Ples a hádky

4.9K 209 29
                                    


Když jsme mněli vše uklizené tak jsme se začali strojit.

Za chvíli jsme už byli v plné parádě a bylo i schodou okolností osm . Vzala jsem do ruky telefon a vytočila Dekyho hned to zvedl "ahoj lásko co pak se děje?" "nezapomněl si na nás už je osm a ty nikde" "jo neboj uz jsem na ceste miluju te zatím pa" "i ja tebe zatím pa" tipl to.

 Ty dve slova z jeho ust jsou vždy tak uchvatna.


Po chvíli Deky přijel a hned nás hnal do auta tak jsme ho poslušně poslechli a nasedli.

Za chvili jsme dorazili k obrovske majestatni snehobile vile. Vylezli jsem z auta a ja jen ohromene civela. Deky mne vzal za ruku a spolu z brasky jsme vesli dovnitř "budete se chovat slusne jasne?" "ano"odpovedeli mi zborove a ja se na ne usmála .

 U vchodu nas privital mile vyhlizejci cisnik vzal mi kabata to same udelal i s brasky a Dekym "vytame vas pane Salvatore a doprovod" on mne nazval doprovod? Ja sem jeho pritelkyne!  


Dobře uz není mile vyhlizejci.

Vesli jsme dovnitř a Deky mne hned zatahl k nejake skupince lidi většina lidi od tamtud odesla a zustal tam jen Mik a nejaka starsi zena "ahoj synu ahoj Rebeku kluci!" vykrikl když si vsiml ze sou tu s nami i braskove "deda Mik!" prilitli k nemu a objali ho "tesi mne ja jsem Derekova matka Anna" "také mne tesi ja sem Rebeka tohle je Sebastian Alex Fabian Dany a Andre" jen se na mne i na brasky povisene koukla odfrkla si a odchazela pryc.

Tak s tou si rozumnet nebudu "omluvte mou zenu" usmal se na mne omluvne Mik "to nic" usmev jsem mu oplatila.


Cely vecer probihal skvele az na par nepříjemných obliceju když jsem stala uprostřed salu se sampanskym v ruce tak ke mne prisel velmi hezky mlady kluk spinave blond vlasy atleticka postava velmi drahy oblek a hezke oci ale slo v nich vydet ze je slisky jak had "co tu dela takhle krasna divka sama?" koukl se na mne a svudne se usmal "stoji" odsekla jsem bez zajmu.


on se na mne jen usklebil a pristoupl si bliz "a nechce si zatancit" "ne dekuji" "pojd" zacal mne tahat za ruku "ne!" vykřikla jsem a vytrhla mu mou ruku z jeho sevreni "delej" řekl uz velmi neprijemne a zmackl mi ruku kterou velmi ladne a elegantne uchopil "nech mne byt" zacala jsem sebou trochu skubat najednou k nam pribehl Deky " nech ji" odstrcil ho odemne "co ti je do toho mladej Salvatore?" "je to moje pritelkyne Dragone" Dragon zvedl ruce v obranem gestu" tak to se moc omlouvam, Dereku" "Arture" ozvalo se za nim a on se s velkym strachem otocil stal tak Mik byla sem za nej v tuhle chvili velmi vdecna "Arture Dragone bez za svým otcem a nech pritelkyni mého syna jinak si mne neprej" Artur jen vzorne prikyvl a odchazel pryc ja pristoupila k Mikovi a objala ho "dekuju" podekovala jsem "to nic" pohladil mne po zadech a odtahl si mne ale v tu chvili ke mne priklopitala trochu opila Anna.

 koukala na mne jako na nejhoršího člověka pod sluncem "jsi jen další devka nic vic" vyprskla na mne ja sem se chtěla odtáhnout protože jeji dech byl opravdu odpuzujci "za par tydnu te vymneni jako kazdou před tebou si jen devka hracka davej si pozor slecinko nevis kam ses dostala " "mamo nech ji" řekl Derek dost podrazdene pak mne vzal za ruku a odchazel semnou sli jsme za Mikem byli tam s nim i kluci "otce omlouváme se ze odchazime zacina tu houstnout atmosféra" "ovšem sladke sny Rebeko kluci Dereku" vsem nam prikyvl s kluky si podal ruce a mne polibil hrbet ruky "dobrou noc pane Salvatore" rekla jsem skromne "pro tebe Miku" .

Rozloucil se s nami a my jeli domu Derek nas jen vysadil a bez rozlouceni bez pusy odjel jen sem tam tupe stala na prijezdove ceste a nevedela co si o tom mam myslet. 

pak jsem se dobelhala konecne domu do postele usla jsem i v nadhernych rudych satech. 




 

vášen s mafianemKde žijí příběhy. Začni objevovat