Cap1:Revederea!

5.5K 182 137
                                    

Pov Ally
O mica si gingasa raza de soare se juca pe fata mea obligandu-ma sa imi deschid ochii. Ma foiesc printre cearșafurile fierbinți. Casc apoi ma ridic din pat. Nu aveam deloc energie. Eram foarte obosită. Cu o seara in urma am fost la majoratul lui Jade o prietena apropiata de a mea. A fost foarte frumos chiar daca ma doare capul ingrozitor de la muzica aceea care bubuia in boxe. Desigur ca am si baut dar nu foarte mult știind ca e nociv sănătății plus ca nici nu prea imi place bautura de acolo fiind amaruie si prea tare. Ma ridic din pat indreptandu-ma spre usa neagra care imi despartea camera de baie. Intr-un si ma duc la chiuvetă. Rasucesc robinetul astfel apa rece incepe sa curgă. Imi pun palmele asteptand sa mi se umple cu apa mai apoi spălându-mi faţa. Imi iau repede periuta punând pe ea pasta de dinti cu aroma puternica de menta si incep sa imi spal dinti. Cand consider ca e de ajuns imi clatesc gura cu apa rece si cristalina. Dupa ce termin imi spăl periuță si imi iau peria. Imi descalcesc parul cu rapiditate apoi mi-l leg intr-o coada tip cal. Pe fata imi aplic o crema pentru hidratare. Ies din baie ducandu-ma la dressing de unde aleg o lenjerie intima din dantela alba. O pun repede pe mine apoi aleg niste colanti negri cam stramti si un tricou scurt si destul de larg avand un umar gol. Imi incalt papucii si imi parasesc camera nu inainte sa imi iau telefonul si sa vad ca e 8:56. Cobor scarile si ma duc la frigider de unde scot o salata de fructe pe care ieri am facut-o. Ma asez la masa si incep sa mananc delicioasele fructe.
Era foarte plictisitor sa locuiesti singur. Cand locuiam cu familia mea era mult mai amuzant si mai interesaant fiindca mai in fiecare zi de intampla cate ceva nou. Pur si simplu acele intamplari erau foarte dese nu conta de era rea sau buna ea tot era.Zambesc absent in timp ce ma ridic de pe scaun pentru am spala bolul care a continut salata. Imi lipsea....imi lipsea totul. Mama cicalitoare dar iubitoare,tatal care mereu facea glume proaste dar care intr-un fel isi aveau si ele rostul si fratele protector si farsor. Dupa ce el a plecat totul s-a schimbat. Parintii atenti erau mereu ocupati cu intreaga lui existenta in timp ce eu ramasesem in umbra lui. De asta am plecat vrand sa devin cineva pe propria munca. Suspind ma asez pe cel mai apropiat scaun din bucatarie acoperindu-mi fata cu mainile simtind cum lacrimile pe care mereu le-am tinut in frau au inceput sa se prelinga pe obraji. Eram chiar asa o mare dezamagire? O bataie in usa ma facu sa ma indrept spre usa in timp ce-mi stergeam lacrimile.Fara a ma uita pe vizor deschid usa.

-Ce mare ai crescut Sophi! imi spuse tanarul din fata mea pe un ton plin de caldura.

Acea voce care mereu ma alinta......acea voce ii apartinea fratelui meu mai mare.

-Liam....am soptit.

Eram paralizata. Dupa atata timp imi vad unicul frate si tot ce fac e sa raman paralizata. N-am mai ezitat lunadul in brate simtindu-i respiratia pe gat. Era inalt si puteam simti ca si-a lucrat si corpul.

-De data asta nu te mai las. Fa-ti bagajele si vei venii sa stai cu mine.imi sopti el in timp ce m-am dus alergand pe scari pentru am face bagajele.

My little sister!-L.T F.FUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum