Clara

2.8K 145 7
                                    

   Deal oradan ayrılınca Parrish'e baktım ve " Neden bu kadar sinirlisin ki?"dediğimde bana baktı ve "Sana yaptıklarından sonra çıldırdın mı sen o en adi heriftir " dediğinde Deal hala kantindeydi ve duydu sonra da " Bana mı dedin biraderr?" diyince sinirlenip " Seni ilgilendirmez işi bak sen  " dedim Parrish benim gibi yapmadı tam tersi "Evet sana dedim bır sıkıntı mı var?" dedi ya inanamıyorum Deal Parrish'e yaklaştı beni koluyla arkaya aldı ama "BIRAK BENİ DOKUN MA BİR DAHA " diye bağırdım Parrish beni arkasına aldı ve buna hayırım yoktu."Bir daha Calrke'ye dokunduğunu görürsem ciddyim yakarım seni"" dedi gözleri dönüşmeye başlamıştı yalnız onu durdurdum ve " Parrish dur Clara buraya gelmiş hadi gidelim  " dediğimde bana şaşkınca baktı  ve tamam dercesine kafasını salladı Belinda'yı da aldım yanımıza ve çıktık  gittik. Tabii Deal rahat durmayıp arkamızdan "KORKAKLARR!!!!" Diye bağırmıştı tabi ki de takmadık.Okul kapısının orada Clara yani kız kardeşim vardı ve bize bakıyordu ona baktım ve hızla koşup sarıldım .O kadar özledim ki onu "Seni çok özlemişim." dedim "Bende "diyince ben ipler koptu ve ağlamaya başlamıştım ya nedeni onu tam 1 ya da 2  senedir görmüyordum kendini eğitmesi lazımdı şimdide güçlenmek için gelmiş ve kayıt yaptırmış Belinda onu Clara da Belinda'yı çok sevdi ve Clara da bizim odamız da kalıcak.Clara,Belinda ve ben birbirimize söz verip  3'üz kardeşleriz dedik yani hiç ayrılmıyacaktık ve birbirimizden bir şey saklamıyacaktık o yüzden Clara'ya Deal' la olan hikayemi başından sonuna kadar anlattım anlattığımda biraz küfür saymış olabilir ama haklıydı bir şey diyemezdim dışarıya çıktık eğitime gitmek için....

  Bildiklerime göre dünde Deal'ın kardeşi gelmiş ve adı da Dylan mış Clara bunu duyduğunda biraz şaşırıp 2 sene de ne yaşadığını anlattı ve şaşırıp kaldım meğerse Dylan adında biriyle tanışmış ve sevgili yolunda ilerlemişler sevgili oldukların da onu biriyle öpüşürken görmüş ve onu terkedip buraya gelmiş ama baya da iyi eğitilmiş iyi dövüşüyordu. 

    Üstümü giyindim ve çıkmak için hazırlandım (multide Clarke'nin giydikleri var

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

    Üstümü giyindim ve çıkmak için hazırlandım (multide Clarke'nin giydikleri var.) herkez hazırdı converselerimi giyip dışarı çıktık.

                                           #######Clara Deal 'ın Kardeşiyle Tanışıyor ########

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

                                           #######Clara Deal 'ın Kardeşiyle Tanışıyor ########

   Calara beim koluma girmişti Belinda'da diğer koluma ortalarında  kalmıştım .Eğitim yerine gelmiştim Deal'ın yanında bir erkek çocuk vardı galiba kardeşi diye düşünürken iyice yaklaştık bir anda Clara durdu Clara'ya baktım gözleri sabit bir yere bakıyordu.Bende aynı yere baktığım da Deal'ın kardeşi Dylan 'a bakıyordu. DYLAN !!!!!!!!!!!! ahh hayırr dedim içimden Clara bizi bırakıp bağıra bağıra odaya gidiyordu Dylan 'a baktım oda Clara ' ya bakıyordu Belinda'ya Clara ile gitmesini söyledim. Bende tüm sinirimle Dylan'ın yanına gittim ve sert bir yumruk  attım Parrish ordan " Sen misin lan o it Clara'yı üzen it sen misin söyle!!!" diye Dylan'a doğru bağırıyordu uzakta olduğu için onu tutmaya şansım vardı onalara bakıp hızlıca" Demekki abi kerdeş dünya da bulunan en adi heriflersiniz BRAVO İT KÖPEKLER!!!! " Diye bahırdım Parrish 'i de tutup Clara 'nın yanına gitmemiz gerektiğini söyledim ve oradan uzaklaştık eğitimi bırakıp gittik.

################################################################

   Akşam olmuştu Clara bacağıma yatmış ağlıyordu ama şuan kızarmış gözleri ile uyuyordu.Belinda ve Parrish evde olan mazemelerle Clara ' nın en sevdiği yemekleri hazırlayıp masayı donatıyorlardı.Yemek hazır olunca Clara hiç konuşmadan elini yüzünü yıkayıp mutfağa girdi taki masayı görene kadar görüp "sizi  seviyorum canlarıımmm!!!" diye bağırdı ve hepimiz gülmeye başladık çünkü sırtımıza atlamıştı tabi bizde yere düşmüştük ve hala kahkaha atıyorduk bize bakıp " Üzülmeyin iyiyim sadece duygularım depreşti ona bunun bedelini en itliğimle ödeticeğim ." demişti herkes şu kelimeye gülmüştü "En itliğimle " allahım çıldırıyordum ve yerlere yatmış gülüyorduk gülme faslı bitince yemek yedik tabi herkes Clara 'ya bakıyordu olanlardan dolayı değil ama öyle yiyiyordu ki boğulucaktı.Herkes yorulmuştu ve yataklarına çekilmişlerdi Clara ile ben Belinda ile olan yataklarımızı birleştirdik ve oraya rahatlıkla sığdık Parrish de koltukta yatıyordu.

✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈

  Sabah olmuştu banyoya girecektim çünkü Parrish hala oda arıyordu banyoya girdim suyun ılımasını beklerken elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladım saçlarımı açıp küvete yattım biraz uzandım ve güllü duş jelimi sürdüm çok rahatlamıştım biraz daha yıkanıp çıktım ...

######################################################

Arkadaşlar bu bölüm de bitti Sizi seviyorum . Vote ve yorum lütfen yapalım  ne kadar vote ve ya yorum o kadar iyi ^^ :)

Melez Prenses Clarke !Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin