Çöküş

2.5K 194 48
                                    

İyi okumalar dilerim.Sarkiyla okumanizi tavsiye ederim :)

Her an patlayacak gibi ortalıkta dolanmak ve insanların tepkisini çekmek ne kadar iyi bir şeydi? Berbat ve berbat ötesi.

Kandırılmış olmak öyle bir histi ki bütün hücrelerinizde en acıtacak şekilde hissediyordunuz.

Her şeyin yalan olduğunu öğrenmek,insanlara güvensizliğinizi yüz üstüne çıkarıyordu. Bu da yetmezmiş gibi paranoyak bir hastalıklı haline geliyordunuz.

Geçirdiğim olaydan tamı tamına bir gün sonra günlük tutmaya başlamıştım.Bu beni rahatlatıyordu.Ama geceleri yine Summertime Sadness ruh haline bürünüyordum.Kötü kabuslar da bunun yanında cabasıydı.

Ben kötü bir insan mıydım acaba? Yaptığım onca güzel şeyden sonra kötülük ve hayal kırıklığı yine benim kapımı çalıyordu.Neden bunları hep ben yaşıyordum?

Tam iki hafta olacaktı bugün o olay yaşanalı.Bugüne kadar hep normal davranmaya çalışmıştım.Akademiye gidip önemli derslere girip,not tutup derslerden çıkıp yatakhaneme geçiyordum.Adeta inek bir öğrenciye rakip olup çıkmıştım.Bu sıralar fazla çalışkandım!

Chris hiç aramamıştı beni bu süre zarfında.Akademide de görmemiştim.Neredeydi acaba? Küçük tahminlerim vardı tabi ki.Mesela Katherine.Şimdi kesin onun yanındaydı.Ne haltlar karıştırıyorlardı Tanrı bilir! Neler yapıyorlardı? Hiç tahmin edemiyordum(!)

İhanetin boyutu çok büyüktü.Affetmek ise... söz konusu bile değildi.Aşık olduğum adam bana bunu yaptıysa başkası neler yapmazdı ki?

Telefonum titreyince düşüncelerime bir kesik atıp mesaja girdim.Ashley mesaj atmıştı.Beni çok özlediğine dair.Bende onu özlemiştir L açıkçası.Onunla bir çok ânımız olmuştu.Hoşlandığı oğlanla aralarını yapmıştım mesela.Ödül olarak da su savaşı yapmayı seçmişti.Bu kız gerçekten kafa dengiydi! Şimdi görüşemiyorduk çünkü çok sevgili sevgilisiyle şehir dışına çıkmışlardı.

Tris'den de mesaj vardı.

'Sevgilinle gezeceğine bana vakit ayır demeyi çok isterdim ama sevgili yaptım.Ashley gibi şehir dışındayım.Öptümm'

Burukça gülümsedim.Mesajin geldiği tarihe baktım atılalı baya olmuştu.Chris'le olduğum zamanlarda gelen bir mesajdı.Bu düşünceyle gözlerimden yaşlar firar etmeye başlamıştı bile. Aklıma anılarımız geliyordu.

Ormandaki barakada birlikte uyuyuşumuz.Güç gezisindeki komik anlarımız.Ormana giderken yaptığımız ilk kavga.Daha sonra büyük itiraflar ve unutmayacağım bir öpücük almıştım.Benim için ölüyordu bir kere acaba o da mı oyundu? Bir anda aklıma onu sevdiğimi itiraf ettiğim an geldi.Ağlamam şiddetlenirken kendime kızıyordum.Aptal gibi inanmıştım ona.Nasıl da parçalıyordum şimdi kendimi....

Ağlamam artık iç çekişlere döndüğünde elimle gözlerimi sildim ve ayağa kalkıp kıyafet dolabıma adımladım.Dolabın kapaklarını açtığımda Chris'le aldığımız kıyafetleri farkettim.Farketmez olsaydım! Onunla birlikte aldığımız her şeyi çıkardım ve dikiş yerlerinden tutarak hepsini yırtmaya başladım.Her yerden bir anımız çıkıyordu.Ona bu kadar kısa sürede nasıl da bağlanmıştım ben?

Daha fazla o odada kalamazdım.En sonunda üstüme siyahları geçirdim ve kendimi bahçeye attım.

Tam o sırada gördüklerimle dudaklarim aralandi ve titremeye başladı.Bu nasıl bir görüntüydü böyle? Chris ve Katherine birbirlerini öpüyorlardı.Katherine Chris'den ayrildi ve bana baktı sinsi gulusunu takınıp dudaklarını ıslattı ve son model arabasına binip uzaklaştı.Bana ise yine kalan hayal kırıklığıydı.Bu kadarını kaldıramazdım.

Mini bir bölüm daha geldi hoş
geldi.Christina'ya üzülmeyin intikamını alacak.Görusmek üzere.Yazim yanlışları affola.Telefondan inanın çok zor yazılıyor.

Chris'e sövebilirsiniz ama o suçsuz haberiniz olsun :D

Nihahaa yaşasın kötülük aralarını bozdum :D duzelicek merak etmeyin onlar çok aşık :D

Bi de hikayede ask on planda olacak.Ama aksiyon da bulunacak merak etmeyin.Katherine Christina'nin gücünü aldı simdi sıra Chris'de ;) Sıkı durun sonraki bölüm çok şaşıracaksiniz ;))

ELEMENT AKADEMİSİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin