6, Bad

163 6 1
                                    

Chloé

När träningen var klar så gick vi till omklädningsrummen för att duscha. Jag tvättade mig snabbt med tvål och schamponerade mitt hår. När jag hade sköljt ur håret så kletade jag in lite balsam i det. När även det var bortspolat med vatten tog jag en handduk och gick till en bänk längre bort där min väska stod.

"Vad tycker ni om lägret då?" Milly kollade runt på oss andra.
"Bra hittills, men längtar efter att surfa" svarade jag och många nickade till svar.
"Jag vill inte ens se dig surfa, med tanke på hur grym du var på gymmet och hur din kropp ser ut så kan jag inte direkt tro att du är dålig på det" en tjej som jag tror hette Kimberly kollade på mig och jag skakade på huvudet.
"Jag är inte så bra på att surfa. Jag tycker det är sjukt kul men är inte direkt professionell" sa jag och skakade frenetiskt på huvudet.
"Tyst, hon är grym! Ni vill seriöst inte se henne" svarade Sara direkt.
"Nej, jag är inte bra" sa jag och ryckte på axlarna samtidigt som jag började ta på mig mina underkläder. Utanpå tog jag en grå, halter neck magtröja och ett par tajta, vita jeansshorts. Mitt hår satte jag upp i en hög tofs innan jag plockade ihop mina saker.

Är någon klar?" Jag kollade runt på dom andra fem tjejerna och Milly och Sara nickade till svar. Vi gick ut ur omklädningsrummet skrattandes åt ett skämt Milly sagt och jag kände plötsligt hur jag gått in i något.
"Är det så svårt att slita sig ifrån mig?" Hörde jag en röst säga och jag kollade generat upp på Alexander's ansikte några decimeter ovanför mitt. Jag drog mig direkt ifrån och tänkte snabbt ut ett svar i huvudet.
"Nej, jag föredrar starka killar" jag blinkade med ögat åt honom. Inte som en flört utan för att vis att jag skämta.
"Ey, tjejer! Hänger ni med och badar?" Alex's kompis Emmet kollade på oss och väntade på svar. Jag vände mig emot Milly och Sara för att diskutera och vi ställde oss i en extremt liten ring.
"Jag tycker vi ska följa med" Milly kollade på oss och Sara nickade glatt.
"Måste vi?" Frågade jag dom och det enda dom svarade var ja. Alla tre vände sig mot killarna.
"Vi följer med" sa Milly och killarna framför ropade glatt. Det var Alex, Emmet och fyra av deras kompisar.

Vi gick mot rummen och jag kände hur Alex långa kropp ställde sig bredvid min.
"Jag sa ju att du hade svårt att skilja dig ifrån mig plutten"
"Tro inte att det var jag som ville detta"

Vi delade på oss när vi kom fram till sovrummen. Jag, Sara och Milly gick in till vårt sovrum och killarna till deras. Jag slängde en snabb blick i min väska och tog fram det första jag hittade. I min hand låg en svart simpel baddräkt. Jag började långsamt ta på mig den men avbröts utav Sara och Milly.
"Seriöst Chloé, vi ska och bada med lägrets snyggaste killar! Du ska inte ha på dig en vanlig baddräkt!" Utropade dom så fort dom såg den.
"Här, ta denna" Milly kastade något mot mig och jag fångade den snabbt. En vit baddräkt. Den var väldigt urringad och hade spetsdetaljer lite överallt.
"Snälla, kan jag få ha den?" Jag pekade på min svarta och dom skakade frenetiskt på huvudena.
"Nej, ta den vita"
Jag suckade trött och gjorde som dom sa. Jag visste att dom inte skulle ge upp.

Vi gick tillsammans ut ur vårt rum och mötte killarna.
"Alex kan tyvärr inte vara med, han fick migrän" Emmet kollade på oss och vi började sedan att gå till stranden utanför. Jag kände hur baddräkten som var lite för liten skar in i rumpan och jag skulle precis fixa det när Milly slog till min hand.
"Låt det vara" hon borrade in blicken i mig.
"Okej" suckade jag.

Vi gick ut på bryggan och la ner våra handdukar.
"Kan vi inte ta ett kort?" Sara kollade överhypat på oss andra och jag nickade till svar. Varför inte?
"Jag kan ta kortet" samma kille som sprungit före mig i bussen tidigare under dagen kollade på oss och vi andra ställde upp oss, varannan tjej varannan kille. Jag stod i mitten med Emmet på ena sidan och en som hette Toby på andra. Alla hade armarna runt varandra och log mot kameran. Jag kände hur Emmets hand sökte sig längre ner och låg tillslut på min rumpa. Jag stampade honom hårt på foten.
"Aah" väste han argt men tog upp handen en aning.
"3, 2, 1" killen från bussen räknade ner och man hörde hur han tog en rad med foton. Vi gick bort från varandra och dök sedan ner i det ljumna vattnet.

Drygt kapitel, jag vet:( mer kommer hända snart! Kommentera gärna vad ni tycker om boken. Ha d bra!!
/Linnéa

Kapitel skrivet utav mig (@linnnea)

Summer Surfers (startad 9/7)Där berättelser lever. Upptäck nu