trpké probuzení

2.7K 114 9
                                    


Ráno jsem se vzbudila a nevěděla co si mám o včerejšku myslet.

Pak jsem vylezla z ložnice a šla dolu po schodech a viděla jsem tam nějaké muže velké muže vyběhla jsem potichu zpět nahoru a vklouzla do Alexova pokoje vzala tam jeho bejzbolku a šla zpět dolů „co tu chcete?" držela jsem tu bejzbolku tak křečovitě že to ani víc nešlo a pak mně to trklo „a kde jsou bráškové!" tet jsem už vykřikla "klid slečno Rebeko tady mate přečtěte si to" ta největší opice mi podala nějakou obálku já si jí rychle vzala bylo tam napsalo

Drahá Rebeko

miluji tě a ty to moc dobře víš ale musím na pár dní odjet

pryč daleko nevolej mi nepiš mi tihle muži tě budou chránit brášky

vzal táta na menší výlet bude lepší abys ani ty nevěděla kde jsou ani kde jsem já

promin mi že jsem ti neřekl hned pravdu ale bál jsem se pravda je taková

že má rodina jsou mafiáni táta je bos celého potsvětí a já jsem dědic

spousta lidí se mi snaží ublížit a je jim jedno co by pro to museli

udělat neboj se tebe ani brášku se nikdo nedotkne

MILUJI TĚ TVŮJ DEKY

jakmile jsem dočetla poslední slovo rozplakala jsem se a upustila bejzolku „kretén!" vyjekla jsem „jak jen mohl dostat do takového nebezpečí mně i brášky ja jsem taková husa" plakala jsem na zemi a ta největší gorila která původně vypadala ze nemá city si sedla vedle mne a objal mne „jsem Kristofer a s námi se nemusíte ničeho bát" .

Řekl to tak konejšivě a ja si přitiskla jeho obrovskou ruku bliž a držela si jí blízko on mně zabalil do takového klubíčka a ja cítila bezpečí.

Ani nevím jak dlouho jsem plakala ale usla jsem z toho.

Když jsem se vzbudila ležela jsem ve své posteli protáhla jsem se a pak mi cvaklo co se to vlastně stalo rychle jsem hrabla pro svůj telefon a zavolala Mikovi.

Po třech zazvonění mi to zvedl „Rebeko nesmíš mi volat" řekl mile a mne bylo líto že na něj budu zlá „to je mi fuk kde jste kde jsou kluci a kde je váš syn at ho můžu něčím umlátit!" .

Vyjekla jsem a myslela že mi asi srdce pukne „klid Rebeko kluci jsou semnou a Derek je v pořádku vše se včas dozvíš tak zatím nashle " dořekl a típl to já lehla do postele a znovu začala plakat.

Plakala jsem až do noci a odmítala jsem cokoli jíst.

Za prve nevím co je z brášky dostala jsem se do rodiny mafiánu a nejspíš jsem s brášky víc v nebezpečí než když jsme žili s tím tyranem.

Z toho přemyšlení jsem nakonec usla .

OMLOUVÁM SE ZA CHYBI ALE MÁM RUKU V SÁDŘE TAK SE MI TROCHU BLBĚ PÍŠE DOUFAM ŽE SE TO BUDE LÍBIT IKDYŽ SE TO MOC NEPOVEDLO MÁME VÁS RADY

nuttyXverri


vášen s mafianemKde žijí příběhy. Začni objevovat