snídaně

2.3K 120 5
                                    


ráno jsem vstala a uvědomila si mám na sobě jen pyžamo kdo mně převlíkl? rozhodla jsem se to ignorovat a koukla na hodiny je osum právy čas na snídani.

sešla jsem dolu a začala dělat vafle. Za chvíli jsem mněla vše uvařeno a všechny čtyři gorily slezli dolu a sedli si ke stolu já jim jídlo donesla až pod nos "jmenuju se Rebeka což vám asi došlo omlouvám se za ten včerejšek a doufám že si budeme rozumět jinak se asi zblázním" usmála jsem se na ně a oni mi úsměv oplatili "ja jsem Kritof tohle je Andy a tohle je Bobi a Wiliem" Kristofer je ten největší jak mně včera uklidnoval Andy byl menší  namakanej takový ten typický sekuriták s kamenou tváří  Bobi a Wiliem byli dvojčata blond ne moc vypracovaní Bobi vysmátej  od ucha k uchu a Wiliem mněl jen něžný usměv plny porozumnění vypadali mile a tak moc se podobali v jezení jako mí bráškové.

jakmile dosnídali uklidili po sobě a umyli nádobí "co budeme dělat?" zeptala jsem a doufala že někdo něco navrhne "co se kouknout na komedii?" navrhl Bobi "spíš na pořádnej horor" řekl Andy   "spíš romatiku kluci" řekl Wiliem  "ne na pohádku" řekl Kristof v šibalským úsměvem a tím to rosek " jo pohádku řekla" jsem rozářeně.

 A jim nic jiného nezbili Kristof se celou dobu usmíval tak výtězoslavně že mně to rozesmálo.

všichni jsme šli do obýváku a pustili pohádku "je řada na tobě Andy" řekl s vážnou tváří Kristofr tak až mně to trochu vyděsilo "ok" řekl a odešel "v čem je na řadě?" zeptala jsem se "v hlídání okolí " řekl ale ani se na mně nekoukl "co to?" "máme za úkol tě chránit budem se s tebou bavit a rádi ale hold máme úkol" řekl a mně z toho zamrazilo.

Cely den jsme koukali na filmy a kluci se pořad střídali v hlídaní jeden odešel a druhy po dvou hodinách šel za nim a ten první se vrátil a takhle celý boží den.

Okolo třetí ráno jsem usnula u romantické komedie .

Asi je toho na mne až moc nemám brášky můj přítel a jeho rodina jsou mafiani a mne tu hlídá čtveřice chlapu kteří jsou jako malé dědi jak jedinečné.

moje jediné přání je aby se mi vrátil Deky a bráškové

TENTO DÍL BUDE SNAD LEPŠÍ NĚŽ TEN PŘEDTÍM OMLOUVAME SE ŽE JE TAKHLE KRÁTKY ALE HOLD NENI MOC ČASU MAME VÁS RÁDY

nuttyXverri

vášen s mafianemKde žijí příběhy. Začni objevovat