Personages

528 26 2
                                    

Hoofdpersonen:
- Amina: 20 jaar oud. Heeft een uiterlijk om u tegen te zeggen! Ze heeft goudbruine ogen, lichtbruine lange krullen tot haar onderrug en een figuur waar zelfs kim kardashian jaloers op is. De aandacht is altijd op Amina gericht door haar spontane karakter en ze heeft overal een weerwoord op.

- Lina: Dit is Amina's beste vriendin. Lina is 19 jaar oud, heeft mooi lang donkerbruin haar, kastanjebruine ogen. Door haar lengte en slanke figuur worden alle ogen op haar gericht als ze op straat loopt. Qua karakter is ze druk en gek, maar verder heeft ze een hart van goud en staat altijd voor iedereen klaar.

-Siham: een vriendin van Amina die ze later in het verhaal leert kennen. Ze is super spontaan en luidruchtig. Ze heeft zwart haar en groene ogen. Ze loopt co-schappen in hetzelfde ziekenhuis als waar Amina werkt.

-Younes: Amina's jongste broer. Hij is 21 jaar oud en kan agressief overkomen, maar hij is hard van buiten en heel gevoelig van binnen. Heeft een typisch Marokkaanse opscheertje en mooie donkerbruine ogen, waarmee hij elke meid kan krijgen. Hij wil nooit zijn baard laten staan, omdat hij niet oud gezien wil worden.

-Soufiane: middelste broer van Amina. Hij is 25 jaar oud en de knapste van de familie. Hij lijkt sprekend op amina (Eigenlijk lijkt Amina op hem maar sst). Hij heeft ook goudbruine ogen en lichtbruin haar. Verder heeft hij een opscheertje, een getrimd baardje en een prachtige lach. Hij besteedt veel tijd aan zijn uiterlijk en is een goede jongen die veel om zijn familie geeft.

- Tarik: Amina's oudste broer van 29 jaar oud. Hij wordt als tweede vader gezien thuis en krijgt overal de schuld van (waar hij een bloedhekel aan heeft). Hij brengt veel tijd door met soufiane, waardoor hun gedrag precies hetzelfde lijkt. Verder heeft hij zeeblauwe ogen en donkerbruin haar ( 1 van de 7 schoonheden)

-Ibtissame: moeder van de 4 ( wordt in de rest van het boek gewoon mama, yemma of galtoe genoemd). Is ondanks haar leeftijd nog een prachtige dame en wordt vaak veel jonger geschat. Soufiane en Amina lijken sprekend op haar. Verder is ze een lieve moeder en nog jong van geest.

Ismael Benyahya: Vader van de 4 knapperds. Hij is een welvarende zakenman en heeft al zijn zaakjes op orde. Leider van het bedrijf Benyahya Company. Hij is streng en wil dat zijn zoons hem opvolgen.

De rest van de personages zullen jullie vanzelf wel leren kennen naarmate het verhaal vordert.
ENJOY HABIBTIESS

PS: SHOUT OUT NAAR ANASS BENYAHYA ♥♥

Het Pad van de WaarheidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu