VI

444 26 11
                                    

Antoan POV

Razvalila mi je takvu samarcinu,da sam preborjao sve zvezde.Ali to mi je najmanji problem.Ceo stadion je sokiran i svi cute. Sara me gleda u neverici. Odjednom Zidane dotrcava do nje i bukvalno je odvlaci sa terena.Zatim do mene dolazi sudija i pokazuje mi crveni karton.

Sara POV

Zidane me odvlaci sa terena,jer ja ne mogu da verujem sta sam uradila. Ulazimo u svlacionicu i on mi upucuje zabrinut pogled. ,,Dobro bre Sara,sta ti je to trebalo" govori mi. Ja samo cutim i gledam u pod. Da sam udarila nekog drugog verovatno bi me sada bolelo uvo,ali nekako mi krivo sada sto sam mu razvalila takvu samarcinu.Bolje da sam udarila onog Mandzukica,njega ionako mrzim iz dna duse (znam da on ne igra vise za Atletiko,al' ajmo da zamisljamo da je idalje tamo :3) Na tu misao se nasmejem,a Zidane me gleda ko da sam luda. Sta ce ti to ko,ti si bre zrela za ludnicu. Jaooo,glasicu nemoj jos i ti da smaras. ,,Zenska glavo,hoces li mi reci sto si ga udarila"
,,Pa on je Marcosu rekao da ga je faulirao zbog toga sto me je poljubio kada je ono slavio go,plus rekao je da sam ja njegova devojka sto ocigledno nisam"
,,Vi omladina ste mnogo komplikovani"kaze mi. ,,Samo da znas za ovo ces verovatno biti kaznjena,ali nemoj da brines necemo ti dati otkaz" Hvala bogu na nebesima,vec sam se usrala da cu popiti pedalu. ,,Dobru si mu samarcinu zavalila,nego ko te naucio da tako lupas"
,,Tata" kazem jednostavno
,,Sledeci put,zavali Simeoneu jednu"
,,Da sefe" kazem i krenomo da se cepamo.

Antoan POV

Idem do svlacionice i cujem glasove. Priblizavam se svlacionici u kojoj su Realovi igrci. ,,Sledeci put,zavali Simeoneu jednu" cujem Zidanea. ,,Da sefe" ovo je Sarin glas 100 % Odjednom cujem glasan smeh. Okrenem se i odem do nase svlacionice. Ne mogu da verujem da joj se svidja onaj mali seronja.

Okupam se,obucem i sacekam Mandzukica da zavrsi sa spremanjem, pa da ga vozim kuci. Ove konjine me sve vreme zezaju sto me je Sara zveknula. ,,Anotan,otkad to ti dozvoljavas da me devojke mlate" kaze Tores. ,,Da bre,treba ti njih da mlatis,a ne obrnuto" kaze Oblak ,,Ja sam siguran da on ne moze ni u krevetu da je smlati" kaze Koke. ,,Dobro bre perverznjaku jedan,nemoj odma da smaras sa tim" razderem se na Kokea. ,,Oooo,neko se nije dugo istresao" kaze opet ovaj perverznjak. ,,Mario,cekam te napolju" kazem i izadjem.

Dok cekam ovog konja,vidim ove iz Reala kako slave pobedu. Sara pomaze onom seronji da se obuce,dok on samo bleji u nju.Kada mu navuce majicu,on je uhvati i poljubi. Oni njeni kreteni krenu da im nesto dobacuju.

Kada se Mario konacno spremio,spakovali smo se u moj auto i ja krecem da vozim. ,,Batali se te srpkinje" kaze mi Mario. ,,Otkud ti znas da je ona srpkinja" odogovaram zacudjeno.
,,Rekao mi Modric. Ostavi se ti nje,svi ti Srbi su ti zajebani. Oni rade sta god treba da bi se domogli para,plus mnogo su agresivni,to si osetio na svojoj kozi"
,,Daj Mario umukni"
,,Ja ti samo kazem,a ti kako hoces"

Odvezem ga do kuce,a onda i sam krenem svojoj kuci.Kad dodjem samo se strovalim u krevet i krenem da cmizdrim ko neka devojcica. Anotan saberi se,nece jedna srpkinja da te ponizava,ima onih koje bi ubile da budu sa tobom. Glasicu moj,sta bih ja bez tebe. Dosta sam ja patio. Prvo me Erika sutnula,a sad me ona mala ubija. Od sad ima da pocnem da radim ono sto radi i Mario, da idem po striptiz klubovima i da se lesim od alkohola svakog petka uvece.

...........................................................

Aaaaa,djeste ljudi moji. Izvinite sto juce nisam napisla nastavak,ali sad mi je tu Bff koja inace zivi u Austriji,pa sam sa njom 24/7. Mozda cu vam veceras napisati jos jedan deo,da nadoknadim,ali nemoj te me drzati za rec 😛 Paaa komentarisite,votujte i citajte

LYASM
IS 👽

𝙄𝙍𝙊𝙉𝙄𝙅𝘼Where stories live. Discover now