DankWoord.

452 27 1
                                    


Hey Babeeeeeeeeeeeeesz,

Bij deze ga ik weer even clichè met jullie zijn maar hey dat mag toch wel eens een boek eindigt he he he he?

Nou goed komt het hoor....

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor het nemen van moeite om op elk hoofdstuk te stemmen en te reageren. Toen ik met dit boek begon had ik zelf nog niet nagedacht of er uberhaupt een deel 2 zou gaan komen maar toen ik alle reacties zo bekeek moest ik mijn gedachtengang maar weer druk aan het werk zetten  om een deel 2 te schrijven en weer twee maanden zie ik hier het resultaat en ondanks alles ben ik best trots op dit verhaal. Maar ik had het nooit zo hoog gehaald als ik jullie niet had jullie zijn altijd zo ontzettend actief en dat doet me echt goed vandaar dat ik jullie honderd-duizend-keer wil bedanken.

Ook heb ik jullie laten stemmen op wat jullie nog zouden willen lezen en na de comments wil het zeggen dat jullie nog een Larry willen en dat is dus ook wat ik ga doen (YAAAAY!)

Natuurlijk hoop ik dat jullie hier ook weer allemaal aan gaan meelezen en zodra het online komt zal ik dat hier ook nog posten dus dont delete this out of you're bibliotheek. Anywaaays

Ik wilde graag eens kijken wat jullie idee is bij een leuk larry verhaal dus bij deze Comment jou idee voor een Larry verhaal en als er een leuke tussen zit misschien gebruik ik dan die van jou wel!

Ook wil ik in dit dankwoord nog even de tijd nemen voor het bericht dat vandaag online is verschenen,

Liam heeft een solo contract getekend and y'll gonna hate me for this but im actually excited af. Ik ben gewoon benieuwd hoe alles gaat klinken en sinds dat jullie dat ofc wel is opgevallen is Liam mijn favoriet nou zegt dit niks maar ik ben gewoon trots op hem dat hij ook die stap durft te nemen ondanks dat er fans zullen zijn die hem haat gaan sturen voor zijn keuze. Ik wil bij deze ook zeggen dat ik het best raar vind om te zien dat vet veel mensen hun conclusie meteen trekken want ik keek op facebook/twitter en meteen iedereen be like 1D stopt maar nee dat is niet wat hier gebeurd... Alle jongens hebben een welverdiende break en zo ook Liam ze doen allemaal dingen die ze leuk vinden en zo ook Liam toen bekend werd dat Harry meedeed aan Dunkirk zei ook niemand 1D stopt ze waren allemaal blij voor hem. Nu dit gebeurd denkt meteen iedereen dat ze stoppen maar nee.. Liam gaat gewoon in zijn break doen wat hij het liefst doet namelijk zingen en songs schrijven en ik ben oprecht blij voor hem. 

Okay dit was mijn gezeur weer dus kleine reminder...

COMMENT JOU IDEE VOOR EEN PERFECTE LARRY STORY EN MISSCHIEN WORD JOU IDEE DAN WEL GEKOZEN EN OFC WORD JE DAARVOOR GEPROMOOT X.

Heel veel liefs Nadja x

Ps in de foto hierboven kun je mijn reactie zien op de '1D stopt rumours...'

No Control/Over Again ~ Larry  StylinsonDove le storie prendono vita. Scoprilo ora