Maturitný večierok

25 0 0
                                    

Z pohľadu autora:

Noc bola pre Júliu a Caluma úžasná. Spolu si vyznali lásku a zasnúbili sa. Aj Lea s Lukom si vyznali lásku. Oba páry ju spečatili aj telesne. Luke sa však "poistil", že tá noc nebude len tak. Nie len že sa na ňu nezabudne, ale prinesie aj dôkaz. Do každého kondómu spravil špendlíkom dierku. A tak sa stalo čo sa malo stať.
Počas búrlivej noci sa k sebe Júlia a Calum túlili. Po pár hodinách to znova skúsili. V opileckom stave im nenapadlo, že dieťa sa narodí až o deväť mesiacov.
,,Milujem ťa.." začal Calum.
,,Aj ja teba.." odpovedala mu.
Nasledoval dlhý vášnivý bozk. Júlia sa schúlila do klbka a zaspala na jeho hrudi. Milovala jeho vôňu. Zvuk tlčúceho srdca a pravidelného dychu ju uspával čím ďalej tým viac. Úplne sa poddala spánku.
Aj jemu sa páčila vôňa jej vlasov. Voňali ako mäta. Prvinul si ju tesnejšie k hrudníku. Pohladil ju po vlasoch. Jej dych ho šteklil na hrudníku.
Sedela na múriku a dostala sa na výšku. Zazvonil jej telefón. Volal jej Ash.
,,Áno?" Opýtala sa. Ash sa nadýchol a smutným hlasom jej oznámil:
,,Julča..no..Calum si našiel priateľku...je to fanúšička..."
Prebudila sa s výkrikom na jazyku. Oprela sa o Calumovu hruď a tíško plakala. Calum jej hladil roztrapatené vlasy a utieral spotené čelo. Nech sa snažil akokoľvek, ona mu nechcela povedať, čo sa stalo. Po chvíli to vzdal. Na čelo jej dal dlhý bozk a obaja sa poddali nepokojnému spánku.

Ľudia, prosím, nezabiť :D mierim konkrétne na @Noami_Sixx ktorá ma chce zavraždiť :D ak by ďalšie štvrtky nevychádzali časti, príďte mi na hrob zapáliť sviečočku O:-) xD
Taigo :D

Do You Love Me? 5SOSWhere stories live. Discover now