Yazar Hakkında 9 Bilgi

4.1K 100 57
                                    

Multi=Ben (Müjgan Yıldız)

Okumak okumamak sizin seçiminiz!

°Müzik dinlemeye bayılan bir
kızım müzik dinleyince aklındaki şeyi yapmaya cesaret bulamıyorum mesala ama müzik dinliyorum cesaret geliyor ve aklındaki şeyi yapıyorum ÖRNEK:BİRİNE Mesaj atmak gibi
:D

°Koyu Galatasaraylıyım herkes beni vazgeçirmeye çalıştı ama ben vazgeçmedim!

°Gerçekten abartığıma bakmayın ama Vini Uehara hayranıyım,Manyağım,hastasıyım ne derseniz deyin bunu irmakcndrmz' da sorabilirsiniz ?

°Yazar olmak en büyük hayalimdi yazdığım hikâyemin kitap olması en büyük hayalim inşallah da zaman içinde bu hayalim gerçekleşecek!

°Kankam,Aşkım,dostum,kardeşim irmakcndrmz onu çok seviyorum o benim ilk önce okulda kavga ettihmğim gıcıknkız sonra en sevdiğim oldu onu gerçekten seviyorum!

°14 yaşındayım lütfen yaşımdan dolayı beni kınamayın evet biraz Küçüğüm gibi bi şey ama öyle değil! Bu konuda umarım anlayış gösterirsiniz!

°Pera grubu hayranıyım Şarkıları süper dinlemizi tavsiye ederim özellikle Seni Kaybettiğimde ve Sensiz Ben

°Kitap okumayı başta hiç sevmezdim! Ama Wattpadla tanışana kadar! Ve Vini Ueharayı tanımama yardımcı olan Velihat kitabı filizpuluca çok teşekkür ederim! Evet tuhaf Vini Uehara Kötü çocuk sayesinde tanındı ama ben Veliaht sayesinde 2014 yılında İstanbul gelmiş ve hala.kendime lanet ediyorum ki ben bilmiyordum onun kim olduğunu her yerde tişörtleri şapkası bileklikleri çantası satılmış ama be. Onu 2015-2016 da tanıdım öleyim ben yha en iyisi!

°Sevecen olamam örnek olarak okuyucuların hepsinin yorumlarını okurum ve bana ve kitabına iltifat etmeleri beni çok.mutlu eder ne kadar tanımasamda onlarla konuşmayı çok seviyorum!

°Eskişehirliyim:)ve yaşadığım şehire seviyorum doğduğum yer sonuçta ve sevdiklerimle tanıştığım yer!



Bay Piskopat(ARA VERİLDİ...)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin