šílená bolest

2.4K 109 24
                                    

když konečně nasedli do toho auta tak jsme vyrazili ja sama nevím kam a upřímně bylo mi to fuk.

po hodině cesty jsem usnula.

Když jsem se vzbudila ležela jsem v nějaké posteli byla to moje stará postel u otce co tu dělám? vstala jsem z postele a šla dolu. když jsem došla dolu tak místo otce tam seděl Derek ale v otcově oblečení a koukal přiblble na televizi "dělej ženská bláznivá kurva kde mam jídlo" koukala jsem na něj jako blázen tuhle scénu jsem už někde viděla ale kde.

Najednou vstal a ja chtěla utíkat ale nešlo to pořád jsem stala když ke mne došel uhodil mne a ja upadla na zem bolelo to ale..... ja už vim kde jsem tu scénu viděla tohle se stalo den před tím než mam od nás utekla

prudce jsem sebou trhla a probudila se opravdu jsem ležela v nějaké posteli ale v luxusní a pohodlné a ne v té staré a odporné jako v mem snu byl to jen sen.

vstala jsem z postele a pustila si velkou plazmovou televizi  co byla v tom pokoji a zrovna byli televizní noviny.

muž co tam sedel začal něco sdělovat "bos podsvětí Mik Salvatore se našel mrtvy a s nim dalších pět tel malých chlapců" náhle mne píchlo u srdce a začala dávat vetší pozor

"jeho sin Derek Salvatore na toto jen říká" a ted se tam objevil Derek s kamenou a vyhružnou tváři ale ja jsem v jeho očich viděla ten žal "ten kdo toto udělal mému otci a pěti bratrům me přítelkyně za to draze zaplati a policie toho bude myt spoustu co na práce"

"to ma byl výhružka nebo výrok zoufalého následníka trůnu v podsvětí"

byla to poslední slova než jsem se zhroutila na zem a zacala silene plakat jako nikdy dřív. Křičela jsem a mlátila semnou mlátila jsem do všeho co se dalo a nic nevnímala my bráškové jsou mrtvy a Mik taky co ted co jsem bez své rodiny bez svých potrhlých brášku co mam dělat bez nich ja asi zemřu.

někdo vlítl do místnosti a začal mne uklidňovat brat do náruči a když jsem sebou konečně přestala házet začal semnou houpat a konejšivě říkat "klid princezno to bude dobry klid prosím neplač" ten hlas jsem poznala byl to Derek .

Koukla jsem se na něj a se slzami v očích a se srdcem na padrt "jsou mrtvy mněl si je hlídat proč si mi je bral byli mi mí bráškové to poslední co mi zůstalo".

Plakala jsem dlouho ale nakonec mne to složilo a ja usnula bylo mi zle z toho place a ja byla vděčna ze spím přesto jsem doufala ze to vše byl jen špatný sen.

PŘI PSANÍ TOHOHLE DÍLU JSEM MÁLEM PLAKALA ALE CO MYSLITE KDO JE ZABIL ?

verriXnutty

vášen s mafianemKde žijí příběhy. Začni objevovat