Parti

2.5K 125 7
                                    

  Okula gitmek için diğerlerini de kaldırdım ve kahvaltı yaptık.Ben üstüme;

   Üst kısmı beyaz kemeri var ve kemer altından sonra da antep fıstığı renginde kısa bir etek beliriyor

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Üst kısmı beyaz kemeri var ve kemer altından sonra da antep fıstığı renginde kısa bir etek beliriyor. {Multide var :)} Ve çıktık bu gece parti vardı Clara ve ben elbise ayarlamıştık ama Belinda hala bulamadı Belinda'ya benden kulanabileceğini söyledim ama hayır dedi bende üstelemedim sonuçta bir elbise bulamadım diye kendini ön gösteriyor demesini de istemiyorum.

( -_・) ︻デ═一 ▸  Okula Gelindi

Dersi dikkatlice dinliyordum ve yazıyordum amele gibi bir de ders mi işliyorsunuz ve sen dinleyip yazıyor musun amele diyebilirsiniz ama konu melezlerin akmeşe ağaçlarına karşı zaafları onları güçsüz kılmıyormuş sadece güçsüz bir melezsen seni güçsüz kılıyormuş eğer güçlüysen aksine sana dozunda baya güç verebilirmiş bende deniyeceğim ondan dolayı unutmayayım diye yazıyordum.Zil çaldı ve ben boş boş bahçe de dolanıyordum gözüme bana karışan kız çarptı arkadaşlarıyla voleyboll oynuyorlardı ve arkadaşları " Carolina bana at ,at bana hadi!!!" diyorlardı demek adı Caroline'ymiş aslında yüzde yüz güzel kızdı ama orosp* nun teki daha dün Deal'a yavşıyordu şimdi başka bir çocuğa diye düşünürken yanıma Deal geldi ve kolumdan çok hafifçe sanki yetişmek ister de durmamışım gibi tuttu ve yanıma geldi ona anlamsızca "Ne halt ediyorsun sen gene?" dercesine baktım ve " Ne oldu ? " dedim soğuk ve bir o kadar da sanki ondan nefret ediyormuşum gibi bana bakıp kafasını eğince ileri gittiğimi düşünüp kafasını kaldırdığı an tebessüm ettim en içtenliğimle ve bana baktı " Yarın gezi var geliyorsun değil mi daha henüz liste de yoksun da soriyim dedim" diyince " Ne gezisi?" dedim heycanla "Otele gizicez deniz kenarında her şey Peter beyden." dedi gülümsedim Clara ve Belinda "Clarke!!!!" ddiye bağırıyorlardı ve soluk soluğa kalmış nefesleriyle " Gezi varmış çok güzel son dakika da seni ve bizi yazdırdık sana sorucaktık ama Peter bey ona göre otobüs işini hallediceği için hemen senin adını da yazdırdık kusurumuza bakma . " diyince gülüp "Zaten Deal da onu dedi adımı yazdırmaya geliyordum tam " diyince Clara Deal'a bakarak içinden "kardeşi gibi yalaka ." dedi sinirli olduğu belliydi ona bakıp içimden geçirerek " Clara tamam sakin ol tatlım" dedim ve göz kırptım bana baktı ve güldü Deal biz fark etmeden yanımızdan gitmiş Belinda bize bakarak "Ne yapıyorsunuz be birbirinize bakarak gülüyorsunuz beni de dahil edin artık " dedi ona bakarak Clara'yla aramızdan geçenleri anlatınca üçümüz birden kahkaha attık yanımıza Dylan geldi ve " Clara biraz konuşabilir miyiz lütfen?" dedi Clara bana bakarak içinden "Şuan ona yalandan tamam diyeceğim ciddiye alma Belinda 'ya da söyle koz vermesin " dedi ve güldü tamam dercesine kafa salladım. Clara ona bakarak tamam dedi ve gittiler Belinda bir şey diyecekken " Merak etme yalandan canını acıtmak için yapıyor planından vazgeçirmeye çalıştım ama olmadı bende buna göz yumdum ." dedim bana baktı ve " Az bile yapıyor afferim benim Clara ma be yürü " diyince gözlerimle onu susturdum çünkü biraz sesi yüksek çıktı .

( -_・) ︻デ═一 ▸ ▸Parti Zamanı Geldi

Hazırlanıyorduk kızlarla ben hemen yıkanıp üstümü giyinmeye başladım ve üstümdekiler aynen şöyleydi ;

  Dışarı çıkıp partinin yolunu tutuk ve içeri girdik girdiğimde şoku yaşamam bir olmuştu ve gözlerim dolmuştu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Dışarı çıkıp partinin yolunu tutuk ve içeri girdik girdiğimde şoku yaşamam bir olmuştu ve gözlerim dolmuştu...


( -_・) ︻デ═一 ▸ ▸Bu Bölümde Burada Bitti

Arkadaşlar Bayramınız Kutlu Olsun Bu Bölüm de Burada Bitti Bugün Bayram Olduğu İçin Daha Yazamıyacağım Bununla Yetinin Ama Belki Zaman Bulursam Size Bir Süpriz Yapabülürüm :D

Ne kadar çok Vote ve Yorum bölümlerimin hızlılığını ve uzunluğunu artırır her zaman dediğim gibi okuyan arkadaşlarımız okumayan arkadaşlarımızı çağırabilir mi lütfen ? :) ^^

( -_・) ︻デ═一 ▸ ▸İyi Bayramlar Canlarım....

Melez Prenses Clarke !Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin