II

590 31 8
                                    

Trrrrrrrr! Trrrrrrrrr!Kako mi glupo zvoni alarm,stvarno bih trebala da kupim one sto imaju zvukove prirode,pa da se lepo normalno budim ujutru.ala ga ti tupis,bolje pogledaj koliko je sati. Ti si glasicu stvarnk glup,nema teoretske sanse da kasnim. Ustajem polako i pogledam na sat. 7:20 ne,ne,ne,ne, u bozju mater ima da zakasnim na posao.

Ustajem i otrcim do kupatila,gde obavim jutarnju higijenu. Onda se trkom vracam u sobu i oblacim sta mi prvo padne pod ruku.Nemam sad vremena da doruckujem,ali nema ni veze.

Izlazim iz stana i trcim niz stepenice.Pri kraju stepenica uspem da dobijem poljubac od poda.

Utrcavam u kola i idem punom brzinom. Za ovo cu sigurno dobiti kaznu,ali posao ne moze da ceka.

Sva rascupana ulazim u bolnicu i dobijam cudne poglede. ,,Sta piljite,jel igra bela mecka" razderem se pa svi sklone pogled.

Vadim telefon iz dzepa. 7:55,hvala nebesima stigla sam na vreme. Tu se prekrstim i zaradim jos poneki pogled.

Ulazim u sobu novog pacijenta. Ovde je kao da je neko umro. Dizem roleten i otvaram prozor jer smrdi ko u kanalizaciji.

Pogledam momka koji lezi u krevetu,ala mi je poznat. Glupaco,to je Antoan Grizman. Daj glasicu nemoj da jedes govna,sta bi on radio u ovakvoj rupi od bolnice.

U tom trenutku momak se budi i zija po sobi.Ima izgubljen pogled,kao da je u hiljadu ari deteline,a ne u bolnickom krevetu sa sve slomljnom nogom.

,,Ko si ti i sta ces ovde." A smo ucitivi. ,,Nisam gluva,nemoras da se deres"odgovaram i odmah zazalim.
,,Nesecam se da sam zaposlio novu cistacicu" Djubre jedno. On jos mene provocira. Sacu da mu pokazem. Nema ti sta kome da pokazijes,ionako ti posao visi o koncu. To si upravu. ,,Sta zijas tu ko tele,idi i cisti kuhinju" cujem glas ovog narkomana. Gotovo ne mogu vise da cutim. ,,Slusaj bre seljacino,nisam ti ja ovde nikakva cistacica" razderem se. ,,Ma jok ti si Madona" govori majmun. ,,Posto si corav,evo prosvetlicu te,JA SAM MEDICINSKA SESTRA,A NE SUGAVA ODRPANA CISTACICA." ,,Ala smo kratki na zivce" govori on. ,,Kratak ti onaj u gacama." ,,Nije hoces da vidis." Jao boze pomozi mi na muci. Bice ovo jedan dug,vrlo dug dan.

........................................................................

Pa evo i drugog dela,nadam se da vam se svidja. Citajte,votujte i komentarisite.

LYASM
IS 👽

𝙄𝙍𝙊𝙉𝙄𝙅𝘼Where stories live. Discover now