Twenty

9.4K 777 176
                                    

''Hyung benimle bir yere gelir misin?'' Yoongi ceketini alarak ona doğru yöneldiğinde beraber evden çıktılar. Sonbaharın gelişinin yavaş yavaş hissedilmesi karşısında ikisinin bedeni de sığındıkları ince montların altında titriyordu.Elleri ceplerinde cadde boyunca yürüdüler en sonunda Jimin köşede ki parka doğru yöneldi.Salıncaklardan birine oturup kararmış havaya yüzünü kaldırdı.Yoongi ne yapması gerektiğini anlayarak salıncağın arkası yerine önüne geçip Jimin'i sallıncağın kenarlarından iterek yavaşça sallamaya başladı.İkisi de gökyüzüne bakıp hiç konuşmadılar.

''Hyung.'' dediğinde sessizliği bozmuştu Jimin.

''Efendim Jimin.''

''Eğer Ya Eun ölmeden önce birbirinizi sevmenize izin verirse ileride senin sevdiğin kişiyi ona vermeye söz verdiğini biliyorum Hyung.'' Yoongi şaşırmıştı esen rüzgarın diken diken ettiği vücudunun aksine kalbi yanıyormuş gibi hissediyordu.Daha şimdi fark ediyordu ama o Hee Young'a söz verdiği kişiyi vermişti ,sevdiği kişiyi, Jimin'i.

''Hee Young dedi ki biz bir çift gibi görünüyormuşuz. Bizim yakınlığımız onu rahatsız ediyormuş. Böyle bir şeyin olmadığından emin olmak istiyormuş.'' Yoongi derin bir nefes alıp verdi.

''Peki sen ne dedin?''

''Endişelenmesine gerek olmadığını.'' Yoongi, Jimin'i yavaşça durdurdu.

''Aferin Jimin.'' Saçlarına doğru uzanıp elini yumuşak saçlara bir kaç saniye dokundurup çekti.

''Biz sadece arkadaşız Jimin.'' Jimin salıncaktan kalkarak kafasını sağa sola salladı.

''Ben senin sözünün tutmana yardım etmek istiyorum Hyung. Ama sadece arkadaşız diyerek sözünü tutamam çünkü ben seni seviyorum.Ve bunu hiç bir şey değiştiremez,sen bile.'' gözünden aşağıya doğru damlayan yaşın farkında değildi Jimin. Ama umursamadı çünkü bitirmeden gitmeyecekti.

''Sana söylemiştim Hyung. Biz şimdilik sadece arkadaşız diye."

"Artık arkadaş bile değiliz çünkü.''

Merhaba, uzun zaman sonra bu bölüme küçük bir not eklemek gerektiğini fark ettim. Birçok kişi burada anlatmak istediğimi anlayamamış. Tabiki bu tamamiyle benim acemiliğimden kaynaklanan bir durum Ya Eun adlı karakter ile yoongi arasında bir ilişki var fakat he young da ya eundan hoşlanıyor ve aralarında bir sey olmasına izin vermiyor Ya Eun'un son isteği  ölmeden önce yoongi ile beraber mutlu olmak yoongi he young'un bu duruma izin vermesi için ileride seveceği insandan vazgeçeciğini ve he youngla arasını yapacağını söylüyor. Ve aralarında böyle bir anlaşma yaparak bir bedel ödüyor diyebiliriz. Benim burada yapmak istediğim kafanızı karıştırmak ve olayı ucu açık, bilinmeyen bırakmaktı ileriki bölümlerde biraz daha olay anlaşılıyor sanırım. Birçok böyle yorum alınca açıklama yapma gereği duydum. Aradan çok uzun zaman geçtiği için kurguyu umarım yanlış hatırlamıyorumdur... İyi okumalar sevgi ve desteğiniz için teşekkürler

just friend     ҉     yoonmin✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin