Cap3: Cei 4 ciudati.

2.7K 138 20
                                    

Pov Ally

-Am ajuns ,Sophi hai jos.ii aud vocea fratelui meu.

Casc usor dandu-ma jos din masina oprita. In fata mea se afla o vila uriasa. Ma uitam uimita in timp ce fratele meu ma tragea inspre ea. Intram in ea in timp ce 4 perechi de ochi ne priveau cu intensitate facandu-ma sa inrosesc ducandu-ma in spatele fratelui meu pentru a ma apara.

-Ea cine este? intreba o voce copilareasca si masculina.

-Este sora mea mai mica Allesia Sophia Payn.spuse fratele meu chicotind la comportamentul pe care il abordasem.

-Imi pare bine sa va cunosc. spun eu iesind din spatele lui Liam in timp ce priveam podeaua care era destul de interesanta.

-Pai Allesia eu sun Louis,spuse un baiat cu par castaniu si ochi albastri si patrunzatori.imi intinse mana eu apucand-o si miscand-o usor.

In acel moment i-am intalnit ochi. Acei ochi albastri plini de prietenie si bunatate. Parea o persoana interesanta....ma intriga prezenda lui la maxim.Pe rand si ceilalti baieti mi s-au prezentat pe rand.

Pov Louis

Acea privire...plina de inocenta si caldura m-au captivat. Parul castaniu si buclat prins in acea coada simpla,pielea fina si  usor bronzata,buzele trandafirii si pline,ochii aceia ciocolatii si calzi, corpul perfect modelat. Acea fata era foarte interesanta......ma intriga complet inocenta de care dadea parte. Zambetul ei dulce ar fi topit orice suflet inghetat. Aceasta fata era ca Soarele de radianta. Ceva ma atragea la ea si nu era vorba doar de corpul ei ci de personalitatea ei. Trebuia s-o cunosc si sa imi petrec timpul cu ea.

My little sister!-L.T F.FWhere stories live. Discover now