Cap8: Priviri aruncate pe furiș.

2K 118 9
                                    

Pov Ally
Stateam si fredonam incet o melodie lenta scriind niste rapoarte pentru seful meu. Nu mai aveam foarte mult  si stiam ca voi termina in mai putin de zece minute. Desi aveam o saptamana libera am decis sa imi scriu rapoartele din timp pentru a scapa de ele cat mai repede. Meritam sa ma relaxez si eu dupa cat am lucrat neincetat.

-Ally , vin-o la masa! aud vocea groasa a lui Liam strigandu-ma.

Oftez inchizand raportul si arajandu-l  mai apoi intinzandu-ma. Nu mi-am data seama cat de  intepenite imi erau oasele. Ma ridic de pe scaun mergand usor spre usa gandindu-ma ce as mai putea face dupa ce mananc. Inchid lumina mai apoi iesind pe usa masiva din lemn . Cobor scarile din cand in cand frecandu-mi ochii cu podul degetelor incercand sa imi alung somnul acumulat pana in acest moment. Ajung in bucataarie vazandu-i pe baaieti alături de prietenele lor discutand diverse lucruri. Totsi mi-a atras privirea o fata care statea langa iubita lui Louis uitandu-se prin jur examinand camera.
-Hey...murmur eu obosită atrăgând tuturor atenţia.
-Ally ce ai patit pari foarte obosită ? mă întrebă Louis parand îngrijorat.
-Hmmm nimic tocmai ce mi-am terminat munca.murmur începând sa mananc din friptura de pui care arată extrem de bine. Pe durata mesei am ascultat in liniște discuțiile purtate fara a ma baga în ele. Totuși din cand in când îmi mai ridicam privirea din farfurie uitându-mă pe furiș la brunetul cu ochi albastri ca si cristalul. El uneori isi mai întoarcea privirea spre mine facand contact vizual dar nu dura mult.Totuși subiectul de vacanta mi-a atras considerabil atenţia. Se pare ca ei plănuiau ca maine sa mergem cu cortul într-o pădure amenajată special. Desigur ca am fost de acord gândindu-mă ca asa as reuși sa îi cunosc mai bine pe băieți si să  îi cunosc mai bine. Ma încântă foarte tare această idee.


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 05, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My little sister!-L.T F.FWhere stories live. Discover now