JACKSON İLE SAVAŞMA GÜNÜ ( ÖLÜM SAVAŞI)

208 14 0
                                    

    Sabah olduğunda kızlar ellerini yüzlerini yıkayıp kahvaltı ettiler. Bugünkü son savaşa ÖLÜM SAVAŞI de-      meyi tercih ediyordu kızlar. Kahvaltıda haşlanmış yumurta ve kahvaltılık yedi herkes. Yanında da çay içtiler. Fakir kahvaltısı bölyle bir şeydi Amerika'da. Kızlar sofradan kalktı. Aralarında kaç gündür iyilik yapmadıkları konusunu konuşuyorlardı.
     Anne onlara kulak misafiri oldu ve  kızlar şöyle dedi ;
     - Kızlar sakın böyle düşünmeyin. Siz şu anda dünyanın hatta evrenin en büyük iyiliğini yapmaya çalışıyor- sunuz. Asla böyle düşünmeyin!!
     Kızlar annenin hakl8 olduğunu düşündüler. Her neyse kızların hepsininde su 1 lt su depolu su tabancaları vardı. Yanlarına bu tabancayı aldılar. Bunun yanı sıra su balonlarına sualr doldurdular. Okula gidip labaratuvardan kimyasal maddeler aldılar. Evet sonunda savaşa hazırdılar. Yanlarına kar da aldılar. Elde taşınılabilen bir buzluk- ları vardı. Ayrıca bu karın makineside vardı. Kar tabancası bir nevi. Kızlar Jackson'nın evinin kapısının önüne geldiler. Bu sefer kapıya Aleyna vurmuştu. Kapı yine hemen açıldı. Jackson onlara buranın savaşmak için çok küçük bir alan olduğunu söyledi ve onları dünyanın en büyük ve en korkunç uçurumun yanına getirdi. Danwil Uçurumu. O an hayat siyah beyaza döndü ve Jackson elinden bir sarmaşık çıkararak hızlıca July'yi yakaladı. Diğer iki kız sarmaşığın suya hiç dayanamadığını biliyordu. Bunun için hızla su tabancalarını sarmaşığa döndürdüler. Ve ateş etti- ler. July o an PAT diye yere düştü. Jackson kızları alıyor bir aşağıbir yukarı savuruo duruyordu. Sonunda July kendi belinden asidi almayı başardı. Asidi alıp Jackson'a döktü. Jackson sıvı bir madde oldu. Ama tekrar oluştu. Onlar asid döktükce Jackson çok daha fazla sinirleniyordu.  Hemen sonra Jackson kızları havaya kaldırıp uçurumdan atmayı planladı. Kızları havaya kaldırdı. July ve Rabia planı anladı. Onun için hemen su tabancaları ile tam Jackson'ın gözüne su sıktılar. HİÇ BİR ŞEY olmadı. OLAMAZ KIZLAR ŞİMDİ ÖLECEKTİ!!!!!!

SİHİRLİ KOLYEWhere stories live. Discover now