Jordskjelv og skummel mann

2K 20 1
                                    

Jeg våkner av risting, konstant og kraftig risting. Den store køyesengen av metall vibrerer så kraftig at jeg tror ørene skal falle av. Jeg biter meg i tennene og kniper sammen øynene. Hele metall sengen er i konstant vibrasjon, og ristingen blir stadig mer intens. "Nå må jeg våkne.." sier jeg til meg selv mens jeg presser hendene mot hvert sitt øre. Jeg hører et høyt smell. "Våkne da!" skriker jeg og slår meg desperat i armen.
 

"Hva faen skjer nå Kaja? Hooker du med noen eller ?!" Skriker Camilla opp til meg. Hun er våken. Detter er ikke noe drøm.

Plutselig velter hele køyesengen ned på det harde tregulvet. Alt går så fort. Jeg vrir meg i smerte mens jeg prøver å analysere rommet. Men alt er tåkete. Det er som om alt går i slow-motion og verden er mute. Plutselig ser jeg hyllen til høyre velte over meg. Camilla mumler noe, men jeg hører ikke hva. Alt blir svart .

"Kaja? Hallo. Se på meg." Hører jeg en rolig manne stemme si. 

Han knipser med fingrene. Øynene mine åpner seg sakte men sikkert. Jeg blunker ett par tre ganger, og oppdager en mann i en knall hvit frakk som lyser med en lommelykt rett opp i ansiktet på meg. 

Jeg ser meg raskt rundt og ser at vi er i korridoren på internat skolen.
Alle dørene til rommene er åpne. Folk går fortvilet rundt. Noen gråter. Noen er stille. Noen utrykksløse.  Jeg ser at noen dører ikke bare er åpen, men ødelagt. Jeg er mer forvirra enn da jeg prøvde å forklare Camilla hva en kondom var til. Man kan si at hun er glad i sex. Veldig glad. Flørter med alt og alle. Hun er en glad  bimbo. Har Ingen bekymringer. Jeg elsker henne for det om. Store grønne øyne og langt lyst hår . Ryktene sier at hun har bryst implanter, men det er ikke sant. Brystimplantater på en 16-åring ? Bitch please.

"Det har vært et jordskjelv. Det største i York på 100 år" sier mannen. Å herregud. Et jordskjelv. Han ser på meg med alvorlige øyne. De mørke brune øynene borrer seg gjennom meg. 

"Hallo?" sier han igjen. Jeg skvetter.

 "Hva er klokken ..?" Spør jeg.

 "Jordkjelvet traff 03:37, nå er klokken 5. Du var borte ganske lenge, er det noen du vil jeg skal ringe?"

"Kaja!". Jeg ser Camilla komme løpende bort til meg i dem lille Hello kitty pysjen sin, kort shorts og en matchende crop top. Jeg reiser meg raskt opp . Angrer raskt . Jeg blir svimmel og detter nesten.

Camilla hopper nesten på meg . "KAJAAAA" skriker hun . Den korte Camilla hopper rundt meg . "Det har vært det største jordskjelve på 1000 år i York !!" Skriker hun . 

"100 år faktisk" retter mannen henne opp med . Camilla gir han ett dødsblikk.

"Minst 20 personer er sendt på sykehus og den andre delen av skolen er nesten helt knust ! Jeg fikk et skrubbsår her Kaja , se , se her , se! Det gjør vondt! Se da!" Hun dytter albuen sin i ansiktet mitt. 

"Okay Okay Camilla! Jeg skjønner. Stakkars deg ". Jeg smiler til henne . Hun gliser tilbake.

"Du" sier Camilla og ser på mannen.

 "Ja?" Sier mannen.

 "Du, jeg har nok brekt albuen , du må nok ta meg med til sykehuset ." Hun setter deg ned på huk ved siden av mannen , "se!".  Jeg legger merke til at mannen ikke bare ser på albuen, for å si det sånn .. Puppene hennes henger nesten ut av Hello Kitty toppen. 

"Ja.. Kanskje du må bli med meg litt .. " sier mannen med en litt mørkere og dypere stemme nå. Han gir henne et ekkelt smil.

Jeg ser hva som skjer og tar tak i skulderen til Camilla . "Nei nei, det går fint det, kom Camilla. Jeg har et prinsesse plaster på rommet." sier jeg og smiler til Camilla.
Hun reiser seg straks opp og dermed går vi ned gjennom korridoren hånd i hånd. Jeg snur meg og gir lege mannen et stygt blikk .

Før vi rekker å gå inn på rommet starter høyttaleren å lage lyd . "God morgen elever , klokken er nå 5:05. Det som har skjedd er at det har vært et jordkjelv. Et kraftig et .. Vi er nødt til å stenge skolen på grunn av katostrofale ødeleggelser. Så må jeg også med dele at .." Stemmen roper opp alle som har blitt fraktet til sykehus. Heldigvis kjente jeg ingen. Hvordan kunne dette skje? Stemmen begynte igjen.

"En hver elev vil bli overført til en ny internat skole i Castleford, grunnet helseskadelige omgivelser ".
"Overført..?" hvisker jeg fortvilt.

Den pedofile lærerenWhere stories live. Discover now