horen☺️❤️
Ook als jullie verzoekjes hebben moet je dat vooral in de comments zeggen zodat ik die kan lezen en kan invoegen in mijn verhaal.

Lots of loveee xxx❤️

Viner ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin