1.rész

1.6K 62 7
                                    

Skyler:

-Sky, ugye már készen vagy?-kérdezte anya a földszintről.

Április közepe van és most megyünk osztálykirándulásra, mivel júniusban az osztályfőnökünk az általunk megnyert pályázat miatt külföldre viheti a családját egy hétre. Ezt a hírt az egész csapatunk örömmel fogadta, hiszen egész évben szegény ofőnek miattunk fájt a feje.

Elmélkedésemet anyu szakította félbe, amikor feltűzött hajjal, köntösben berontott a szobámba. Megjelenésén nem tudtam nem mosolyogni.

-Kicsim mindjárt indulnunk kell és még fel sem öltöztél. Csak nem pizsibe szeretnél menni?

-Oh lebuktam.-próbáltam komoly arcot vágni, de miután egymásra néztünk mindketten elnevettük magunkat.

-Na tényleg siess 15 perc múlva a konyhába találkozunk indulásra készen-mosolygott és megfogta a bőröndömet, azzal a szándékkal, hogy leviszi, ezután kiment a szobámból.

Miután felkaptam magamra egy farmert és egy fekete ADIDAS feliratú pólót. Hosszú barna hajamat egyszerű copfba fogtam.

Egy kisebb táskába beledobáltam a fontosabb és nélkülözhetetlen dolgaimat amivel "túlélhetem" a hosszú buszozást.Fülhallgatót, telefontöltőt és külső aksit. Telefonommal a kezemben hagytam el a szobám.
...
A sulinknál gyülekeztünk. Mikor anyuval odaértünk Amyt és a lányokat egyből kiszúrtam.

Sarah fején valami kék hajpánt-féle éktelenkedett. Mikor közelebb mentem már láttam, hogy ez nem csak egyszerű hajpánt. Ezek kék, műanyag cicafülek voltak.

Alapból elég gyerekesnek tartanám, ha egy 17 év körüli lány ilyet viselne, de az ő szőke tincsein egész jól nézett ki.
Bess egyből a nyakamba ugrott és nevetve ölelgettük egymást, egészen addig amíg anyu meg nem köszörülte a torkát, jelezve, hogy indulnia kell dolgozni.

-Vigyázz magadra kincsem és lányok ti is.-figyelmeztette anya játékosan a barátnőimet.

Mosolyogva megöleltem, puszit nyomtam az arcára és elköszöntem tőle.

-Szeretlek anyu. Pihend ki magad ebben a pár napban-kiáltottam utána.

Megfordult, felmutatta hüvelykujját, reakcióján nevetnem kellett. Még pár másodpercig figyeltem távolodó alakját.

A lányokhoz fordulva észrevettem egy számomra ismeretlen alakot az osztályunk tömegében. Nem vettem róla tudomást inkább inkább Amyn kacagtam, aki le akarta pattintani a tokot a telefonjáról, ehelyett becsípte az ujját,melynek hatására egy hatalmas "Jajj" hagyta el a száját.

A csapat egy pillanatra abbahagyta amivel éppen, foglalkozott és ránk kapta a tekintetét, pontosabban Amyre aki ebbe a hirtelen jött figyelembe belepirult.

Mr.J, az osztályfőnökünk megelégelte, hogy az utcán sétáló emberek szánakozó és együttérző pillantásokkal illette őt a hangos társaságunk miatt, ezért felterelt minket a buszra.

A lányokkal valahol a busz közepén foglaltunk helyet. Bess Amy mellett, Sarah pedig velem ült.
...
Az első megálllónk egy 18.századi költő háza volt. Miután megállt a busz, a fiúk fele megvadult és eszement módon rohanni kezdett lefelé a járműről. Utolsóként szálltam le a buszról.

Az egyik lépcsőfoknál megbotlottam és majdnem leestem, de két erős kéz elkapta a derekamat és úgy tartott. Miután újra megtaláltam az egyensúlyom megfordultam és egy kék szempárral találtam szembe magam.

-Kö-köszönöm.-dadogtam

-Nincs mit-mosolygott a srác, miközben segített leszállni a buszról.

Truly, Madly, Deeply [L.T.] //átírás alatt//Where stories live. Discover now