6 ANI!

218 11 3
                                    

LA MULTI ANI DRAGII MEI!

E 23 iulie, dar nu e chiar 8:22 (in UK).

Sa ignoram asta.

-----------------------------------------------------------

Ok deci wow...6 ani. Chiar daca nu am fost directionera de la inceput am reusit sa ma atasez de ei si sa ii iubesc foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte mult. Ma fac mereu sa zambesc cand ma simt rau sau sa plang, depinde. Dar si cand plang, e ciudat. Nu sunt chiar lacrimi de tristete (au fost si dinalea shhh). Dand la oparte toata drama si chestiile naspa, fandomu asta e foarte fain si idolii nostri la fel.

Sunt foarte mandra de baieti si apreciez toate sacrificiile pe care le.au facut. Va iubesc si pe voi si va spun 'La multi ani!' inca o data pentru ca pana la urma e si ziua noastra, nu?

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Acum la final, vreau sa imi promiteti ceva

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Acum la final, vreau sa imi promiteti ceva. Si dupa ce 1D se va desparti...nu acum, ci cand va veni momentul, vom ramane mereu o familie?
Eu promit sa stau aici si sa ma uit la funny moments pentru tot restul vietii mele pentru ca nu am viata sociala si sunt awkward *embarrassing*

Just 1DUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum