V

550 33 8
                                    

6 meseci kasnije

Zadnjih 6 meseci su mi bili najbolji meseci zivota.Od kad radim za Real zivot mi je procvetao. Sa svim momcima iz kluba sam vrlo bliska,cak se jednom od njih i svidjam i zbog toga nas ovi majmuni stalno sprdaju.

Danas mi je prvi madridski derbi koji cu gledatit dirktno sa klupe.Ulazim u klubski autobus da nas odveze to incente Calderona.Sednem pored Sergia,jer smo nas dvoje najvece tracare i moramo da istracarimo sve sto se desilo. ,,Da li si cula da se Kim Kardasijan razvodi" govori Sergio. ,,Nemoj da me srpdas kako to nisam znala"
,,Zato sto je najsvezija vest,tek je izasla"
,,Aaaa,ok. Nego ko ce uzeti starateljstvo nad Vest"
,,Pa ne znam,ali po mom strucnom misljenju trebali bi da je ostave sa Kim"
,,Slazem se" odgovaram i nastavimo da tracarimo. Kad stignemo,izadjemo iz autobusa i odem do svlacionice gde se majmuni presvuku i odu na trening. Sta ja sad da radim? Pa idi gledaj one konje kako treniraju. Ma boli me dupe,gledam ih svaki dan. Znam sta cu,malo cu se promuvati po stadionu.

Krenem da obilazim stadion i na pola puta shvatim da im je stadion mnogo ruzan,plus ne mogu vise da hodam.Idem do svlacionice da uzmeme telefon,pa da tu ubijem malo vremena.Ehhh,sad kad bih znala gde je svlacionica. Izgubila si se. Ma nemoj glasicu,ja to nisam znala. Aj krenucu nazad pa gde stignem stigla sam.

I tako ja vec pola sata tumaram po ovom stadionu,kad se odjednom zabodem u nekoga i raspem se po podu. ,,Gledaj kuda ides" kaze mi ta osoba. ,,Ma jebem ti mater,ti ces meni gledaj kuda ides" govorim dok ustajem sa poda.A onda mi zasvetli sijalica i shvatim da je to Antoan. ,,Sara,kuco stara,pa otkud ti ovde" krene da se dernja kao da je video Madonu,a ne mene. ,,Dosla sam da gledam utakmicu" govorim smorenim tonom. ,,Ali kako si dospela ovde,mislim ovde mogu samo oni koji rade u klubu"
,,Pa ja radim u Realu,konjino glupa"
,,Od kad to"
,,Od pre 6 meseci"
,,Aaaa" kaze razocarano.Tako mu i treba djubre seljacko.
,,Pa kako ti je sada"
,,Predivno,momci su super,mnogo ih sve volim"
,,Pa zar ti nije bilo lepse u bolnici"
,,Tamo mi je bilo uzasno,pogotovo kad si ti dosao" kazem i vidim mu suze u ocima. Neka place i ja sam plakala kad sam ga videla sa onom njegovom kujom. ,,A decka jel imas"
,,Pa trenutno ne,ali planiram da se smuvam sa jednim deckom"
,,Kojim,ako nije tajna"
,,Marcos Llorente" odogovaram mu. Da,to je decko kome se ja svidjam,mislim svidja se i on meni,bas je sesi. ,,Pa sad moram da idem" kazem mu i odem.

Posle pola sata nadjem svalcionicu.Ulazim,a oni majmuni navlace dresove,a Marcos je samo u gacama. ,,AAAA,moje oci oslepela sam"
,,Daj Marcos navuci nesto,vidis da je oslepela od tvoje ruznoce" kaze Cristiano. ,,Pre bih rekla od savrsenstva" Nisam ovo valjda naglas rekla.Svi krenu da se cepaju,samo ja otrcim na klupu.

Utakmica pocinje i Cris daje gol u 15. minutu,a onda u 45. Sergio udari loptu glavom i ona zavrsi u mrezi.U drugom poluvremenu umesto Tonija ulazi Marcos. U 55. minutu Marcos daje gol kakav nikad nisam videla. Dok slavi svoj gol pokaze na mene i kaze mi da dodjem. Kad stignem do njega pred celim stadionom on mene poljubi.Ljudi moji, to je bio najbolji poljubac na svetu,svi su tapsali,a onda su ove konjine skocile na nas. Kad sam se vratila na klupu svi su poceli da me podjebavaju.

Gledam ove seljake iz Atletika kako pokusavaju da Kejloru daju gol,ali im to ne usepva. Onda u 75.minutu Antoan pravi faul nad Marcosom. Marcos se valja po podu i sudija mi pokaze da dodjem. Posto je glavni doktor bolestan,moracu ja da utvrdim sta mu je. Dolazim do Marcosa koji se drzi za nos i nogu. Ne mogu da verujem sta mu je ova seljacina uradila.

Pogledam mu nos i shvatim da mu je slomljen,zatim mu pogledam nogu,a tu mu je pokidan misic.Sve mu to odmah saniram koliko mogu.Kad ga nekako podignem,prilazi nam Grizman ,,Ovo ti je sto si sa mojom devojkom" kaze Marcosu. Ne mogu da verujem da mu je ovo uradio zbog mene i rekao da sam mu ja devojka.

Sad ce da me vidi.Pustam Marcosa i dolazim do Antoana. ,,Koji je tebi kalabaster"proderem se i razvalim mu samarcinu. Nenenene,razvalila sam samarcinu najboljem igracu Atletika i to nasred Vincente Calderona.Ima da gorim u paklu.

........................................................................

Najduzi deo koji sam do sada napisla.Za ovaj deo sam se bas namucila,tako da ostavite neki komentar i vote vasoj mucenici.
Inace oni koji neznaju ko je Marcos Llorente,imate sliku gore. On inace igra u Realu B,a ponekad igra i za prvi tim Real. Eto to je to 😂

 Eto to je to  😂

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

LYASM
IS 👽

𝙄𝙍𝙊𝙉𝙄𝙅𝘼Where stories live. Discover now