Cap7:Discutie nocturna.

2.2K 125 7
                                    

Pov Ally
Ma foiesc în pat cu speranța ca imi voi găsi o poziție cat mai confortabilă. Casc din când în când în timp ce imi deschid ochii privind spre fereastra din camera. Soarele încă nu iesise deci era foarte clar că ince era noapte. Știind ca nu voi mai putea adormi la loc ma duc la baie făcând un duș cu apă rece. Îmi înfășor corpul într-un prosop si decid să mă  spal pe dinţi. Dupa ce termin părăsesc baia. Imi era atât de foame și  era clară treaba ca ţinta mea era bucătăria. Dar înainte de a pleca din cameră îmi îmbrac lenjeria mai apoi colanţii negri si lungi si un tricou larg rămas de la Liam înainte să își formeze trupa.
Cobor în liniște scările ţinta fiind bucătăria. Ma duc la frigider de unde imi i-au o salata de fructe pe care am gatit-o ieri. Ma asez la masa lund o inbucatura din fructele taiate marunt. Sunt tulburata complet. Gandul meu zboara la Louis in continuu. Motivul e simplu...cred ca il plac. Mereu cand il vad sau cand ma atinge simt ceva profund pe care nu il pot explica. Este atat de ciudat. Un mic zgomot ma facu se tresar. In bucatarie isi facu aparitia un Louis fara ricou,parul ciufulit si o fata somnoroasa. Zambesc timid in timp ce imi face cu mana.

-De ce esti treaza? E foarte tarziu. spuse el cascand asezandu-se pe scaunul de langa mine.

-Mi s-a facut  foame. spun eu lund din nou o inghititura din salata.

Am inceput sa discutam incercand sa ne cunoastem mai bine si pot spune ca Louis este atat de ...nu stiu cum sa-l descriu.Un inceput bun ar fi sufletul pur,caldura si amuzamentul de care da parte. El e o persoana atat de carismatica care ma facut sa ma deschid fara sa faca nimic. Privirea lui calda ma facea sa radiez de bucurie. Aceasta mica discutie la miez de noapte va ramane mai mult ca sigur unul dintre cele mai ascunse secrete de ale mele.

My little sister!-L.T F.FUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum