The end of the story

1.1K 51 9
                                    

Αφού καθισα εκεί και τον έβλεπα να φεύγει αποφάσισα να φυγω.Δεν το πιστεύω ότι θα φύγει.Τωρα πως θα μεγαλώσω τα μωρά μας.Χωρις να ξέρουν το αληθινό τους πατέρα???Δεν γίνεται.Μπορει και να μας επισκεφθεί κάποτε.Ελα ντε όμως που δεν ξέρω αυτό το κάποτε.Γιατι έπρεπε να γίνουν έτσι τα πραγματα??Από τις σκέψεις μου με διακόπτει ένα χέρι που με σκουνταει.Γυριζω και βλέπω μία γριούλα να με σκουνταει και να μου λέει να κάνω στην άκρη.Εγω δεν είπα τίποτα απλώς έκανα στην άκρη και αφου πέρασε συνέχισαν.Τωρα κατάλαβα γιατι δεν τους λατρεύει και τόσο αυτούς τους "αγίους" ανθρώπους ο Αγγελος.

-Ελλι....

Γυρισα.Ενα δάκρυ μου ξέφυγε.Μετα τα δάκρυα γινόντουσαν 2 , 3 , 4 μέχρι που τα δάκρυα έτρεχαν το ένα μετά το άλλο.

-Αγγελε , λέω και τρέχω στην αγκαλιά του.Με φιλάει και βέβαια εγώ ανταποκρίθηκα στο φιλι.Σταματαω.
-Τι έγινε??
-Εξηγησα στους γονείς μου ότι όλη μου ή ζωή είναι εδώ.Και μόνο εδώ , και δεν θα αφήσω κανέναν να μου την χαλάσει.Και ότι δεν μου αρέσει πια ο στίβος.Αν και αυτό είναι ψέματα αλλά κάτι έπρεπε να κάνω.
-Σε αγαπώ τόσο πολύ.
-Εγω πιο πολύ.Παμε σπίτι??
-Ναι

........

-Αγγελε???Εσύ δεν έφυγες???
-Με βλέπεις να έχω φύγει????
-Τι έγινε??? λέει ή αδερφή μου και έρχετε προς το μέρος μας.
-Τους επεισα να μείνω
-Καλα πως.Τοσες μέρες σου βγήκε το λάδι και δεν μπόρεσε να τους πείσει.Τωρα τι έγινε!?!
-Εεεεε έκανα τα μαγικά μου , λέει και γελαμε.Ξαφνικα νιώθω έναν δυνατό πονοκέφαλο.Οχι τον συνηθισμένο , έναν άλλο.Και μετά σπασαν τα νερά.
-Εεμμ -Αγγελε.Γενναω.
-Τιιιι?????
-Γενναω , λέω και αρχίζω να φωνάζω.Ποναγα πολύ.
-Τ-Τι να κάνουνε τώρα , λέει ανυσηχος.
-Ρε Αγγελε.Εδω θα γεννήσει??Την πάμε στο νοσοκομείο.
-Παιδια ΓΕΝΝΑΩ.
-Παμε πάμε.

Με βάζουν στο αυτοκίνητο και φευγουμε.Ο πόνος γίνεται όλο και πιο έντονος.Ποναω πολύ.

-Ποτε φτάνουμε.
-Τ-Τωρα

Ή αδερφή μου καθόταν πίσω μαζί μου και με ακούμπησε στο μέτωπο.

-Ρε Ελλι εσύ έχεις γίνει μουσκεμα , δεν της απαντήσω απλώς εκλεισα τα μάτια μου και προσπάθησα να ηρεμησω.Ομως δεν μπορούσα.
-Φτασαμε , λέει ο Αγγελος καθώς βγαίνει γρήγορα από το αυτοκίνητο και με την βοήθεια της αδερφής μου με πάνε μέσα στο νοσοκομείο.Μολις ειδαμε έναν γιατρό του εξηγήσαμε ότι -γενναω και με πήγε αμέσως σε ένα δωματιο.Μου εκανε μία ένεση και τελως έπεσα ξερη.

......

Όταν ξυπνάς βλέπω τον γιατρό και μία νοσοκόμα να φέρνουν δύο μωρακια.Μου τα έδωσαν και εμένα να τα κραταω.Ηταν τόσο γλυκά.Μετα από λίγο μπήκαν μέσα ο Αγγελος , ή Λινα , μαμά μου με τον μπαμπά μου και γενικά όλο το σόι μου.Ημουν χάλια.Ακομα πονουσα.Αλλα επιτέλους τα γέννησαν.Ειναι δύο αγγελοι.Μετα βγήκαν όλοι έξω και ο γιατρός μου είπε πως πρέπει να τα θηλασω.Τιιι???Μα δεν ξέρω.Ο γιατρός μου εξήγησε πως πρέπει να το κάνω.Αρκετα εύκολο θα ελεγα.Οταν τελειώσα τα πήρανε και εγώ έπεσα να κοιμηθώ.

.......

Επιτέλους σπίτι.
-Επιτέλους ξαναηρθα στο σπιτάκι μου.
-Οχι όμως με άδεια χέρια , λεει ο Αγγελος γελώντας
-Ναι.Κοιτα πόσο όμορφα είναι.
-Ναι μας μοιάζουν πολύ.

Έτσι ζησαμε την ζωή μας ευτυχισμένα.Τα μωρακια τα ονομασαμε Αρη και Ιφιγενεια.Εγω θα την λέω Ιφι.Τελως πάντων.Καθως μεγαλώνουμε μωρά πρέπει να πιάσουμε και μία δουλειά.Ο Αγγελος δουλεύει σε μία επειχηρηση του πατέρα του.Τι δουλεύει δηλαδή όλη την ημέρα στον υπολογιστή είναι.Αλλα φέρνει αρκετά λεφτά.10.000 τον μήνα.Εγω δεν δουλεύω σπουδαζω.Σπουδαζω πως να το πω.Εμμμ μοντέλο.Οι καθηγητές μου λένε πως είμαι καλή.Αρκετα καλή.Εχω μόνο άλλους 3 μηνες και τελειωνω.

Μετά από 2 χρόνια

Ιφι

Αρης

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Αρης

Ο Αρης και ή Ιφι είναι πολύ άτακτοι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ο Αρης και ή Ιφι είναι πολύ άτακτοι.Αλλα ακούνε με την πρώτη.Δεν τσακώνονται πολύ.Ειναι αγαπημένα αδέρφια.Ο Αγγελος έγινε μεγάλος επιχειρηματίας.Εγω εγινα τελικά μοντέλο.Βεβαια πηγενω και εξωτερικό για φωτογραφίσεις και fashion show αλλά είμαι αρκετά κοντά με τα παιδιά μου.Το ίδιο και ο Αγγελος.Μενουμε στο ίδιο σπίτι με την αδερφή μου.Δεν θέλουμε μεγάλα σπίτια και πολλά αυτοκίνητα και ας είμαστε αρκετά πλούσιοι.Ειμαστε μία παρά πολύ όμορφη , δεμένη και αγαπημένη οικογένεια.


Γειααααααα.Με μεγάλη λύπη σας ανακοινωνω ότι αυτή ή ιστορία τελειωσε αλλλλλλλααααααα ετοιμαζω και μία άλλη.Ελπιζω να την διάβασετε.Δεν την έχω δημοσίευση ακομα οπότε μην την ψαχνετε.Ελπιζω να τα ξαναπουμε.😘😘😘💜💜💜💜💜

Το Αγορι Της Αδελφης Μου Where stories live. Discover now