Capitolul I

509 20 14
                                    

- Ești gata??, îi aud vocea Anastasiei.

-Nu! Une' îmi e pachetul die țigări?!, întreb eu agitata.

- Uita-te-n rucsac! Și nu mai vorbi tare ca ne aud îngrijitoarele !!

- Gata! Ni ca era în rucsac! Ce m-as face fără tinie ! , spun eu și îmi iau în brațe sora de cruce.

- Alexandra, hai pana nu se face dimineață! Dacă ne prinde cineva, ne-am dat dr@cu' ! , spune Sia

- Ai dreptate! , zic și desfac îmbrățișarea.

Ea e singurul lucru bun din casa asta de copii. Nu știu cum as fi putut sa mă organizez fără ea. O iubesc și nu las pe nimeni sa ne despartă.

Amândouă aven câte un rucsac în spate, unde sunt puse câteva haine, bani și telefoanele. Pregătim asta de ceva timp... trebuie sa iasă perfect.

Deschidem ușa dormitorului foarte ușor. Verificam sa vedem dacă e cineva: liber. Ne grăbim silențios către ieșirea din "casă". Casa asta de copii arata mai mult ca o închisoare de maxina siguranță. Ieșim și mergem spre zidul de beton, nu foarte înalt pentru doua fete de 16, respectiv 17 ani. Sia, fiind mai mare decât mine, îmi face scarita sa urc, apoi eu o prind de mână și o trag pe cealaltă parte a zidului.

- Ale, am o veste!

- Spune! Doar știi ca poți sa spui direct!, o indemn de Sia.

- Oficial...

-Da...

- SUNTEM LIBERE !!!!, îmi spune foarte bucuroasă, dar în șoaptă.

În acel moment eu am început sa rad. Da, avea dreptate, scăpasem de acea "inchisoare". Eram tare bucuroasa, dar, nu din toată inima. Copii care erau acolo trebuiau eliberați cât mai repede.

- Sia, vreau sa facem o promisiune. Promit ca mă voi întoarce sa îmi scot frații și surorile din aceasta teroare! Tu?, o întreb cu ochii mari sperând ca va spune și ea la fel.

- Ale, eu nu promit ca îi vom elibera. EU JUR CA LE VOI GĂSI UN NOU CĂMIN ȘI CA ACESTE ANIMALE VOR PLĂTI PENTRU TOT CEEA FAC !!, îmi răspunde revoltata pe angajații din Casă.
- Acum, hai la gară!, mă îndeamnă.

Gara era în celalalt capăt al orașului, iar noi, doua fete singure mergem la 2 noaptea pe străzile Constanței. Eram pregătite de orice. Nu strica sa ai la tine o arma alba și un spray paralizat. Noi ne pregăteam sa luam primul tren către...

Hei Aliens! Am venit cu o carte noua! Sper sa va placă și sa ajutați cu voturi și comm-uri!

BYE-PIE :*

T.O.T Singuri(5 Seconds To Hell) [ F.F. Codrin Bradea ] Where stories live. Discover now