JACKSON NEREDE YAŞIYOR?

331 20 3
                                    

     Kızlar kütüphaneye misafir olarak girdiler. July de kütüphane kartı ile girdi. İçeri girdiklerinde binlerce kitap gördüler. Belki de Aleyna ve Rabia ilk defa bir kütüphaneye giriyorlardı. Dergilerin yanındaydı kolye kitapları. Yani 7 numaralı kitaplıkta.
     July burayı adı gibi bilirdi bunun için hemen kolye kitaplarının yanına geldi. Kızlar etrafa bakarak July'yi takip etti. July Mavi Deniz Yıldızlı Kolye kitabındaki paragrafı kızlara sesli bir şekil de okudu.
     Okuduktan sonra şunları söyledi ;
     - Ben o kasadan aldım günlüğü, de-di July.
     Rabia ;
     - Belki burada daha çok bilgi vardır, dedi.
     Aleyna ;
     - Saçmalama Rabia burada oturup günlüğü okuyacağız hee bu arada bu kütüphanenin günlüğü yazan kişinin  olduğunu biliyor musun July?, diye sordu.
     July ;
     - Nee!!? Gerçekten mi? İnanıyorum ben nasıl bir kasaba da yaşıyorum?, dedi July. Ardından herkes işaret parmakları ile " şşşşşttt " sesini çıkarttılar.
     Zaten Rabia bunu biliyordu. Onun için şaşırmadı. July yıpranmamış sayfaları olan kitabı masaya koydu. Çizilmiş resimler vardı kitabın içinde.
     July ;
     - Jackson nerede yaşar? Bölümünü açıyorum, dedi. Ardından da okunmaya başladı.

          JACKSON NEREDE YAŞAR?
     Jackson'a kısaca Jack diyorum ben. Jackson  KYRA kasabasında yaşar. Çürümüş odunlar dan bir evi vardır. Evinin bir labaratuvardan farkı yoktur. Jack hiç acıkmaz. Mutfağı yoktur. Adresi : Amerika/Newyork Hollywood Mary mahhalesi Birds sokağı no 6 dır. Bizim zamanımız da burada yaşar. Şu anki kitabı okuduğunuz zaman da nerede yaşıyor bilemem. Ama kesin orada yaşıyordur. Adresi açıktır. Jack' i bulmak için başarılar.

     July bu yazıyı okuyunca kıpkırmızı oldu. Jack abisinin ismiydi. O şerefsize bu isim yakışmıyordu. Abisinin adını kirletiyordu.
     July ;
     - Mary mahallesi aşağıda, dedi July korku bakışlı bir tavır ile...

    

SİHİRLİ KOLYEDonde viven las historias. Descúbrelo ahora