Çığlık Kime Ait?

1.4K 95 6
                                    

  "Sen kime neyi ödetiyorsun , sen beni ailemle sınamayı nereden ve ya hangi cüretten alıyorsun?Hadi ödet şunu o sürtük aklına sok Elie ben ve ailem senden çok daha güçlüyüz bazılarımıza Clarke'dan daha güçlüyüm demişsin de inanmışlar eğer bir şeyi ödeteceksen buradayım ama eğer senden güçlü olduğumu anladıysan sana dokunmam ama bir şartla.Hangisini seçiyorsan çabuk seç çünkü içimdeki ufaklık çok fazla sinirlenmeye başladı!" deyince kızıl melek korkmuş gibiydi ateşleri bir anda söndü ve konuşmaya başladı "Şart nedir efendim." deyince herkes şaşkın gözlerini ona çevirdi 'efendim' mi? 

#################################################

Clara'nın Gözünden= 

      Ablam memnun olmuşcasına gülümsedi ve konuşmaya devam etti "Okula gidince ilk işin herkese senden güçlü olduğumu duyuracaksın.Anlaştık mı?" dedi şaşırmıştım bu kadar kindar değildi ki benim ablam duyurarak değil göstererek yapardı ama şimdi ise kozunu farklı oynuyordu.Kızıl melek ilk baş şaşırdı ve gözlerini pörtletti  sonra da "Tamam efendim yapıcam." dedi sonra ise ablam  öksürmeye başladı tırnakları bir uzun bir kısa oluyordu en sonun da kısaldı ve yere düştü ellerinden destek alarak ayağa kalktı gözleri kan gibi kıpkırmızıydı kolyesi bir anda normale döndü ben ablamın yanına giderken babam bağırdı ve bu benim durmama yetmişti "Dur Clara hala tam dönüşmüş değil!!!"  ablama baktım o kadar acınası durumdaydı ki gözleri dolmuş üzgün üzgün bana bakıyordu tam dengesini kaybedip düşecekti ki ben hemen tuttum ve "Şşşşş... Abla sakin ol bir şey olmayacak duydun mu beni ? Abla ,abla iyi misin? Ses ver!!" annem ve  babam da yanımıza geldi ablam ise bayılmıştı ama hala gözlerinden yaşlar akıyordu bu olaylar onu yormuş olacak ki artık bedeni zayıf düşmüş.

       Babamlara baktığım da donmuş gibi sadece ablama bakıyordu "Baba! Baba !!??" dediğimde kendine gelmiş gibi kafasını sağa sola salladı ve sonra da "Efendim?" dedi bana bakarak gözlerim yaşlı yaşlı babama baktım ve devam ettim "Ablamı eve götürmeliyiz.Baba bir şey desene!!" diye bağırıyordum çünkü ablam gittikçe soğuyordu ve bu bizi korkutuyordu babam hızla ablamı  kucağına aldı ve eve doğru yol aldık o anda da Parrish görmüştü ve bağırarak "Clarke!!!" dedi...

Deal'ın Gözünden=

     Parrish az önce arayıp her şeyi anlatmıştı ama az önce konuşması yarıda kaldı  ve Clara'nın sesiydi oda şuydu "Ablamı eve götürmeliyiz.Baba bir şey desene!! diye bağırıyordu  sonra Parrish bir dakika dedi ve hattan ayrıldı ama telefonu kapatmamıştı yani her şeyi duyuyordum sonra da Parrish  "Clarke!!!" diye bağırdı bende korktum  en son bütün cesareti topladım ve Clarke'ın evine doğru yol aldım.

       Kapının önüne geldiğimde Mcheal bey evlat çekil oradan dedi arkama baktım Clarke Mcheal bey'in kolunda ve herkes ağlıyordu Mcheal bey anahtarla uğraşmayıp direk kapıyı kırınca önemli hem de çok önemli bir şey olduğunu anladım ve bende onların arkasından girdim o kadar korkmuşlardı ki ışığı bile açamadılar bende soğuk kanlılığımı koruyup ışığı yaktım.

       1-2 Saat oldu ve ben hala buradayım ve hala Clarke uyanmadı tanımadığım bir adam ve kadın vardı kadın vampirdi onu anladım ama erkeğin kokusu farklıydı en şaşırdığım nokta ise Elie 'de buradaydı ve bana bakıyordu sessizliği bozup yanıma geldi ve konuştu "Efendim izninizle Clarke'a olan sözümü tutmalıyım." diye bir şey dedi ama hiç bir şey anlamadım Mcheal bey tamam dercesine kafasını salladı ama hala morali bozuktu Elie yanıma gelince düşüncelerimden sıyrılıp ona baktım ağzını araladı ve devam etti "Şey, Deal bak sana bir ara 'Ben Clarke'dan daha güçlüyüm ' demiştim ya o full yalandı Clarke benden daha güçlü  bunu az önce ki yaşadıklarımdan sonra anladım . Özür dilerim." deyince herkes pür dikkat bizi seyrediyordu bende Elie 'ye bakıyordum sonra ise yumuşacık bir ses konuşmaya başladı "Elie sen ne zaman bana söz verdin ki?" işte bu Clarke'dı herkes sevinçle ve bir o kadarda şaşkındı çünkü Clarke 'söz' hakkın da bir şey hatırlamamıştı sadece Mcheal bey ve karısı Mabel hanım şaşırmamıştı Clara söze atlayıp "Baba ?!!??" dedi Mcheal bey ona bakıp konuştu ve şöyle dedi "Ablam o gücü kolyeden aldı kolyenin sahibi olan cadı her kolyeyle birlikte dönüşünce Clarke'ın yerine geçiyor hatırlarsan demişti ki 'Hangisini seçiyorsan çabuk seç çünkü içimdeki ufaklık çok fazla sinirlenmeye başladı! ' işte o uzaklık da Clarke oluyor." dedi şu farklı olan adam tedirgindi Clarke hemen atlayıp konuştu ve "Alexander??!! Neden söylemedin?Neden yalan attın bizim içi ha?" Mcheal bey "Alexander hayır de yoksa her şey kötü olacak .Alexander sana diyoruz??" deyince Alexander denen adam mahcup bir şekilde gülümsedi ve konuşmaya başladı "Üzgünüm efendim iş işten geçti deyince ayağa kalktı gözleri bembeyaz olunca biri çok sesli bir şekilde çığlık atmaya başladı bir an olsun kulaklarımı kaybedeceğimi sanmıştım....

###################################

Evet arkadaşlar bu akşam kesin yeni bölüm gelebiliyor ben Clarke gibi sözümü unutmam Size söz veriyorum yalnız biraz daha oy verirseniz çok mutlu olurum ama yorumlarınızla da mutlu oluyorum.Her zaman dediğim gibi okuyan arkadaşlarımız okumayan arkadaşlarıma tavsiye edebilir mi lütfen . Ve bu arada yeni bölüm romantik olacak bir sakıncası yoktur umarım ;)  

Sizi Seviyorum Canlarım :* :D

 

Melez Prenses Clarke !Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin