2

8K 276 225
                                    

Tao  menajerine  yeni  kıyafetler getirmesini söylediği için ikisi bir süredir  yatakta kahvaltı ediyordu.

YiFan Taonun şişmiş dudaklarına bakarken televizyonda kendileri hakkında  ki haberleri izliyorlardı.

"Wu YiFanın şirketi ve Huang ZiTaonun şirketi sevgili olduklarını bu sabah açıkladı, ikili dün  gece beraber romantik bir gece geçirmişe benziyor."

"Götümün romantik gecesi."

YiFan mırıldandığında Tao corbasından bir kaşık  daha alıp onu bitirdi  ve tepsiye  boş  tabağı  yerleştirdi,YiFan işi yokmuş gibi   onun uzun parmaklarını inceledi.

Taonun parmakları  güzeldi bir erkeğe göre, gerçi  sabah yeni uyanmış  Taonun  her yeri güzeldi...YiFan sanki kaçacak  gibi tekrar tekrar inceledi onu.

Bronz köprücük  kemiklerini takip edip koyu pembe göğüs uçlarına baktı ,bir  erkekten tahrik olmaması gerekiyordu  ama bir şekilde oluyordu,çok şükür  ki sertleşecek kadar kötü  değildi.

Tao telefonunu çıkardı  ve ayaklarını  onunkilere dolaylı  sevimli bir fotoğraf çekti, YiFanı takip etmeye başladı ve YiFan bildirim sesiyle telefonunu açıp onu geri takip etti.

Tao telefonunu çıkardı  ve ayaklarını  onunkilere dolaylı  sevimli bir fotoğraf çekti, YiFanı takip etmeye başladı ve YiFan bildirim sesiyle telefonunu açıp onu geri takip etti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Askstagramda yapmamız  gerekiyor mu? "

"Hiç sevgilin olmadı mı?Tabi gerekiyor,bugünlerde hep bunlardan yapmalısın."

"Peki peki."

Menajer içeri girip ikisine baktı ve poşetleri ona uzattı,hiç beklemeden dışarı çıktı,Se Hoo homofobik bir herifti,hayır cidden homofobikti,küçükken bir adamın onu taciz etmesi sonucu oluşmuş bir korkuydu ve Taoyla YiFanın yatakta ki hali midesini bulandırıyordu.

Tao askıda ki elbiseleri giyerken YiFana arkasını dönmüştü ve YiFan onun sırtını izlemeye başlamıştı.

"Neden hep bu kadar şık giyiniyorsun?"

"Bunun prensiplerimden biri olduğunu unuttun mu?"

"Biliyorum ama neden?"

ZiTao tamamen giyinip dağınık saçlarını aynaya bakarak düzeltti ve aksesuar olan gözlüğü giydi.

"En azından güzel giyinmiş olayım...zaten yüzümü sesimi ve davranışlarımı sevmiyorlar,bari üstümdekiler güzel olsun."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Masturbation-taoris 🔚Where stories live. Discover now